afragorn Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε Εγώ πήρα κάτι σετ από ίνες bamboo από Κίνα και είναι πάρα πολύ καλές! Αν αλλάζεις κάθε μέρα κάλτσες δε παίζει να μυρίζουν πόδια/παπούτσια. Αναλόγως τις κάλτσες που χρησιμοποιείς. Εγώ χρησιμοποιούσα κάτι λιντλοκάλτσες και σε μισή μέρα ένιωθα το πόδι να βράζει και μύριζαν. Όντως είναι κάκιστη επιλογή τέτοιες κάλτσες.
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 13 hours ago, papoys1 said: Προσωπικά στα εσώρουχα το βαμβάκι , έστω και τούρκικο γιατί είναι φτηνό ,δεν το αλλάζω με κανένα άλλο όσο ομορφότερο και αν είναι για απλή καθημερινή χρήση στο γραφείο ή στο σπίτι. "Θυμάμαι και παλιά ένα γυναικολόγο (να βάλουμε στην εξίσωση και τις γυναίκες) που έλεγε στη σύζυγο μπορεί με συνθετικά εσείς οι γυναίκες να γίνεστε πιο σέξυ αλλά για την υγεία σας πάντα βαμβακερά πάνω κάτω 100% και μεγάλο μέγεθος μάλλον εννοούσε όχι στριγγάκι." Τώρα για κάποιον που κάνει σκι , ορειβασία (έχω δει από εικόνες ότι είναι το χόμπυ σου) 😊, ή κινείται σε ειδικές συνθήκες εργασίας ή σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες εκεί οκ μάλλον δεν υπάρχει εναλλακτική όπως δεν υπάρχει και εναλλακτική με το αθλητικό παπούτσι.Εκεί όμως καθημερινή αλλαγή με καθαρές. Επίσης το λέω και γιατί παλαιότερα πέρασα μεγάλη περιπέτεια με μύκητες στα νύχια των ποδιών τους οποίους έκανα πάνω από χρόνο να τους ξεφορτωθώ και το λέω σαν παράδειγμα γιατί είναι έγκλημα για τα πόδια να παίρνει κάποιος π.,χ. κινέζικες ή αμφιβόλου σύνθεσης κάλτσες για απλή καθημερινή χρήση ακόμη και για αθλητικά παπούτσι γιατί το νάυλον κυριαρχεί σε αυτές. για απλη χρηση το βαμβακι ειναι πραγματι οτι καλυτερο. αρκει να ειναι καλο βαμβακι. τωρα για διαφορετικες συνθηκες εκει το βαμβακι δεν βοηθαει γιατι ειναι απορροφητικο αλλα ταυτοχρονα δεν στεγνωνει με τιποτα.οποτε σε χρηση βουνου για παραδειγμα τα συνθετικα Dry fit κτλ παιζουν παρα πολυ.βεβαια και εκει υπαρχουν ποιοτητες και ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις.γιατι πολλες εταιρειες κανουν προσμιξεις.και βεβαια ακομα και τα Dryfit παροτι στεγνωνουν γρήγορα και αποβαλουν τον ιδρωτα δεν σημαινει οτι το φορας για μια εβδομαδα.και αυτο βρωμαει .απλα αν το πλυνεις ξερεις οτι θα στεγνωσει γρηγορα. και με τα αθλητικα το ιδιο. κατι κινεζικα αθλητικα βρωμανε πλαστικο και οι καλτσες πρεπει να ειναι επισης καλες.αλλιως οπως ειπες οι μυκητες παραμονευουν. εχω δει και κινεζικες που εμοιζαν σαν μαμβακερες αλλα εβγαζες την καλτσα και κολλαγε στο ταβανι. γενικως τους μυκητες δεν τους ξεφορτωνεσαι ευκολα. το ιδιο ισχυει οπως σωστα ειπες και για τα εσωρουχα σε κοπελες. οτι καλο ειναι να διαλεγεις καποιο σωστο υφασμα και οχι αμφιβολου ποιοτητας. το συνθετικο εχει τα καλα του αλλα εχει και τα αρνητικα του 21 hours ago, MakeGreeceSexyAgain said: Εγώ πήρα κάτι σετ από ίνες bamboo από Κίνα και είναι πάρα πολύ καλές! Αν αλλάζεις κάθε μέρα κάλτσες δε παίζει να μυρίζουν πόδια/παπούτσια. αν παρεις κινεζικες χαλιας ποιοτητας να δεις πως θα μυρισουν λες και ειναι φτιαγμενες απο πλαστικο 6 hours ago, afragorn said: Αναλόγως τις κάλτσες που χρησιμοποιείς. Εγώ χρησιμοποιούσα κάτι λιντλοκάλτσες και σε μισή μέρα ένιωθα το πόδι να βράζει και μύριζαν. Όντως είναι κάκιστη επιλογή τέτοιες κάλτσες. για αυτο και κανουν μισο ευρω τα 5 ζευγαρια
Gregory_House Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Εγώ έχω άλλο θέμα, σαν φοιτητής έπαιρνα τις φθηνόκαλτσες του 1 ευρώ το ζευγάρι, και προφανώς η ποιότητα είναι ανάλογη, και βγάζουν όλο μαυράκια , ξεφτίζουν κτλπ. Ξέρεις κανείς να προτείνει κάποια καλή μάρκα για απλές καλές μαύρες κάλτσες σε νορμάλ τιμές? (Αν θεωρείται διαφήμιση, ας μου σταλεί στο pm, ευχαριστώ!)
