future81 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Καλησπερα παιδες!!!Για πειτε καμια γνωμη για τα classes.τι προτεινετε;;κυριως γνωμη για το μεταπειτα σταδιο του παιχνιδιου οχι την αρχη.σκεφτομουν barb που τον εχω αχτι απο το 3 αλλα ακουω τα χειροτερα.αντε στην αρχη διαβασα ειναι αργος.ειναι οντως τοσο κακος και μετεπειτα;;thanks!!
Shogo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 30 λεπτά πριν, MarlonBr είπε Παίδες δεν ξέρω για' σας αλλά έχουν πρηστεί τα πόδια μου από το καθισιό, τέτοιο κάψιμο έχει να πέσει από εποχές lord of destr. Με το ζόρι πάω στη πόρτα να πάρω το ντελίβερι, έρχεται αυτός μέσα για να μη καίμε και πολλές θερμίδες, εν ολίγοις θα πεθάνουμε χοντροί αν συνεχίσει έτσι. Εγώ παράγγειλα παίζοντας μερίδα καλαμάκια προβατίνας και τώρα το έντερο με έχει πάει πριονοκορδέλα ακούγονται κάτι περίεργοι θόρυβοι θα βγει ο Diablo από μέσα μου😂 7 λεπτά πριν, future81 είπε Καλησπερα παιδες!!!Για πειτε καμια γνωμη για τα classes.τι προτεινετε;;κυριως γνωμη για το μεταπειτα σταδιο του παιχνιδιου οχι την αρχη.σκεφτομουν barb που τον εχω αχτι απο το 3 αλλα ακουω τα χειροτερα.αντε στην αρχη διαβασα ειναι αργος.ειναι οντως τοσο κακος και μετεπειτα;;thanks!! Παίξε με barby τα σπάει εγώ με αυτόν ξεκίνησα το game
thn Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Για πείτε με τι class και build περνάτε καλά, να παίρνουμε καμιά ιδεα
greekfragma Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 7 minutes ago, Shogo said: Εγώ παράγγειλα παίζοντας μερίδα καλαμάκια προβατίνας και τώρα το έντερο με έχει πάει πριονοκορδέλα ακούγονται κάτι περίεργοι θόρυβοι θα βγει ο Diablo από μέσα μου😂 41 minutes ago, thn said: Για πείτε με τι class και build περνάτε καλά, να παίρνουμε καμιά ιδεα αυτός τα λέει ωραία. πάρε ιδέες
starmanwarz Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Ξεκινησα endgame σημερα,εχει μπολικο πραμα, ανοιγω τον χαρτη και με πιανει πανικος, δεν ξερω τι να πρωτοκανω!
Brainkill4r Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 8 ώρες πριν, Thresh είπε O Inarius δεν είναι Archangel. Ρίξε μια ματιά στο lore https://diablo.fandom.com/wiki/Inarius
Stavrakas13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Παρουσιάζει καμιά δυσκολία το παιχνίδι στο endgame? Γιατί 2-3 streams που είδα τα σπέρνουν όλα με ευκολία.
mphxths Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Stavrakas13 είπε Γιατί 2-3 streams που είδα τα σπέρνουν όλα με ευκολία. Και εγω εβλεπα χτες εναν που επαιζε hc rogue , ηταν lvl91 και απλα ετρεχε και καθαριζε χαρτες. Δεν λεει κατι , ηταν τουμπανο-ντυμενος ... Θελει λιγο μελετη με τα items / enchants / codexes / paragon points κλπ... δεν ειναι απλα φορεσα gear και θα καθαριζω τα παντα... Α παιδια , δεν εχει launch σημερα , το ακυρωσανε λεει ... ξανα-τσεκαρετε σε 2-3 μερες Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2023 από mphxths
BabisTs Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Για πάμε και εμείς σήμερα να παίξουμε επιτέλους με την entry έκδοση ...... Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2023 από BabisTs
greekfragma Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 21 minutes ago, mphxths said: Α παιδια , δεν εχει launch σημερα , το ακυρωσανε λεει ... ξανα-τσεκαρετε σε 2-3 μερες
mordred Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 5 ώρες πριν, mphxths είπε Εμας περιμενες να το μαθεις δηλ ? Εχει βουιξει ο τοπος απο τοτε που ανακοινωθηκε η release date Πλάκα κάνω προφανώς αμέσως να με φάτε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
5 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση