dimips Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος του Xperia xz1 και όσο κι αν φαίνεται περίεργο δε θέλω να το αποχωρηστώ λόγω του ότι ακούω αρκετές ώρες μουσική και με τα ακουστικά της Sony τα nc750 έχω πολύ καλό ήχο και πλήρη απομόνωση των εξωτερικών θορύβων με το digital noise cancelation που έχει στο software. Κρίμα που μετά το xz1 κανένα Sony δε μπορεί να τα δεχτεί καθώς όλα είναι με type - c... Το θέμα μου όμως είναι ότι άρχισε να εμφανίζει κίτρινες κηλίδες στην δεξιά μεριά της οθόνης που κρύβουν περιεχόμενο. Αυτό αν το πάω για σέρβις εντός εγγύησης (νομίζω έχω κάνα 10 μέρες ακόμη) θα το φτιάξουν ή υπάρχει περίπτωση να μου πουν είναι δική μου υπαιτιότητα; Έχει κανείς εμπειρία με αυτές τις κηλίδες; από πεσιματα μόνο ένα χτυπηματάκι έχει σε μία γωνία μόνο δεν έπεσε ποτέ άσχημα. Εναλλακτικά ποιο κινητό θα προτείνατε μέχρι 300ε μεταχειρισμένο από δω μέσα; Με ενδιαφέρει να είναι all around με μπαταρία που να βγάζει μέρα και να έχει λίγο απ' όλα, δε με νοιάζει να είναι τελευταίας γενιάς. έχω δει τα essential phone, pixel 2xl, Samsung s8, iPhone 7 plus, lg v30 ή v40. Κάποιο γνώμη για αυτα ή για κάποιο άλλο που μου διαφεύγει; Ευχαριστώ.
LIGHT1NG Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, dimips είπε Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος του Xperia xz1 και όσο κι αν φαίνεται περίεργο δε θέλω να το αποχωρηστώ λόγω του ότι ακούω αρκετές ώρες μουσική και με τα ακουστικά της Sony τα nc750 έχω πολύ καλό ήχο και πλήρη απομόνωση των εξωτερικών θορύβων με το digital noise cancelation που έχει στο software. Κρίμα που μετά το xz1 κανένα Sony δε μπορεί να τα δεχτεί καθώς όλα είναι με type - c... Το θέμα μου όμως είναι ότι άρχισε να εμφανίζει κίτρινες κηλίδες στην δεξιά μεριά της οθόνης που κρύβουν περιεχόμενο. Αυτό αν το πάω για σέρβις εντός εγγύησης (νομίζω έχω κάνα 10 μέρες ακόμη) θα το φτιάξουν ή υπάρχει περίπτωση να μου πουν είναι δική μου υπαιτιότητα; Έχει κανείς εμπειρία με αυτές τις κηλίδες; από πεσιματα μόνο ένα χτυπηματάκι έχει σε μία γωνία μόνο δεν έπεσε ποτέ άσχημα. Εναλλακτικά ποιο κινητό θα προτείνατε μέχρι 300ε μεταχειρισμένο από δω μέσα; Με ενδιαφέρει να είναι all around με μπαταρία που να βγάζει μέρα και να έχει λίγο απ' όλα, δε με νοιάζει να είναι τελευταίας γενιάς. έχω δει τα essential phone, pixel 2xl, Samsung s8, iPhone 7 plus, lg v30 ή v40. Κάποιο γνώμη για αυτα ή για κάποιο άλλο που μου διαφεύγει; Ευχαριστώ. Αυτές οι κηλίδες λογικά από υψηλή θερμοκρασία (το παθαίνουν πολλά sony) οπότε θα στο καλύψει η εγγύηση το να πας σε type c μπορείς να βάλεις αντάπτορα για να τα συνδέσεις τα ακουστικά, με 300€ παίρνεις καινούργιο κινητό ακόμα και mi 9t pro από εξωτερικό χωρίς τελωνείο αλλιώς Α70 αν δεν παίζεις παιχνίδια
dimips Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, LIGHT1NG said: Αυτές οι κηλίδες λογικά από υψηλή θερμοκρασία (το παθαίνουν πολλά sony) οπότε θα στο καλύψει η εγγύηση το να πας σε type c μπορείς να βάλεις αντάπτορα για να τα συνδέσεις τα ακουστικά, με 300€ παίρνεις καινούργιο κινητό ακόμα και mi 9t pro από εξωτερικό χωρίς τελωνείο αλλιώς Α70 αν δεν παίζεις παιχνίδια Ωραία οπότε το πάω στο Γερμανό που το πήρα να το στείλει για service. Δε δουλεύει σε κανένα με type c διότι το 3.5jack τον ακουστικών έχει κάποια "κανάλια"για το λόγο αυτό, που στους ανταπτορες των type c δεν αναγνωρίζονται. Αποφεύγω xiomi λόγω λειτουργικού και mid range samsung λόγω Samsung. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από dimips
LIGHT1NG Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 21 λεπτά πριν, dimips είπε Ωραία οπότε το πάω στο Γερμανό που το πήρα να το στείλει για service. Δε δουλεύει σε κανένα με type c διότι το 3.5jack τον ακουστικών έχει κάποια "κανάλια"για το λόγο αυτό, που στους ανταπτορες των type c δεν αναγνωρίζονται. Αποφεύγω xiomi λόγω λειτουργικού και mid range samsung λόγω Samsung. Τα xiaomi μπορείς να βάλεις custom rom έχουν άφθονο support στο xda
dimips Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 17 minutes ago, LIGHT1NG said: Τα xiaomi μπορείς να βάλεις custom rom έχουν άφθονο support στο xda No time for testing. Επίσης δε δουλεύουν οι τράπεζες με τις custom. Θα το δώσω για σέρβις το xz1 και ίσως πάρω κάποιο φτηνό xiomi μέχρι να το φτιάξουν και μετά να το ξαναπουλησω. Θενξ για την βοήθεια.
LIGHT1NG Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 33 λεπτά πριν, dimips είπε No time for testing. Επίσης δε δουλεύουν οι τράπεζες με τις custom. Θα το δώσω για σέρβις το xz1 και ίσως πάρω κάποιο φτηνό xiomi μέχρι να το φτιάξουν και μετά να το ξαναπουλησω. Θενξ για την βοήθεια. Μια χαρά δουλεύουν, ακόμα και με root δουλεύουν 🤔😅
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα