Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 minutes ago, afragorn said:

Και η Xiaomi θα έχει σίγουρα. Έχω δει ομπρέλες, τσάντες, μαξιλάρια, κάλτσες δε θα έχει;

θα ειναι απο τις καλες κινεζικες τουλαχιστον :)

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Apple εσωρουχα τελος κορυφη τιποτε αλλο.  καλτσες nike η adidas.αν φοραω παντελονι το χειμωνα με χαμηλο παπουτσι και μπορει να φανει η καλτσα τοτε καλτσες superdry.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες σε https://www.skroutz.gr/c/819/andrikes-kaltses.html?keyphrase=μερσεριζε&o=καλτσες+μερσεριζε

Mercerised τι έχει , θα βρεις πολλές με 90, 95 ή 100% και δε χρειάζεται να είναι επώνυμες.

έχει και στα jumbo μερσεριζέ €2 το ζευγάρι, έχω ένα αλλά δε θυμάμαι πόσο % είναι γιατί δε λέει στο site, πάντως είναι τίμιες.

(γενικά και τα  ανδρικά σοσόνιατου Jumbo με τη σιλικόνη για το καλοκαίρι με τα €2 τα 2 ζευγάρια είναι ίδιας ποιότητας με €2,5/3/3,5/4 το ζευγάρι από μικρότερα καταστήματα, οικονομία κλίμακας είναι, άλλη ποσότητα παραγγέλνει το jumbo άλλη το μαγαζί στη γωνία)

Επεξ/σία από zygorito
  • Like 1
Δημοσ.

ωραίο θέμα! έρχεται όμως ο άλλος και λέει ότι σε κάποια προιόντα βάζουν συνειδητά κάποιο προιον ελαστικό όπως λέμε polyamide για καλύτερη εφαρμογη καλτσας ή εσώρουχου...

Δημοσ.
On 20/11/2019 at 15:38, mp123 said:

Apple εσωρουχα τελος κορυφη τιποτε αλλο.  καλτσες nike η adidas.αν φοραω παντελονι το χειμωνα με χαμηλο παπουτσι και μπορει να φανει η καλτσα τοτε καλτσες superdry.

και να φανει τι εγινε.γραψτους κανονικα :) :) .και ας φορας καλτσα με goofy ή με ρομβους.

55 minutes ago, AMSTERIS said:

ωραίο θέμα! έρχεται όμως ο άλλος και λέει ότι σε κάποια προιόντα βάζουν συνειδητά κάποιο προιον ελαστικό όπως λέμε polyamide για καλύτερη εφαρμογη καλτσας ή εσώρουχου...

Θα βρεις πολλα υλικα μεσα σε μια καλτσα.αν η καλτσα ειναι σωστη και αλλαζει καθε μερα και οχι καθε μηνα τοτε ολα θα ειναι μια χαρα.

πχ σε αυτην https://www.horizonsocks.co.uk/expedition/

θα δεις οτι εχει μεσα 

horizon.JPG

to polyamide χρησιμοποιειται συνηθως για αντοχη οσο ξερω. (πολυαμιδιο στα ελληνικα). δεν ειναι κατι κακο.

On 20/11/2019 at 16:49, zygorito said:

Δες σε https://www.skroutz.gr/c/819/andrikes-kaltses.html?keyphrase=μερσεριζε&o=καλτσες+μερσεριζε

Mercerised τι έχει , θα βρεις πολλές με 90, 95 ή 100% και δε χρειάζεται να είναι επώνυμες.

έχει και στα jumbo μερσεριζέ €2 το ζευγάρι, έχω ένα αλλά δε θυμάμαι πόσο % είναι γιατί δε λέει στο site, πάντως είναι τίμιες.

(γενικά και τα  ανδρικά σοσόνιατου Jumbo με τη σιλικόνη για το καλοκαίρι με τα €2 τα 2 ζευγάρια είναι ίδιας ποιότητας με €2,5/3/3,5/4 το ζευγάρι από μικρότερα καταστήματα, οικονομία κλίμακας είναι, άλλη ποσότητα παραγγέλνει το jumbo άλλη το μαγαζί στη γωνία)

και σε επωνυμες παιζουν καλες τιμες ειδικα σε πακετακια των 2 των 5 κτλ.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχω πάρει και nike και adidas και reebok, αν η κάλτσα δεν έχει τουλάχιστον 80% βαμβάκι έχει αποτέλεσμα να ιδρώνουν πανεύκολα τα πόδια μου

παλιότερα έβρισκα puma, μέχρι πριν δυο χρόνια έβρισκα στην admiral, ωστόσο έχει από πρόπερσι που ρίξανε και εκεί τη σύνθεση του βαμβακιού σταδιακά, στην αρχή 75% και τώρα 68%...

αν έχει κάποιος γνώση που υπάρχουν αθλητικές με 80%+ βαμβάκι και σε νούμερο 47+ και ενημέρωνε θα ήμουν υπόχρεος

edit: τις έχει δοκιμάσει κάποιος;

https://www.ebay.com/itm/3-6-12-Pairs-Diabetic-ANKLE-LONG-Circulatory-Socks-Health-Cotton-Mens-Color/282960663441?hash=item41e1c51391:g:itcAAOSwVGha9Kfr&var=583014609947

Επεξ/σία από SOTHRHS9
Δημοσ.

Εμπιστεύεσαι Κινέζο για κάλτσες? λένε πολλά ψέματα στα χαρακτηριστικά, π.χ. μπαταριές 100000000mah, φακοί with the power of sun κτλ κτλ, θέλει προσοχή.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, SOTHRHS9 είπε

έχω πάρει και nike και adidas και reebok, αν η κάλτσα δεν έχει τουλάχιστον 80% βαμβάκι έχει αποτέλεσμα να ιδρώνουν πανεύκολα τα πόδια μου

παλιότερα έβρισκα puma, μέχρι πριν δυο χρόνια έβρισκα στην admiral, ωστόσο έχει από πρόπερσι που ρίξανε και εκεί τη σύνθεση του βαμβακιού σταδιακά, στην αρχή 75% και τώρα 68%...

αν έχει κάποιος γνώση που υπάρχουν αθλητικές με 80%+ βαμβάκι και σε νούμερο 47+ και ενημέρωνε θα ήμουν υπόχρεος

edit: τις έχει δοκιμάσει κάποιος;

https://www.ebay.com/itm/3-6-12-Pairs-Diabetic-ANKLE-LONG-Circulatory-Socks-Health-Cotton-Mens-Color/282960663441?hash=item41e1c51391:g:itcAAOSwVGha9Kfr&var=583014609947

Ρίξε μια ματιά σε αυτόν :  https://www.facebook.com/pg/tzelatisluxurysocks/posts/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ αφού περιπλανήθηκα αρκετά , κοντή καλοκαιρινή ξαναπήρα φέτος από jumbo. Κινέζικη λέει 76% βαμβάκι 3 ευρώ τα 4 ζεύγη.

Προσωπικά σε τέτοιους τύπου κάλτσες για αθλητικό παπούτσι και όχι 100% βμβακερές λεπτές , εμπιστεύομαι τη μύτη μου άσχετα τι περιεκτικότητα γράφει πάνω.Αγοράζω αυτή που μ ου μυρίζει λιγότερο νάυλον γιατί όλες οι αθλητικές έχουν νάυλον.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.

Πήρα admiral-kappa κοντές κάλτσες αλλά με το που είδα made in turkey ξενέρωσα. Προτιμώ να στηρίξω καμία μικρή ελληνική βιοτεχνία.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θα πρότεινα ελληνικές βιοτεχνίες.

Σώθηκα με μάλλινες, αφήνουν το πόδι να αναπνέει κ πάνω στο μηχανάκι δε καταλαβαινω τίποτε. Διαφήμιση ή όχι, καλό είναι να προτιμάμε τον τόπο μας. Από τζελατη πήρα τις τελευταίες,  κ προς το παρόν είμαι ευχαριστημένος, για διάρκεια στο χρόνο θα δείξει.

Κατά τα άλλα εξαιρετικες ήταν κ κάτι τομι που είχα πάρει από Αμερική. Σκυλιά μαύρα. Λίγο ακριβές όμως στην Ελλάδα.

Επεξ/σία από Αντώνης Τ.
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Επαναφέρω το θέμα όσον αφορά τα βαμβακερά εσώρουχα.

Από τα έτη 2019-20 που υπάρχει το θέμα έχουν αλλάξει πολλά, αλλά γνωρίζει κανείς καταστήματα (φυσικά ή διαδικτυακά) που να υπάρχουν όσο πιο ποιοτικά εσώρουχα γίνεται, σε όσο πιο φυσιολογικές τιμές (π.χ. 3-5 ευρώ/τεμάχιο);

Να έχουν όσο πιο μεγάλο ποσοστό βαμβακιού γίνεται, αν όχι 100%.

Επίσης, μια γνώμη και για κάλτσες για καθημερινή χρήση σε περπάτημα/άθληση.

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...