Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC]

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά ειναι τα unique RARE items, τα οποια είναι drop απο κάποια special Elite mobs , έχουν ΠΑΝΤΑ 3 affixes , kai ειναι παντα τα ίδια.
Δλδη δν μπορει να κατσει κάτι αλλο.

Στα θετικα είναι οτι αυτα τα items μπορούνε να πάνε MAX item power (εχω ακούσει απο 830 μέχρι 850)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η επιλογή μεταξύ των 2 εξαρτάται από το build σου και κατά πόσο παίζεις με critical ή vulnerability skills.

επειδή όπως ειπώθηκε πιο πίσω το critical και vulnerable είναι multi και όχι added dmg μάλλον καλύτερα αποτελέσματα θα δώσει το αριστερά όπλο.

ίσως όμως επειδή όλες οι πράξεις για το τελικό νούμερο ξεκινάνε με το base dmg, το 2ο με +200 σχεδόν dps και +20 intelligence, η διαφορά τους να είναι πολύ κοντά.

• Like 1

13 hours ago, lasithi12 said:

κάθε legendary εχει μια δικια του έξτρα ιδιότητα! που απο item σε item διαφέρει η δυναμικότητα της.

αμα κυνηγάς κάποιο συγκεκριμένο build ώστε να βγαινουν τα synergies πρέπει αυτές τις ιδιότητες να τις κάνεις extract και να τις κρατάς καβάτζα.

σε ευχαριστώ! έκανα μλκ λοιπόν, γιατι έχω πουλήσει/διαλύσει πολύ πράγμα :( 

Σιγα σιγα που δυσκολευει, θα σας πρήξω για τη χρηση των codex. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες είμαι 45 lvl και πρέπει να έχω τελειώσει ACT 1 μόλις (είναι τεράστιο το game). Κάνω όλα τα sides βέβαια και γουστάρω και τα διαφορα stories από NPC. Δε ξέρω ίσως να είμαι η εξαίρεση, αλλά θεωρώ ότι έχουν κάνει φοβερή δουλειά σε αυτόν το τομέα.

Επεξ/σία από mordred

9 minutes ago, mordred said:

Παίδες είμαι 45 lvl και πρέπει να έχω τελειώσει ACT 1 μόλις (είναι τεράστιο το game). Κάνω όλα τα sides βέβαια και γουστάρω και τα διαφορα stories από NPC. Δε ξέρω ίσως να είμαι η εξαίρεση, αλλά θεωρώ ότι έχουν κάνει φοβερή δουλειά σε αυτόν το τομέα.

πάρε όσο χρόνο θες με την ιστορία. γραφικά μουσική quests είναι αλλού σε επίπεδο. αξίζει όση ώρα και αν σου φάει.

άμα τελειώσουν αυτά μετά προσγειώνεσαι στη πραγματικότητα του να ντυθείς απλά για να σφάζεις ότι κινείται ξανά και ξανά σε επαναλαμβανόμενα dungeons.

όσο πιο πολύ μείνεις σε campaign mode, τόσο μεγαλύτερη αξία έχει το παιχνίδι για τα χρήματα που έδωσες.

58 minutes ago, greekfragma said:

πάρε όσο χρόνο θες με την ιστορία. γραφικά μουσική quests είναι αλλού σε επίπεδο. αξίζει όση ώρα και αν σου φάει.

άμα τελειώσουν αυτά μετά προσγειώνεσαι στη πραγματικότητα του να ντυθείς απλά για να σφάζεις ότι κινείται ξανά και ξανά σε επαναλαμβανόμενα dungeons.

όσο πιο πολύ μείνεις σε campaign mode, τόσο μεγαλύτερη αξία έχει το παιχνίδι για τα χρήματα που έδωσες.

Η αλήθεια είναι ότι σε πολλά dungeons δε περίμενα τόση σκοταδίλα. Σίγουρα θα ξαναγίνει ένα πέρασμα το campain πάντως με τον επόμενο χαρακτήρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, greekfragma είπε

Το θέμα είναι ότι το παιχνίδι κατά κάποιο τρόπο σε ωθεί σε speedrun.Γιατι μόλις φτάσεις 50 λεβελ και δεν έχεις τελειώσει main story τα mob και το loot μένει μαξ 50 ,και ούτε unlock tier 3 μπορείς να κάνεις.Στην ουσία μονο leveling το χαρακτήρα .Αυτό είναι ένα από τα λίγα αρνητικά κατά τη γνώμη για ένα παιχνίδι που κατά τα άλλα είναι πάρα πολύ καλό.

Επεξ/σία από jimtriol

1 ώρα πριν, jimtriol είπε

Το θέμα είναι ότι το παιχνίδι κατά κάποιο τρόπο σε ωθεί σε speedrun.Γιατι μόλις φτάσεις 50 λεβελ και δεν έχεις τελειώσει main story τα mob και το loot μένει μαξ 50 ,και ούτε unlock tier 3 μπορείς να κάνεις.Στην ουσία μονο leveling το χαρακτήρα .Αυτό είναι ένα από τα λίγα αρνητικά κατά τη γνώμη για ένα παιχνίδι που κατά τα άλλα είναι πάρα πολύ καλό.

Οταν ξεκινας το game ο βασικος σκοπος ειναι να τελειωσεις το Campaign για να παρεις το mount.
Μολις το ολοκληρωσεις μετα πας και κανεις τα 3 πρωτα parts του Exploration με το mount.
Aν αυτα τα 2 τα κανεις αναποδα δεν ειναι αρνητικο του παιχνιδιου ειναι λαθος Progress.

Παίζει κανείς pulverize druid να μου πει γιατί ξεμένω συνέχεια από spirit ενώ παντού βλέπω ότι απλά τρέχουν συνεχόμενα σε bear form, μαζεύουν όλο το dungeon και του κατεβάζουν καντήλια;

Είμαι lvl 60 και είμαι σχεδόν πάντα εκτός werebear form γιατί πρέπει να χρησιμοποιώ αρκετά συχνά earth spike...

να ρωτησω εγω τώρα.

οκ προφανως το παιχνιδι ειναι ενα αιώνιο σφάξε ολα οσο ποιο γρήγορα γινεται στο dungeon.

τωρα πχ ειμαι 54 lvl ουτε items μου πετάει στα dungeon και το λεβελινγ ειναι πολυ αργό. (ένα λεβελ ολοκρηρο χωρίς legendary τρελο ε)

κυριως κάνω dungeons για να μαζέψω whispers of the dead για να παρω και απο εκει κανά xp και λοουτ.

53 minutes ago, lasithi12 said:

να ρωτησω εγω τώρα.

οκ προφανως το παιχνιδι ειναι ενα αιώνιο σφάξε ολα οσο ποιο γρήγορα γινεται στο dungeon.

τωρα πχ ειμαι 54 lvl ουτε items μου πετάει στα dungeon και το λεβελινγ ειναι πολυ αργό. (ένα λεβελ ολοκρηρο χωρίς legendary τρελο ε)

κυριως κάνω dungeons για να μαζέψω whispers of the dead για να παρω και απο εκει κανά xp και λοουτ.

σε t3? nightmare κάνεις?

6 minutes ago, lasithi12 said:

τι εννωεις nighmare? nighmare δεν πρεπει να ειναι τα dungeons αφου ειμαι τ3?

Οχι , ο χαρακτηρισμος nightmare dungeon δεν εχει να κανει με την δυσκολια που παιζεις. Ειναι ειδικου τυπου και σκοπου dungeons , ουσιαστικα για να κανεις level up τα glyphs (στο paragon board).

Oσο για το leveling ... θα πηξουμε ασχημα :) Προσωπικα φαρμαρω το "champion's demise" dungeon το οποιο μου δινει 800k xp / run / T3 και με +5% xp απο elixir. Δεν εχω βρει προς το παρον αλλο dungeon να δινει περισσοτερο. Αν εχεις και party , τοτε θα μαζευεται περισσοτερο xp.

8 minutes ago, mphxths said:

Οχι , ο χαρακτηρισμος nightmare dungeon δεν εχει να κανει με την δυσκολια που παιζεις. Ειναι ειδικου τυπου και σκοπου dungeons , ουσιαστικα για να κανεις level up τα glyphs (στο paragon board).

Oσο για το leveling ... θα πηξουμε ασχημα :) Προσωπικα φαρμαρω το "champion's demise" dungeon το οποιο μου δινει 800k xp / run / T3 και με +5% xp απο elixir. Δεν εχω βρει προς το παρον αλλο dungeon να δινει περισσοτερο. Αν εχεις και party , τοτε θα μαζευεται περισσοτερο xp.

μου χε εμφανισει ενα το εκανα.

πολυ πηξιμο... και να πεις απο δυσκολια... δεν ειναι τιποτα τρελό το dungeon πολυ σκουπα πέφτει.... το περιμενα λιγο ποιο δυσκολο...

8 minutes ago, lasithi12 said:

μου χε εμφανισει ενα το εκανα.

πολυ πηξιμο... και να πεις απο δυσκολια... δεν ειναι τιποτα τρελό το dungeon πολυ σκουπα πέφτει.... το περιμενα λιγο ποιο δυσκολο...

https://maxroll.gg/d4/resources/nightmare-dungeons

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...