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Gregory_House είπε Εγώ έχω άλλο θέμα, σαν φοιτητής έπαιρνα τις φθηνόκαλτσες του 1 ευρώ το ζευγάρι, και προφανώς η ποιότητα είναι ανάλογη, και βγάζουν όλο μαυράκια , ξεφτίζουν κτλπ. Ξέρεις κανείς να προτείνει κάποια καλή μάρκα για απλές καλές μαύρες κάλτσες σε νορμάλ τιμές? (Αν θεωρείται διαφήμιση, ας μου σταλεί στο pm, ευχαριστώ!) Και στο lidl να πας καλύτερες είναι.
Gregory_House Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Και στο lidl να πας καλύτερες είναι. Χαχαχαχα, το πιστεύω. Πραγματικά με εκνευρίζει τόσο πολύ αυτό το ξέφτισμα και τα μαυράκια, αν ξέρει κανείς κάτι με καλή σχέση ποιότητας-τιμής, ας με σώσει!
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 On 18/11/2019 at 19:54, Gregory_House said: Χαχαχαχα, το πιστεύω. Πραγματικά με εκνευρίζει τόσο πολύ αυτό το ξέφτισμα και τα μαυράκια, αν ξέρει κανείς κάτι με καλή σχέση ποιότητας-τιμής, ας με σώσει! μην πας λαικη αλλα κοιτα να πας σε ενα λιγο καλυτερο καταστημα να δεις τι παιζει.ειδικα σε κανα καταστημα με αθλητικα που οι καλτσες τους ειναι πιο σοβαρες. On 18/11/2019 at 19:45, Gregory_House said: Εγώ έχω άλλο θέμα, σαν φοιτητής έπαιρνα τις φθηνόκαλτσες του 1 ευρώ το ζευγάρι, και προφανώς η ποιότητα είναι ανάλογη, και βγάζουν όλο μαυράκια , ξεφτίζουν κτλπ. Ξέρεις κανείς να προτείνει κάποια καλή μάρκα για απλές καλές μαύρες κάλτσες σε νορμάλ τιμές? (Αν θεωρείται διαφήμιση, ας μου σταλεί στο pm, ευχαριστώ!) εμ με ενα ευρω τι περιμενεις να παρεις? On 18/11/2019 at 19:49, Ukforthemoment said: Και στο lidl να πας καλύτερες είναι. lol
mindreader Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Πηρα και καλτσες απο admiral, δεν ξερω τι λενε...
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 37 minutes ago, mindreader said: Πηρα και καλτσες απο admiral, δεν ξερω τι λενε... κανεις δοκιμη και βλεπεις.αν σου αρεσει τοτε αγοραζεις και αλλα.
afragorn Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 34 λεπτά πριν, mindreader είπε Πηρα και καλτσες απο admiral, δεν ξερω τι λενε... Είχα πάρει πριν 4,5 χρόνια και δεν ήταν κακά. Ήταν γύρω στο 80 με 90% βαμβάκι και έβγαλαν τα λεφτά τους. Τι σύνθεση έχουν αυτά που πήρες; 1
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 1 minute ago, afragorn said: Είχα πάρει πριν 4,5 χρόνια και δεν ήταν κακά. Ήταν γύρω στο 80 με 90% βαμβάκι και έβγαλαν τα λεφτά τους. Τι σύνθεση έχουν αυτά που πήρες; καντε και δοκιμη περα απο την συνθεση γιατι με προιοντα που κανεις δεν ξερει που φτιαχνονται κτλ δεν θα αμφέβαλα αν εγραφαν πανω οτι νανε.δεν το λεω για τα admiral αλλα γενικα 1
mindreader Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, afragorn είπε Είχα πάρει πριν 4,5 χρόνια και δεν ήταν κακά. Ήταν γύρω στο 80 με 90% βαμβάκι και έβγαλαν τα λεφτά τους. Τι σύνθεση έχουν αυτά που πήρες; Τοσο, 80% βαμβακι.
poulinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 18 hours ago, mindreader said: Τοσο, 80% βαμβακι. και καλο ειναι να εχουμε καλτσες σωστες με βαση την δραστηριοτητα που κανουμε.αλλη καλτσα για τρεξιμο αλλοι για να πας στα βουνα και να εισαι ζεστος αλλη για καθημερινη χρηση στην πολη.
xrist0s4 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Κάλτσες Microsoft... https://www.skroutz.gr/c/819/andrikes-kaltses/m/38/Microsoft/f/602914/vamvakeres.html H Apple έχει;;;;😂
poulinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 10 minutes ago, xrist0s4 said: Κάλτσες Microsoft... https://www.skroutz.gr/c/819/andrikes-kaltses/m/38/Microsoft/f/602914/vamvakeres.html H Apple έχει;;;;😂 ναι https://www.catherines.com/apple-of-my-eye-crew-socks/prd-318059 περα απο την εταιρεια apple για εσωρουχα κτλ.
afragorn Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Και η Xiaomi θα έχει σίγουρα. Έχω δει ομπρέλες, τσάντες, μαξιλάρια, κάλτσες δε θα έχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα