Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες!!!Για πειτε καμια γνωμη για τα classes.τι προτεινετε;;κυριως γνωμη για το μεταπειτα σταδιο του παιχνιδιου οχι την αρχη.σκεφτομουν barb που τον εχω αχτι απο το 3 αλλα ακουω τα χειροτερα.αντε στην αρχη διαβασα ειναι αργος.ειναι οντως τοσο κακος και μετεπειτα;;thanks!!

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, MarlonBr είπε

Παίδες δεν ξέρω για' σας αλλά έχουν πρηστεί τα πόδια μου από το καθισιό, τέτοιο κάψιμο έχει να πέσει από εποχές lord of destr. Με το ζόρι πάω στη πόρτα να πάρω το ντελίβερι, έρχεται αυτός μέσα για να μη καίμε και πολλές θερμίδες, εν ολίγοις θα πεθάνουμε χοντροί αν συνεχίσει έτσι.

Εγώ παράγγειλα παίζοντας μερίδα καλαμάκια προβατίνας και τώρα το έντερο με έχει πάει πριονοκορδέλα ακούγονται κάτι περίεργοι θόρυβοι θα βγει ο Diablo από μέσα μου😂

7 λεπτά πριν, future81 είπε

Καλησπερα παιδες!!!Για πειτε καμια γνωμη για τα classes.τι προτεινετε;;κυριως γνωμη για το μεταπειτα σταδιο του παιχνιδιου οχι την αρχη.σκεφτομουν barb που τον εχω αχτι απο το 3 αλλα ακουω τα χειροτερα.αντε στην αρχη διαβασα ειναι αργος.ειναι οντως τοσο κακος και μετεπειτα;;thanks!!

Παίξε με barby τα σπάει εγώ με αυτόν ξεκίνησα το game

Δημοσ.
7 minutes ago, Shogo said:

Εγώ παράγγειλα παίζοντας μερίδα καλαμάκια προβατίνας και τώρα το έντερο με έχει πάει πριονοκορδέλα ακούγονται κάτι περίεργοι θόρυβοι θα βγει ο Diablo από μέσα μου😂

Cant Handle It Too Much GIF by Travis

41 minutes ago, thn said:

Για πείτε με τι class και build περνάτε καλά, να παίρνουμε καμιά ιδεα

αυτός τα λέει ωραία. πάρε ιδέες :P 

Δημοσ.

Παρουσιάζει καμιά δυσκολία το παιχνίδι στο endgame? 

Γιατί 2-3 streams που είδα τα σπέρνουν όλα με ευκολία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, Stavrakas13 είπε

Γιατί 2-3 streams που είδα τα σπέρνουν όλα με ευκολία.

Και εγω εβλεπα χτες εναν που επαιζε hc rogue , ηταν lvl91 και απλα ετρεχε και καθαριζε χαρτες. Δεν λεει κατι , ηταν τουμπανο-ντυμενος ... Θελει λιγο μελετη με τα items / enchants / codexes / paragon points κλπ... δεν ειναι απλα φορεσα gear και θα καθαριζω τα παντα...

Α παιδια , δεν εχει launch σημερα , το ακυρωσανε λεει ... ξανα-τσεκαρετε σε 2-3 μερες :P 

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για πάμε και εμείς σήμερα να παίξουμε επιτέλους με την entry έκδοση ......

1.jpg.2762ec43fd4c52ff3754923d88474e06.jpg

Επεξ/σία από BabisTs
Δημοσ.
5 ώρες πριν, mphxths είπε

Εμας περιμενες να το μαθεις δηλ ? Εχει βουιξει ο τοπος απο τοτε που ανακοινωθηκε η release date :)

Πλάκα κάνω προφανώς αμέσως να με φάτε!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...