Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, lactate είπε

Ήρθε η αναθεματισμένη εποχή που δεν ήθελα να έρθει. Αυτή η καταχρηστική, επονείδιστη και μη βιώσιμη περίοδος που πρέπει να ξυπνάω στις 7 παρά 10 για μια χρονιά περίπου.

Τι λες μωρέ παιδάκι μου...

Είσαι για λύπηση... Πώς το έπαθες αυτό το κακό;;;;

• Like 1
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, lactate είπε

Ήρθε η αναθεματισμένη εποχή που δεν ήθελα να έρθει. Αυτή η καταχρηστική, επονείδιστη και μη βιώσιμη περίοδος που πρέπει να ξυπνάω στις 7 παρά 10 για μια χρονιά περίπου. Όμως δεν τα πάω καλά με το πρωινό ξύπνημα και δεν την παλεύω κάστανο να κοιμάμαι στις 11. Εσείς τα καταφέρνετε; Μόνο σε μενα είναι τόσο δύσκολο και τόσο καταπιεστικό; Εγώ σε διάθεση τώρα είμαι να βγω για ποτό, μέχρι να πάω και σινεμά να δω το Τζόκερ. Εσείς; οεο;

Στράτο μπήκες? Αν ναι υπάρχουν και χειρότερα ωράρια. 

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ κατά τις 00.00 κοιμάμαι και σηκώνομαι 7.00 ανετότατα. Μία δύο φορές θα αργήσεις να κοιμηθείς και μετά που θα είσαι πτώμα από τη κούραση θα κοιμηθείς από τις 22.00 σαν πουλάκι.

Πάντως εγώ παίρνω δύναμη κάθε πρωί που βλέπω τον Παπαδάκη 70 χρονών και ακόμα πηγαίνει να κάνει το πρωινό από τις 6 η ώρα!

Δημοσ.

Καποιοι ανθρωποι βαζω και τον εαυτο μου μεσα και 10 ωρες να κοιμηθουν και ξυπνησουν στης 6 7 για δουλεια απλα δε λειτουργουν και δε τη παλευουν.

Επισης για μεγαλο διαστημα κοιμομουν στης 4 και ξυπνουσα στης 9-10 και ημουν ολη μερα στη δουλεια 2 μεσημερι με 10 βραδυ γεματος ενεργεια.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θέλω 7 ώρες για να είμαι κομπλέ αλλά πολύ συχνά κοιμάμαι 3-4. Την επόμενη κοιμάμαι απο τις 11.

Αλλά δεν παλεύεται το πρωινό με τίποτα. Μπορώ να αλλάξω ωράριο και να πάω 1-2 ώρες μετά αλλά το μεσημέρι είναι πιο βάσανο να κάθεσαι στη δουλειά.

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ.

Λέγετε δουλεια και welcome στην πραγματικότητα.

Εαν δεν εισαι 20 τότε σκέψου αλλιως τα πράγματα πιο σοβαρά.

Ξυπνάω 07:00 γυρνάω 18:30 κοιμάμαι  απο τις 22:00 σιγα μην τρέχω για ποτά κάθε μέρα

• Thanks 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, lactate είπε

Ήρθε η αναθεματισμένη εποχή που δεν ήθελα να έρθει. Αυτή η καταχρηστική, επονείδιστη και μη βιώσιμη περίοδος που πρέπει να ξυπνάω στις 7 παρά 10 για μια χρονιά περίπου. Όμως δεν τα πάω καλά με το πρωινό ξύπνημα και δεν την παλεύω κάστανο να κοιμάμαι στις 11. Εσείς τα καταφέρνετε; Μόνο σε μενα είναι τόσο δύσκολο και τόσο καταπιεστικό; Εγώ σε διάθεση τώρα είμαι να βγω για ποτό, μέχρι να πάω και σινεμά να δω το Τζόκερ. Εσείς; οεο;

1. Ύπνος 01:00+ έως 7:00+

2. Δουλειά  08:00+ έως 16:00+

3. Ύπνος (ξανά) 17:00+ έως 19:00+

4. Γυμναστήριο 19:00+ έως 20:00+

5. Δουλειές (σπιτιού) 20:00+ έως 21:00+

6. Προσωπικός Χρόνος μέχρι το loop.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, great είπε

Λέγετε δουλεια και welcome στην πραγματικότητα.

Εαν δεν εισαι 20 τότε σκέψου αλλιως τα πράγματα πιο σοβαρά.

Ξυπνάω 07:00 γυρνάω 18:30 κοιμάμαι  απο τις 22:00 σιγα μην τρέχω για ποτά κάθε μέρα

Αυτό με τα ποτά που είπα λίγο παρεξηγήθηκε. Εννοούσα ότι νιώθω τη διάθεση και την ενέργεια να κάνω κάτι. Όχι ότι το πρόβλημα μου είναι που δε βγαίνω για ποτό. Εξάλλου δεν είναι ανάγκη για να δουλεύει κάποιος να πιάνει δουλειά στις 8.

Δημοσ.

Όλα είναι μια συνήθεια. Ήμουν πολύ υπναράς. Πιάνω δουλειά στις 10 και μένω 10 λεπτά, κυριολεκτικά, μακριά. Οπότε του έδινα να καταλάβει. Αλλά ήμουν γενικά νωθρός και βαριόμουν συνεχώς.
Τώρα, εδώ και έναν μήνα κάνω οικειοθελώς το εξής πρόγραμμα:

- Ξυπνάω 6:15 με 6:45. Πηγαίνω για 1-1:30 ώρα για τρέξιμο, 4 φορές την εβδομάδα. Τις υπόλοιπες μερες ξυπνάω 7:20 μαζί με τα μικρά.

- Επιστρέφω σπίτι. Ντουζ, πρωινό και μετά δουλειά.

- Το απόγευμα ή πηγαίνω τα παιδιά σε κάποια δραστηριότητα ή τα μαζεύω από την γιαγιά τους και επιστρέφω σπίτι.
- Κάνουμε ό,τι κάνουμε, παίζουμε, τσακωνόμαστε, διαβάζουμε κτλ. 9 βγαίνω και μαζεύω τη γυναίκα μου από τη δουλειά της.
- Τρώμε, πάνε τα παιδιά για ύπνο. Μετά χάζεμα, Netflix.
- 11:30 με 12 στο κρεβάτι. Χάζεμα στο κινητό μέχρι τις 12:30 με 1 και. Μετά ξερός για ύπνο.

Σε αυτό το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται και το ΣΚ, μόνο που κοιμάμαι το απόγευμα μιας και δεν δουλεύω.

Οπότε κοιμάμαι 5-6 ώρες. Έχω συνηθίσει. Νιώθω πολύ πιο δραστήριος και φρέσκος. 

Μια ιδέα είναι. Δοκίμασέ το. 

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Ξυπναω 7 και κοιμαμαι γυρω στις 12 με 1 το βραδυ. Το μεσημερι δεν κοιμαμαι, εκτος ισως απο καμια Κυριακη. Πιανω δουλεια στις 9 και θα μπορουσα ευκολα να ξυπναω στις 8, αλλα επειδη ειμαι ψυχαναγκαστικος, δε μου βγαινει. 

Ενω δεν μπορω να πω πως δεν ξεκουραζομαι με αυτον τον υπνο, μου εχει λειψει ενας καλος υπνος απο αυτους που σου αφηνουν σημαδια απο τα σκεπασματα στο προσωπο και τρεχει λιγο σαλιο στο μαξιλαρι.  :lol:

• Like 3
Δημοσ.

Εξαρτάται και από την δουλειά. Σας έχει τύχει βάρδια 14:00 - 22:00 (+ 1h υπερωρία οπότε 23:00) 23:30 στο σπίτι και την επομένη να είσαι πρωινός 6:00 - 14:00; Ο ορισμός του ζόμπι!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξυπνάω καθημερινά (ακόμα και Κυριακές λόγω συνήθειας από την δουλειά μου) στις 5:30 το πρωί. 

Κοιμάμαι το βράδυ στις 10 με 11. Αν τυχόν ειμαι έξω, βλέπω όταν πλησιάζει η ώρα και αρχίζει η νύστα, αλλά μόλις ξεχάστω με παρέα κτλπ μετά μου περνάει και μένω ξύπνιος μέχρι το πρωί χωρίς θέμα. 

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Δημοσ.

Καλοκαίρια δουλεύω εποχικός σε διόδια. Η πρωινή βάρδια αρχίζει στις 6:00, πρέπει να είμαι για  παραλαβή στις 05:40 , οπότε ξύπνημα στις 04:20 για καφέ και αναχώρηση στις 05:10 μια και έχω 20 κμ να κάνω με το μηχανάκι. Είναι ζόρι, ειδικά αν λάβεις υπόψη το γεγονός ότι μετά από μερικές μέρες το ωράριο αλλάζει σε απεγευματινό ή και βραδυνό, με 1-2 ρεπό ενδιάμεσα να προσαρμοστεί λίγο ο οργανισμός. Οπότε κουράγιο, υπαρχουν και χειρότερα...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...