0Fouskas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Ωραία και πως το επιλέγο το device priority υπαρχει κάποιο βίντεακ που μπορει να με βοηθήσει ξέρω γίνομαι κουραστικός απλα δεν θελω να κάνω λάθος 1 ώρα πριν, tanasen01 είπε Διάβασε το ποστ μου. Πρέπει να επιλέξεις στο device priority πρώτο τον ssd. 1 ώρα πριν, Nerazzurri είπε Υπάρχει η δυνατότητα πώλησης μητρικής/επεξεργαστή/ραμ και με αυτά τα χρήματα να έβαζες κάτι καλύτερο. Είτε είναι Ryzen είτε καινούργια Intel + σε όποιο σενάριο να έμπαινε ένας ssd. Πάντως ο i5 που έχεις δεν είναι και 'κακός΄. Υπάρχει δυνατότητα πώλησης ; αν ναι σε πιο σιτε και τι κόστος ; Επίσης αν ναι και αν βρεθεί φυσικά και θα γινόταν μια καλή αλλαγή με κάποια + χρήματα
tanasen01 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 20 λεπτά πριν, 0Fouskas είπε Ωραία και πως το επιλέγο το device priority υπαρχει κάποιο βίντεακ που μπορει να με βοηθήσει ξέρω γίνομαι κουραστικός απλα δεν θελω να κάνω λάθος Μπαίνεις στο bios! Όταν ξεκινά το pc πάτα Del ή F2 (ή και τα δύο ταυτόχρονα αν δεν είσαι σίγουρος) και από κει και πέρα ψάχνεις και θα το βρεις.
Nerazzurri Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 0Fouskas είπε Ωραία και πως το επιλέγο το device priority υπαρχει κάποιο βίντεακ που μπορει να με βοηθήσει ξέρω γίνομαι κουραστικός απλα δεν θελω να κάνω λάθος Υπάρχει δυνατότητα πώλησης ; αν ναι σε πιο σιτε και τι κόστος ; Επίσης αν ναι και αν βρεθεί φυσικά και θα γινόταν μια καλή αλλαγή με κάποια + χρήματα Το αν θα κάνεις ανταλλαγή η απλα πώληση είναι πολύ σχετικό και εξαρτάται από εσένα. Εδώ στο σάιτ έχει τμήμα που λέγεται αγγελίες, μπορείς να δοκιμάσεις και εκεί. Από εκεί και πέρα είτε στο φειςμπουκ είτε σε άλλα μέρη αγγελιών μπορείς να δοκιμάσεις. Εγώ έθεσα μια ιδέα καθώς είχα κάνει κάτι αντίστοιχο πριν 3 χρόνια, δίνοντας cpu, mb, ram παίρνοντας καινούργια κομμάτια με αυτα τα λεφτά και προσθέτοντας ssd. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2019 από Nerazzurri
0Fouskas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Έχω παρατηρήσει κάτι στις θερμοκρασίες ο επεξεργαστής μου είναι στους 78 βαθμούς.. τι γίνεται εδώ.. υπάρχει περίπτωση να ειναι απο το bottleneck
tanasen01 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Καθάρισε την ψύκτρα από σκόνη και άλλαξε θερμοαγώγιμη πάστα στον επεξεργαστή. Αν δεν ξέρεις υπάρχουν αναλυτικοί οδηγοί στο yt (Change thermal paste, remove intel stock cooler).
0Fouskas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Ήρθε ο ssd να φανταστώ πρέπει να αγοράσω καλώδιο για την σύνδεση μιτρικής και ssd.. ;
0Fouskas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Ας συνοψίσουμε λίγο Έχει γίνει εγκατάσταση ο ssd το game μου συμπεριφέρεται πιο smooth από ότι ήταν στο πρώτο τεστ και μπορώ να πω ότι μου άρεσε Ο επεξεργαστείς δυστυχώς παραμένει στις θερμοκρασίες 72 με 80 βαθμούς όταν παίζω
dpolal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, 0Fouskas είπε Ας συνοψίσουμε λίγο Έχει γίνει εγκατάσταση ο ssd το game μου συμπεριφέρεται πιο smooth από ότι ήταν στο πρώτο τεστ και μπορώ να πω ότι μου άρεσε Ο επεξεργαστείς δυστυχώς παραμένει στις θερμοκρασίες 72 με 80 βαθμούς όταν παίζω Καθάρισμα του ανεμιστήρα και ίσως αλλαγή της θερμοαγώγιμης πάστας. Όπως έγραψαν και παραπάνω, δες τα βίντεο που κυκλοφορούν, κάνεις τα πάντα με ΠΟΛΥ προσοχή και αν τελικά το φοβάσαι απευθύνσου σε έναν τεχνικό. Ο εν λόγο επεξεργαστής δεν έπρεπε να βαράει 80ρια, οπότε καθάρισμα πρώτα. Σημαντικό ρόλο παίζει και το να έχεις κουτί με καλή κυκλοφορία αέρα στο εσωτερικό του, ανεμιστήρες μπρος/πίσω κλπ. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2019 από dpolal
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα