slk200gr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Αλλαξες καλωδιο μονο ή αλλαξες καλωδιο και συνδεσμολογια μαζι; Δηλαδη συνδεεις 2 rca και πριν ειχες 1 rca? ακριβως συνδεσα τα 2 rca στο sub και το ενα στον ενισχυτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, slk200gr είπε ακριβως συνδεσα τα 2 rca στο sub και το ενα στον ενισχυτη Ενω πριν; Ποια συνδεσμολογια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Zerg13 είπε Ενω πριν; Ποια συνδεσμολογια; Eνα rca sto sub και πήγαινε ενα rca στον ενισχυτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, slk200gr είπε Eνα rca sto sub και πήγαινε ενα rca στον ενισχυτη Απο το LFE port λες, το ασπρο, απο την μερια του sub. Θεωρητικα το sub που εχεις τωρα τετοιο καλωδιο θελει. Ποιος σου προτεινε να παρεις με 2 rca? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 32 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Απο το LFE port λες, το ασπρο, απο την μερια του sub. Θεωρητικα το sub που εχεις τωρα τετοιο καλωδιο θελει. Ποιος σου προτεινε να παρεις με 2 rca? Έχει σημασια ποιος μου το πρότεινα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, slk200gr είπε Έχει σημασια ποιος μου το πρότεινα? Ναι εχει ποιος το ειπε. Εχεις LFE port. Λογικα θελει ενα RCA εσυ εχεις βαλει και τα 2. στο δικο μου sub μου ειπαν να βαλω ενα καλωδιο απο το μαγαζι και το manual διχνει 2. Σε ενα forum που ρωτησα παλι ενα μου ειπαν να βαλω, το ασπρο rca μονο. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2019 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2MikronS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Αυτος που σου ειπε για το διπλο rca, το πιθανοτερο ειναι να ειναι χασαπης ή φουρναρης................. τοσο σχετικος ειναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα