Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

Αν δεν κάνω λάθος οι B360 μητρικές θέλουν bios update για να δουν 9ης γενιάς cpu. Οι Β365 τους υποστηρίζουν εξ αρχής.

ήθελαν , εδώ και 3-4 μήνες επειδή τις χρησιμοποιώ καμία δεν χρειάστηκε.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jgeorgiou είπε

ο 9400f είναι άριστος για εισαγωγικό gaming (budget gaming) οπότε μητρική θα πάρεις (όχι ακριβότερη)

https://www.skroutz.gr/s/14745242/MSI-B360M-PRO-VDH.html

απολύτως αξιόπιστη , μόνο αμα βάλεις ξεκλείδωτους με κλοκαρισμα δεν σε καλύπτει.

Αν θες κάτι παραπάνω πας σε Ryzen 3600 και αντίστοιχη μητρική (ανεβαίνει κανένα 80αρι σε ευρώ το ζευγάρι)

Στο gaming οι διαφορές είναι δυσδιάκριτες αλλά γενικότερα πάει καλύτερα ο R3600 (η 3 γενιά ryzen  είναι ώριμη)

Θα πάω στον Ryzen 2600 επειδή είναι φθηνότερος και με καλύπτει πιστεύω σε αυτά που θέλω τώρα (gaming π.χ. Batman arkham) αλλά και για προγραμματισμό. Θα προσέξω περισσότερο στην μητρική για να μπορώ να αλλάξω τον cpu του χρόνου. 

Σκέφτομαι να πάω σε msi αλλά να μπορεί να δεχθεί και 3ης γενιάς. Για τις μνήμες RAM είμαι οκ

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, grs είπε

Θα πάω στον Ryzen 2600 επειδή είναι φθηνότερος και με καλύπτει πιστεύω σε αυτά που θέλω τώρα (gaming π.χ. Batman arkham) αλλά και για προγραμματισμό. Θα προσέξω περισσότερο στην μητρική για να μπορώ να αλλάξω τον cpu του χρόνου. 

Σκέφτομαι να πάω σε msi αλλά να μπορεί να δεχθεί και 3ης γενιάς. Για τις μνήμες RAM είμαι οκ

Μην βάλεις την 2133 μνήμη στον Ryzen.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Μην βάλεις την 2133 μνήμη στον Ryzen.

Αυτες μου προτάθηκαν,  καλές φαίνονται, οπότε σε αυτές θα πάω. Όχι? 

Επεξ/σία από grs

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...