mphxths Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 4 ώρες πριν, ilos είπε Αν ήταν σε 2 handed ή amulet έχει παραπάνω αξία (διπλή και +50% αντίστοιχα). Με το που γίνε extract θα έχει το base stat που είναι και για τα υπόλοιπα items που δεν έχουν aspect multiplier. Μπα η πέτρα είναι κυριλέ - too slow και την κάνεις outrun. Αυτά που είναι εκνευριστικά είναι αυτά που είναι homing σε ακολουθούνε, σκάνε και κάνουν pools με silence εκεί. Σε κλειστούς διαδρόμους είναι deadly af αν σε κλείσουν μαζί με ζόρικα elites και έχεις μόνο το basic skill.🤣 Ευτυχώς που το bubble με έχει σώσει πολλές φορές από κάτι τέτοιες καταστάσεις. H αλλη η βλακεία, εκεινο το πραγμα που σε ακολουθει και σκαει dmg και πρεπει να κατσεις κατω απο τον θολο. Να θελω να τρεξω δεξια αριστερα για να φερω βολτα τα mobs και να πρεπει να καθομαι κατω απο τον θολο με 100 mobs παρεα ... Απορω ποιος τις σκεφτηκε αυτες τις μαλακιες εκει στην blizz... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, mphxths είπε H αλλη η βλακεία, εκεινο το πραγμα που σε ακολουθει και σκαει dmg και πρεπει να κατσεις κατω απο τον θολο. Να θελω να τρεξω δεξια αριστερα για να φερω βολτα τα mobs και να πρεπει να καθομαι κατω απο τον θολο με 100 mobs παρεα ... Απορω ποιος τις σκεφτηκε αυτες τις μαλακιες εκει στην blizz... Aυτα που σε ακολουθουν και σκανε οπως ο σταυρος,η μαυρη πετρα και τα αλλα που φουσκωνουν και σκανε ειναι τα μονα που σπανε τη μονοτονια στα Sigils. Oποτε ειμαστε 4παρτο ριχνω πολυ γελιο. To Burn Resource ειναι το χειροτερο. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2023 από BlurayMoviesGreece 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dstilio Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1) Είμαι lvl 51 και ακόμα δεν έχω καταλάβει πως αναγνωρίζω αν το damage που τρώω από κάπου είναι shadow. Ψάχνω να δω για το resistance. 2) μπορώ να δω κάπου ποια η γενικότερη πιθανότητα να βαρέσω critical? 3) σε ποιο level αρχίσατε να θυσιάζετε τα aspect που έχετε κάνει extract πάνω σε αλλά αντικείμενα; Έχω ένα πολύ καλό build με ταίριασμα στα aspects και δε ξέρω ποτέ να διαλύσω τα αντικείμενα για καλύτερα μεταφέροντας τα aspects. Παιζω rogue + shadow + poison + cold. Και τα τρία στη σειρά με μοναδικό skill το flury που βαραει παντού κυκλικά λόγω aspect. Δεύτερο καλό aspect όταν ενεργοποιώ κάποια ουσία (cold) επηρεάζει με damage αμέσως όποιον είναι γύρο μου. Μαζεύω όλα τα agro στο κέντρο και αρχίζω mass destruction. Γενικότερα το shadow βλέπω προκαλεί το μεγαλύτερο damage, και το cold την μεγαλύτερη ασφάλεια. Cold, Basic skill x3 (combo points), flury, basic skill x3, flury, shadow, basic skill x3, flury, κτλ κτλ Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2023 από dstilio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregpec2 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Παιδιά ερώτηση: Τα quests (και κατά συνέπεια τα mobs), κάνουν scale ανάλογα το λέβελ του χαρακτήρα μας; Ειδικά τα side quests, διότι διαβάζω οτι υπάρχουν μπόλικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, gregpec2 είπε Παιδιά ερώτηση: Τα quests (και κατά συνέπεια τα mobs), κάνουν scale ανάλογα το λέβελ του χαρακτήρα μας; Ειδικά τα side quests, διότι διαβάζω οτι υπάρχουν μπόλικα. Απ' ότι έχω καταλάβει, τα πάντα κάνουν scale ανάλογα με το lvl μας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, Zus είπε Απ' ότι έχω καταλάβει, τα πάντα κάνουν scale ανάλογα με το lvl μας. Οχι, δεν κάνουν scale τα πάντα ανάλογα με το level. Για παράδειγμα αν ανοίξεις τον κεντρικό χάρτη, θα δεις ότι δεν ειναι όλες οι περιοχές(και άρα και τα mobs/dungeons),ίδιο level. Επίσης αν φτιάξεις πχ ένα νέο χαρακτήρα και κάνεις απλά τα main missions, δεν θα είναι όλα το ίδιο lvl με σένα. πχ έφτασα στο Act V level 30 και τα quest έχουν req level 35. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 3 hours ago, dstilio said: 2) μπορώ να δω κάπου ποια η γενικότερη πιθανότητα να βαρέσω critical? Ναι. Ανοιγεις inventory και αριστερα απο τον χαρακτηρα σου εχει ενα κουμπι που το λεει "materials & abilities" ή καπως ετσι. Το κλικαρεις και βλεπεις μια λιστα με τα παντα. 3 hours ago, dstilio said: 3) σε ποιο level αρχίσατε να θυσιάζετε τα aspect που έχετε κάνει extract πάνω σε αλλά αντικείμενα; Έχω ένα πολύ καλό build με ταίριασμα στα aspects και δε ξέρω ποτέ να διαλύσω τα αντικείμενα για καλύτερα μεταφέροντας τα aspects. Οταν φτασεις σε ενα σημειο και καταλαβαινεις οτι εχεις 2 χρονια να κανεις αναβαθμιση κατι , τοτε καπως πρεπει να προχωρησεις το dmg σου. Αν εχεις το aspect σε 2 αντικειμενα , αρα εχεις 1 καβατζα , καντο extract και βαλτο σε αντικειμενο. Αν βρεις αλλο αντικειμενο και θες να το χρησιμοποιησεις αρα και να βαλεις εκ νεου το aspect , χρησιμοποιεις το "καβατζα". Να υπενθυμισω οτι οταν βαζεις ενα aspect σε ενα αντικειμενο και ειναι πλεον "imprinted" , αυτο πλεον δεν γινεται extract. Θες αντικειμενα που εχουν απο την μανα τους aspects για να τα κανεις extract. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lasithi12 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 τελειωσε δυστηχως το campaign από level 43 αν και η λιλιθ ηταν για 45+ τωρα πάμε στο επομενο στάδιο. να παω tier 3 απο τωρα η να περιμενω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Να το και το mount Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2023 από dream21 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 5 minutes ago, dream21 said: Να το και το mount Ωραία. Τώρα δεν έχεις καμία δικαιολογία για να μη βγάλεις στο 100% το χάρτηαο να βρεις όλα τα αγαλματάκια της Λίλιθ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 1 hour ago, lasithi12 said: να παω tier 3 απο τωρα η να περιμενω Να πας και με τις υγείες σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 8 hours ago, GhostRiderLSOV said: χαχαχα με το artillery τη περίμενα τη φάση ράμπο! κλάμα😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lasithi12 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 μπορει καποιος να μου εξηγησει τι παιζει με τα imprited και δεν μπορουμε να τα κανουμε export? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 hours ago, lasithi12 said: μπορει καποιος να μου εξηγησει τι παιζει με τα imprited και δεν μπορουμε να τα κανουμε export? Τι να σου εξηγησουμε ? Απλα δεν γινεται αυτο. Εχει και καποια λογικη. Για σκεψου να εχεις βρει το perfect roll passive , να το κανεις imprint και μετα απλα να το βγαζεις κα να το βαζεις στο επομενο αντικειμενο... Κανενας λογος να βρεις αλλο passive σε καποιο αντικειμενο και να ψαχνεις το perfect roll. Βρισκεις τα perfect rolls απο ολα τα passives μια φορα και απλα τα εχεις για παντα ... ? Οχι , δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2023 από mphxths Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση