Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, EVA_ATHENS είπε

Καλησπέρα. Τί μάρκα συναγερμού προτείνετε για vw golf; 

Μέχρι πόσα χρήματα διαθέτεις και τι είδους συναγερμό θέλεις. Οι συναγερμοί ξεκινάνε από 50€ και δεν έχουν ταβάνι.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, EVA_ATHENS είπε

Καλησπέρα. Τί μάρκα συναγερμού προτείνετε για vw golf; 

Οτιδήποτε βάλεις, να κόβει ρεύματα από κάπου ώστε να μην παίρνει μπρος. Αλλιώς μόνο για τα πρεζόνια κάνει που σπάνε τζάμια.

Δημοσ.

Αν ψάνχεις κάποιο επώνυμο μέχρι πρώτινος θα έλεγα Clifford-Viper-Python, πλέον ακούω πολύ καλά λόγια για τους Pandora.

Αν θες να πειραματιστείς με κινέζικους δεν έχω άποψη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια καλή ασφάλεια κλοπής και μέχρι εκεί. Αν κάποιος επιδέξιος το βάλει στο μάτι κανένας συναγερμός δεν πρόκειται να σε σώσει. Εγώ είχα συναγερμό, χάλασε και απλά τον ξήλωσα. Το καλό είναι ότι στην περιοχή μου είναι αρκετά ήσυχη και ευτυχώς δεν έχουμε τέτοια φαινόμενα. Αλλά και πάλι είναι αδύνατο 24 ώρες το 24ωρο να είσαι κοντά στο αυτοκίνητο σου αν χτυπήσει ο συναγερμός να τρέξεις να δεις τι γίνεται. 

Επεξ/σία από AntonyF
Δημοσ.

Ο συναγερμός είναι απλά για να ακούσεις εσύ ότι κάποιος σου πειράζει το αυτοκίνητο. Κάποτε ίσως να τρόμαζε και κανέναν κλέφτη αλλά πλέον δεν παίζει αυτό, σπάνε τζαμί, ανοίγουν καπό, κουμπώνουν έναν άγραφο εγκέφαλο και φεύγουν, και όλα αυτά με τον συναγερμό να βαράει και κανείς να μη δίνει σημασία από τους γύρω. Έναν απλό επώνυμο συναγερμό και ένα διακόπτακη για το ρεύμα στην τρόμπα και τέλος. Τώρα αν το θέλουν τόσο πολύ που θα ξηλώσουν τα καθίσματα και θα δώσουν ρεύμα από άλλη μπαταρία στην τρόμπα, οκ..

Δημοσ.
Στις 21/10/2019 στις 10:53 ΠΜ, G.bar είπε

Ο συναγερμός είναι απλά για να ακούσεις εσύ ότι κάποιος σου πειράζει το αυτοκίνητο. Κάποτε ίσως να τρόμαζε και κανέναν κλέφτη αλλά πλέον δεν παίζει αυτό, σπάνε τζαμί, ανοίγουν καπό, κουμπώνουν έναν άγραφο εγκέφαλο και φεύγουν, και όλα αυτά με τον συναγερμό να βαράει και κανείς να μη δίνει σημασία από τους γύρω. Έναν απλό επώνυμο συναγερμό και ένα διακόπτακη για το ρεύμα στην τρόμπα και τέλος. Τώρα αν το θέλουν τόσο πολύ που θα ξηλώσουν τα καθίσματα και θα δώσουν ρεύμα από άλλη μπαταρία στην τρόμπα, οκ..

Την ξέρεις καλά τη δουλειά ε ! 😜

Δηλαδή έτσι εύκολα βαζουν έναν άλλο εγκέφαλο στο αμάξι;κ που χρησιμεύει αυτό;

Δημοσ.

Δεν βάζουν άγραφο εγκέφαλο αλλά ξεκλείδωτο. Αυτό σημαίνει ότι είναι απενεργοποιημένο το immo άρα παίρνει ρεύμα ακόμα και με καλώδια όπως τα αυτοκίνητα πριν το '90 

Δημοσ.

Βαλε εναν με μεσο-προς-φτηνο κοστος ετσι κι αλλιως για εκφοβισμο ειναι. Τα διαθεσιμα χρηματα σου καλυτερα να τα δωσεις σε ασφαλεια ολικης-μερικης.

Ειχα βαλει καλο συναγερμο στο 206 μου καποτε, πεταμενα λεφτα, πηγα να το παρω μετα την δουλεια και δεν βρηκα τιποτα

Δημοσ.
22 ώρες πριν, tutuyo είπε

Βαλε εναν με μεσο-προς-φτηνο κοστος ετσι κι αλλιως για εκφοβισμο ειναι. Τα διαθεσιμα χρηματα σου καλυτερα να τα δωσεις σε ασφαλεια ολικης-μερικης.

Ειχα βαλει καλο συναγερμο στο 206 μου καποτε, πεταμενα λεφτα, πηγα να το παρω μετα την δουλεια και δεν βρηκα τιποτα

Aυτό ακριβώς. Και εγώ σε καινούργιο αυτοκίνητο, εναν απλό συναγερμό έβαλα καί εκανα μια ασφάλεια κλοπής που παρέχει μεχρι και αυτοκίνητο εξυπηρέτησης μέχρι να βγεί η αποζημίωση. Πιό πολύ θα με στεναχωρήσει να δω καμιά γρατζουνια η κανένα χτύπημα απο χαλίκι παρά να το κλέψουν.

• Thanks 1
  • 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...