Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να παραγγείλω (μέσω web προφανώς) κάλτσες 100% βαμβακερές σε χαμηλές-νορμαλ τιμές.

Σε καταστήματα που κοιτάω βλέπω αρκετές να είναι 70% βαμβάκι. Που μπορώ να βρω, αν όχι 100% όσο το δυνατόν περισσότερο αλλά σε λογικές τιμές;

Το αστείο είναι ότι βλέπω κάτι κάλτσες (και καλά φίρμες -τρίχες κατσαρές) οι οποίες εκτός του ότι κάνουν πάνω από 10€ είναι λιγότερο από 50% βαμβάκι και το υπόλοιπο νάιλον!

Ακόμα και οι κάλτσες των 5€ περισσότερο βαμβάκι έχουν. Έλεος..

Έχω βρει με 90%, πολύ φθηνές αλλά δε μ άρεσαν.

Δε θέλω να ανεβάσω links για να μη πείτε ότι κάνω διαφήμιση,

Το ίδιο ψάχνω και σε εσώρουχα αλλά δε καίγομαι και τόσο.

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και που να ξερες ότι αυτο το "50"% βαμβάκι είναι ανακυκλωμένο από Τουρκία.

" «αναγεννημένο» βαμβάκι "

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Havik είπε

Και που να ξερες ότι αυτο το "50"% βαμβάκι είναι ανακυκλωμένο από Τουρκία.

" «αναγεννημένο» βαμβάκι "

ακόμα χειρότερα δηλαδή.

Βασικά με ενδιαφέρει το βαμβάκι διότι αν είναι νάιλον ιδρώνεις και μυρίζουν.

Όταν λέω χαμηλές τιμές, δεν εννοώ και τζάμπα, ας είναι και λίγο ανεβασμένες αλλά όχι τα τρελά των 10€ το ζευγάρι. Που και σε αυτές τις τιμές δε βρίσκεις ποιοτικές-βαμβακερές

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Muhammad είπε

ακόμα χειρότερα δηλαδή.

Βασικά με ενδιαφέρει το βαμβάκι διότι αν είναι νάιλον ιδρώνεις και μυρίζουν.

Όταν λέω χαμηλές τιμές, δεν εννοώ και τζάμπα, ας είναι και λίγο ανεβασμένες αλλά όχι τα τρελά των 10€ το ζευγάρι. Που και σε αυτές τις τιμές δε βρίσκεις ποιοτικές-βαμβακερές

φιλε μου βρες και αγορασε καλτσες μερινος...δεν υπαρχει καλυτερο...τις εχω 10 χρονια, τις φοραω και μια βδομαδα και δε μυριζουν ποτε...ειναι μαλινες αλλα πολυ λεπτες, πιο λεπτες και απο τις βαμβακερες

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για κάλτσες προτείνω αυτό το ελληνικό σαητ. Καλή ποίοτητα βαμβάκι και έχει και καλτσες απο ίνες μπαμπού που τις θεωρώ πολυ καλές.

https://www.walk.gr/

'Εχει και εσώρουχα αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει.

3 ώρες πριν, Muhammad είπε

Ψάχνω να παραγγείλω (μέσω web προφανώς) κάλτσες 100% βαμβακερές σε χαμηλές-νορμαλ τιμές.

100% βαμβακέρες θα χαλάσουν σχετικά γρήγορα, καλύτερα να είναι μίξη.

Επεξ/σία από billpao
Δημοσ.
5 ώρες πριν, VasilisGrivilas είπε

τις φοραω και μια βδομαδα και δε μυριζουν ποτε...

Και καπου εδω θα ηταν συνετο,να αποφυγουμε τις εισηγησεις του Κου Βασιλη για τα εσωρουχα του..

• Like 1
  • Haha 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μετα από πόσους μήνες περίπου, ενα ζευγαρι καλτσες θελει πέταγμα; Εννοω τι πρεπει να δειτε ή τι πρεπει να συμβει, ωστε να αποφασισετε οτι πρεπει να τις αντικαταστησετε με καινουριες;

Εγω εχω δει οτι πολλες καλτσες, ενω δεν εχουν μεν εμφανεις φθορες, ωστοσο παιρνουν το σχημα των ποδιων, ποσο λογικο ή οχι ειναι αυτο; Ειναι ξεχειλωμα ή αναμενομενο; Και οταν συμβει, οι καλτσες ειναι καλο να πεταχτουν, ή οχι, αν δεν εχουν αλλες φθορες;

Δημοσ.
28 minutes ago, mindreader said:

Μετα από πόσους μήνες περίπου, ενα ζευγαρι καλτσες θελει πέταγμα; Εννοω τι πρεπει να δειτε ή τι πρεπει να συμβει, ωστε να αποφασισετε οτι πρεπει να τις αντικαταστησετε με καινουριες;

Εγω εχω δει οτι πολλες καλτσες, ενω δεν εχουν μεν εμφανεις φθορες, ωστοσο παιρνουν το σχημα των ποδιων, ποσο λογικο ή οχι ειναι αυτο; Ειναι ξεχειλωμα ή αναμενομενο; Και οταν συμβει, οι καλτσες ειναι καλο να πεταχτουν, ή οχι, αν δεν εχουν αλλες φθορες;

προσωπικα αν δεν χαλασει κοινως να τρυπησει η καλτσα δεν την αλλαζω.λογικο να παρουν το σχημα του ποδιου σου

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λεπτή κάλτσα που θα τι φορέσετε με καλό δερμάτινο παπούτσι πάντα να αγοράζετε 100% βαμβακερή.Και ναι τη φοράω μέχρι να τρυπήσει και τότε την πετάω.Φοβερή βαμβακερή κάλτσα ήταν και είναι η Ελληνική Πουρνάρα την οποία μπορείτε να βρείτε ακόμη και στο μπεστ  από 3 ευρώ και την 100% βαμβακερή λίγο πιο πάνω.

Με αθλητικό παπούτσι που φοράμε τη χοντρή φυσικά έχει μέσα και νάυλον.Απλά προσέχουμε τις ενδείξεις να έχει όσο το δυνατόν περισσότερο βαμβάκι αν είναι δυνατόν από 85% και πάνω.Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να φοράμε συνθετή κάλτσα τόσο για την υγεία όσο και για τη δυσοσμία των ποδιών.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, papoys1 said:

Λεπτή κάλτσα που θα τι φορέσετε με καλό δερμάτινο παπούτσι πάντα να αγοράζετε 100% βαμβακερή.Και ναι τη φοράω μέχρι να τρυπήσει και τότε την πετάω.Φοβερή βαμβακερή κάλτσα ήταν και είναι η Ελληνική Πουρνάρα την οποία μπορείτε να βρείτε ακόμη και στο μπεστ  από 3 ευρώ και την 100% βαμβακερή λίγο πιο πάνω.

Με αθλητικό παπούτσι που φοράμε τη χοντρή φυσικά έχει μέσα και νάυλον.Απλά προσέχουμε τις ενδείξεις να έχει όσο το δυνατόν περισσότερο βαμβάκι αν είναι δυνατόν από 85% και πάνω.Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να φοράμε συνθετή κάλτσα τόσο για την υγεία όσο και για τη δυσοσμία των ποδιών.

δεν υπαρχει σε αυτη την ζωη μονο το βαμβακι και ουτε το βαμβακερο ειναι παντα το καλυτερο.το καλυτερο εχει να κανει με την χρηση που το θες.το βαμβακι στα αθληματα και στο βουνο πχ δεν αξιζει.αργει πολυ να στεγνωσει οποτε δεν το προτιμουν

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε

Εγώ πήρα κάτι σετ από ίνες bamboo από Κίνα και είναι πάρα πολύ καλές!

Αν αλλάζεις κάθε μέρα κάλτσες δε παίζει να μυρίζουν πόδια/παπούτσια.

είχα δει και εγώ και το σκεφτόμουν, είναι λεπτές "καλοκαιρινές" ή σαν χοντρές βαμβακερές αθλητικές; αν τις βάλεις παραπάνω από μια μέρα μυρίζουν;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Havik είπε

είχα δει και εγώ και το σκεφτόμουν, είναι λεπτές "καλοκαιρινές" ή σαν χοντρές βαμβακερές αθλητικές; αν τις βάλεις παραπάνω από μια μέρα μυρίζουν;

Όχι, πολύ λεπτές δεν είναι αλλά νιώθω ότι ανασαίνει καλά το πόδι. Τις φορούσα δηλαδή το καλοκαίρι και δεν είχα θέμα.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, poulinos είπε

δεν υπαρχει σε αυτη την ζωη μονο το βαμβακι και ουτε το βαμβακερο ειναι παντα το καλυτερο.το καλυτερο εχει να κανει με την χρηση που το θες.το βαμβακι στα αθληματα και στο βουνο πχ δεν αξιζει.αργει πολυ να στεγνωσει οποτε δεν το προτιμουν

Προσωπικά στα εσώρουχα το βαμβάκι , έστω και τούρκικο γιατί είναι φτηνό ,δεν το αλλάζω με κανένα άλλο όσο ομορφότερο και αν είναι για απλή καθημερινή χρήση στο γραφείο ή στο σπίτι.

"Θυμάμαι και παλιά ένα γυναικολόγο (να βάλουμε στην εξίσωση και τις γυναίκες) που έλεγε  στη σύζυγο μπορεί με συνθετικά εσείς οι γυναίκες να γίνεστε  πιο σέξυ αλλά για την υγεία σας πάντα βαμβακερά πάνω κάτω  100% και μεγάλο μέγεθος μάλλον εννοούσε όχι στριγγάκι."

Τώρα για κάποιον που κάνει σκι , ορειβασία  (έχω δει από εικόνες ότι είναι το χόμπυ σου) 😊, ή κινείται σε ειδικές συνθήκες εργασίας ή σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες εκεί οκ  μάλλον δεν υπάρχει εναλλακτική όπως δεν υπάρχει και εναλλακτική με το αθλητικό παπούτσι.Εκεί όμως καθημερινή αλλαγή με καθαρές.

Επίσης το λέω και γιατί παλαιότερα πέρασα μεγάλη περιπέτεια με μύκητες στα νύχια των ποδιών τους οποίους έκανα πάνω από χρόνο να τους ξεφορτωθώ και το λέω σαν παράδειγμα γιατί είναι έγκλημα για τα πόδια να παίρνει κάποιος π.,χ. κινέζικες ή αμφιβόλου σύνθεσης   κάλτσες για απλή καθημερινή χρήση ακόμη και για αθλητικά παπούτσι γιατί το νάυλον κυριαρχεί σε αυτές.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...