Προς το περιεχόμενο

4K TV με 5.1 ηχεία

DanteMustDie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν πήρα καινούργια Samsung 4Κ τηλεόραση και θέλω να βάλω τα creative T6100 5.1 ηχεία μου, επειδή είμαι άσχετος πως πρέπει να τα βάλω για να δουλέψει; πρέπει να πάρω κάτι έξτρα;

αυτά τα βύσματα έχω

Screenshot_20191020-232551_QuickPic.jpg

Screenshot_20191020-232542_QuickPic.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η φώτο από ποια τηλεόραση είναι?

Συνήθως απο τις τηλεοράσεις μπορείς να στείλεις αναλογικα σήμα μόνο σε δύο κανάλια. Για surround ,center και sub μόνο από hdmi και οπτική ,που οι περισσότερες τηλεοράσεις έχουν αλλά δεν εχει αντίστοιχη είσοδο το συστηματάκι της creative που έχεις.

Όπως σου είπα πιο πάνω. Μόνο στέρεο ήχος.

Χρησιμοποιείς το πράσινο καρφί που έρχεται από τα creative,το κουμπώνεις πάνω σε έναν αντάπτορα που βγάζει 2 rca και από εκεί στις 2 εξόδους ,την άσπρη και την κοντινή κόκκινη της tv

• Thanks 1

Μπορείς επίσεις να βάλεις το πράσινο καρφάκι στην έξοδο των ακουστικών της τηλεόρασης σου και να γλυτώσεις τον ανταπτορα,

Αλλα οτι είπε ο TEOKOS ο ηχος θα ειναι στέρεο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φυσικά και μπορείς να έχεις 5.1 ήχο με τα εξαρτήματα που έχεις, αρκεί να βρεις το κατάλληλο πολυκάναλο DAC (σαν εξωτερική κάρτα ήχου φαντάσου αλλά χωρίς την ανάγκη drivers) και τους κατάλληλους αντάπτορες και καλώδια.

Η ερώτηση είναι αν η τηλεόρασή σου έχει έξοδο οπτικής. Αν ναι. τότε υπάρχει η δυνατότητα να ακούς 5.1 αν το περιεχόμενο αναπαραγωγής είναι ήχος 5.1

Παντού μπορείς να τα βρεις και τα ξέρουν όλοι.

https://www.amazon.com/Upgrade-Version-Digital-Decoder-Converter/dp/B071HPGZJJ/ref=sr_1_46?keywords=multi+channel+dac&qid=1571771913&sr=8-46

Επεξ/σία από mitspetr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

α! οπότε στην μία πλευρά βάζω τα τρία βύσματα των ηχείων και στην άλλη το καλώδιο της οπτικής με την τηλεόραση και έγινε,το απλά;

Επεξ/σία από DanteMustDie

Ναι.

Μην περιμένεις πάντως και τίποτε αξιόλογο με τα ηχειάκια για pc που έχεις. Απλά να ξεγελιέσαι λίγο με το surround σε καμιά νετφλιξιά. Θα χρειαστείς αναβάθμιση αργά ή γρήγορα καθώς τα ηχεία σου δεν είναι σχεδιασμένα για να παίζουν σε σαλόνι.
Είναι για γραφείο, για πολύ μικρές αποστάσεις ακρόασης.

Και οταν θα ερθει η στιγμη που θα καταλαβεις πως παιζουν τα πραγματικα Home cinema (ειτε επειδη δεν σε ικανοποιησε η παραπανω λυση ,είτε ετυχε να ακουσεις καπου αλλου πραγματικο surround) τοτε θα πετάξεις και το DAC μαζι με τα ηχεια υπολογιστή. Μεχρι τοτε υπομονή.

Σκέψου ομως αν σου αρεσει η ιδεα να εχεις ενα home cinema και μηπως μπορεις να ξεκινησεις κατευθειαν απο αυτό.

Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αυτο που προσπαθεις να κανεις θα εχει χειροτερο αποτελεσμα και απο ηχομπαρα.

• Like 1

Όντως, έχει δίκιο ο από πάνω. Μήπως να στείλεις και να πάρεις καμιά ηχομπάρα να κάνεις τη δουλειά σου σαν άνθρωπος; Εκτός αν δεν υπάρχει επιλογή άλλη οπότε πάσο.

σίγουρα έχετε δίκιο απλά αφού υπάρχουν τα ηχεία γιατί να μην βρω έναν αντάπτορα να κάνω την δουλειά μου για τώρα; btw μπορείτε να μου προτείνετε κανένα το οποίο να υπάρχει σε stock γτ ο παραπάνω γιοκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...