0Fouskas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα Λίγη βοήθεια θα γίνει πολύ συγκεκριμένος Θέλω να παίζω όσο πιο smooth και καλά γίνεται το fortnite Tα χαρακτηριστικά του υπολογιστή μου είναι CPU Intel Core i5 4440 @ 3.10GHz NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB 2 RAM 8,00GB Dual-Channel DDR3 @ 799MHz Storage 931GB Western Digital WDC WD10EZEX-00RKKA0 (SATA ) Operating System Windows 10 Home 64-bit Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να αλλάξω επεξεργαστή και ram Τι μπορώ να κάνω και τι πρέπει ;
mpampiskapa Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Για αρχή τρως bottleneck από επεξεργαστή στην κάρτα γραφικών .. θα χρειαστείς ssd σίγουρα και γενικά το φορτνιτε με τα τελευταία update έχει γίνει απαιτητικό και θέλει καλό σύστημα καινούργιας γενιάς για καλύτερη απόλαυση .
tanasen01 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Μάλλον ο σκληρός δίσκος είναι το σημαντικότερο bottleneck. Πάρε έναν ssd έστω 240gb και πέρνα εκεί τα windows και το παιχνίδι.
mpampiskapa Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, tanasen01 είπε Μάλλον ο σκληρός δίσκος είναι το σημαντικότερο bottleneck. Πάρε έναν ssd έστω 240gb και πέρνα εκεί τα windows και το παιχνίδι. Προερχόμενος από ι5 3340 8gb ram 1333 ssd 256 και 1060 6gb το φορτνιτε συγκεκριμένα μετά το μεγάλο update μου πέταγε συνέχεια bug όποτε καλύτερα να ψάξει για κάτι καινούργιο και φθηνό αν διαθέτει τα χρήματα .
0Fouskas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Καταρχήν ένα μεγαλό ευχαριστώ που ενδιαφερθήκατε τόσο γρήγορα Πάμε στο θέμα μας Άρα πρέπει να αγοράσω ssd ? Ο επεξεργαστείς μου θα την βγάλει την δουλειά ; η ραμ ; τις κρατάω ;
countass Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Πάρε τον ssd,βαλτον,στηστο,δοκίμασε το και ξαναρωτας.εγω πιστεύω δεν πρέπει να έχεις θέμα κανονικα,αλλά εδώ είμαστε.
tanasen01 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, 0Fouskas είπε Τι ssd να πάρω ; Μάρκα τιμή Εξαρτάται μέχρι πόσα δίνεις/πόση χωρητικότητα θες. Ο φθηνότερος 240GB κάνει σχεδόν 30€ και από κει και πέρα μπορείς και να ξεπεράσεις τα 100€ για 1TB. Θα πρότεινα αυτόν https://www.skroutz.gr/s/13787241/Crucial-MX500-250GB.html που πιστεύω σε καλύπτει σαν χωρητικότητα. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2019 από tanasen01
0Fouskas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ωραια θα τον παραγγείλω Θα μου προτείνατε ισως να κανω και ενα φορματ ? Και μετά να τα βαλω στην θεση τους ? Αρα Windows Και fortnite τα βαζω στο ssd Επισης αν μαζι με τον ssd για να φτάσω στα 200 ευρω τι επεξεργαστεί για αλλαγη θα μου προτεινατε ? Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2019 από 0Fouskas
tanasen01 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 0Fouskas είπε Ωραια θα τον παραγγείλω Θα μου προτείνατε ισως να κανω και ενα φορματ ? Και μετά να τα βαλω στην θεση τους ? Αρα Windows Και fortnite τα βαζω στο ssd Επισης αν μαζι με τον ssd για να φτάσω στα 200 εκατοσταρικα τι επεξεργαστεί για αλλαγη θα μου προτεινατε ? Αποσύνδεσε από το σύστημα τον WD, εγκατέστησε τον ssd, πέρνα εκεί τα windows με τη γνωστή διαδικασία (https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10), άσε να γίνουν όλα τα driver updates του συστήματος, εγκατέστησε τους τελευταίους nvidia drivers και μετά εγκατέστησε το παιχνίδι. Για να επανασυνδέσεις τον WD βεβαιώσου ότι στο boot device priority έχει επιλεγεί πρώτος ο ssd. Υπάρχει και άλλος τρόπος αλλά είναι λίγο πιο πολύπλοκος και χρειάζεσαι docking station. Aν συνεχίσεις να μην είσαι ικανοποιημένος τότε μόνο σκέψου για αλλαγή cpu με τον φθηνότερο i7-4770 που μπορείς να βρεις. Είδα και ένα βίντεο τώρα, δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τα shadows, post processing στα settings του παιχνιδιού. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2019 από tanasen01
0Fouskas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Μια ακόμα ερώτηση κλειδί για Windows 10 δεν εχω μπορώ πάλι να κατεβάσω κανονικα απο την σελίδα της microsoft ?
tanasen01 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 9 λεπτά πριν, 0Fouskas είπε Μια ακόμα ερώτηση κλειδί για Windows 10 δεν εχω μπορώ πάλι να κατεβάσω κανονικα απο την σελίδα της microsoft ? Ναι εννοείται μπορείς και να μείνεις και χωρίς να τα ενεργοποιήσεις. Όποτε θες φυσικά μπορείς να πάρεις και ένα ΟΕΜ κλειδί Spoiler https://www.allkeyshop.com/blog/buy-windows-10-professional-cd-key-compare-prices/ 2
0Fouskas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όταν έρθει ο ssd απλά τον τοποθετώ μέτα την διαδικασία για το φορματ θα την ακολουθήσω κανονικά όπως το έκανα πάντα κατεβάζω τα windows τα βάζω στο φλασακι μου και μετα τα περνάω έτισ δεν ειναι ; η πρεπει να κανω κατι διαφορετικο ; Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2019 από 0Fouskas
tanasen01 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 6 ώρες πριν, 0Fouskas είπε Όταν έρθει ο ssd απλά τον τοποθετώ μέτα την διαδικασία για το φορματ θα την ακολουθήσω κανονικά όπως το έκανα πάντα κατεβάζω τα windows τα βάζω στο φλασακι μου και μετα τα περνάω έτισ δεν ειναι ; η πρεπει να κανω κατι διαφορετικο ; Διάβασε το ποστ μου. Πρέπει να επιλέξεις στο device priority πρώτο τον ssd.
Nerazzurri Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Υπάρχει η δυνατότητα πώλησης μητρικής/επεξεργαστή/ραμ και με αυτά τα χρήματα να έβαζες κάτι καλύτερο. Είτε είναι Ryzen είτε καινούργια Intel + σε όποιο σενάριο να έμπαινε ένας ssd. Πάντως ο i5 που έχεις δεν είναι και 'κακός΄. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2019 από Nerazzurri
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα