1990katerina Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Κάλως ήρθα στο insomnia. Είμαι σε σκέψη να αγοράσω το piaggio beverly 300cc. Θέλω να το αγοράσω σε άσπρο. Πρόκειται να το χρησιμοποιώ καθημερινά για να πάω στην δουλειά μου, ψώνια...Θέλω την γνώμη σας αξίζει? Είναι οικονομικό και αξιόπιστο?
VonLoutsos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Απο θέμα αξιοπιστίας τα έχει βγάλει τα προβληματάκια του(αν ψάξεις γενικότερα στο νετ ή ρωτήσεις και κανέναν ιδιοκτήτη θα σου πει) αλλά γενικά το θεωρώ αξιόπιστο. Από εκεί και μετά service/ανταλλακτικά τσεκουρώνει λίγο η Piaggio αλλά στην τιμή που το δίνει θεωρώ πως δεν έχει αντίπαλο. Μπορείς να κοιτάξεις και άλλα 300άρια μήπως και αλλάξεις άποψη αλλά επειδή αυτό που οδηγάμε πρέπει να το γουστάρουμε αλλιώς το βαριόμαστε να πάρεις στο τέλος αυτό που σου αρέσει. Edit: Ξέχασα να γράψω οτι χρειάζεσαι κράνος, το κόστος του οποίου θα είναι όσο κοστολογείς το κεφάλι σου. Θεωρώ τα 200 Ευρώ για κράνος το ελάχιστο. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από VonLoutsos 1
lary7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Μια χαρά ειναι το μηχανάκι, απο θέμα κινητήρα τουλάχιστον είναι πολύ αξιόπιστο, εχει καλή οδική συμπεριφορά και ειναι γρήγορο. Το μείον είναι οτι το 300ρι καίει αρκετα. Αν θέλεις κάτι που να είναι οικονομικό σε κατανάλωση δές και το Medley 150. Με τί ταχύτητες θα κινείσαι για να πάς στην δουλειά σου;
1990katerina Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Β 7 λεπτά πριν, lary7 είπε Μια χαρά ειναι το μηχανάκι, απο θέμα κινητήρα τουλάχιστον είναι πολύ αξιόπιστο, εχει καλή οδική συμπεριφορά και ειναι γρήγορο. Το μείον είναι οτι το 300ρι καίει αρκετα. Αν θέλεις κάτι που να είναι οικονομικό σε κατανάλωση δές και το Medley 150. Με τί ταχύτητες θα κινείσαι για να πάς στην δουλειά σου; Βασικά είναι στην διπλανή πόλη που είναι 10χλμ αρα τα 100 θα τα πιάνω. Θέλω να πηγαίνω και καμία εκδρομούλα και για ψώνια
lary7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Για τέτοιες ταχύτητες μια χαρά είναι τα 300 κυβικά. Αν το συντηρείς σωστά δεν θα έχεις θέματα, ξέρω 300ρι που έχει ήδη 50.000χλμ χωρίς θέμα.
Ioannisto Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Αν μιλας για καινουργιο beverly, φροντισε να παρεις κ την επεκταση εγγυσης για 4 χρονια. Εγω που ειχα για 6 χρονια το προηγουμενο μοντελο (του 2009), ημουν πολυ ευχαριστημενος σαν χρηστης, ειχε ωραια εμφανιση, πολυ καλο κρατημα κ φρενα, σταθερο μεχρι την τελικη , ευελικτο στη πολη, δυνατη μηχανη, χωροι...ΑΛΛΑ μειωμενη αξιοπιστια. Αλλαξα μιζα (ανακληση, δωρεαν), τρομπα βενζινης (στην εγγυηση), θερμοστατη (γυρω στα 100 ευρω), χαλασε ο χιλιομετρητης, ο διακοπτης των φωτων, καιγοταν συχνα η λαμπα πορειας. Το καινουργιο μοντελο ισως εχει βελτιωσει πολλα απο αυτα τα θεματα, αλλα η 4ετης εγγυηση ειναι οτι καλυτερο.
1990katerina Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Ioannisto είπε Αν μιλας για καινουργιο beverly, φροντισε να παρεις κ την επεκταση εγγυσης για 4 χρονια. Εγω που ειχα για 6 χρονια το προηγουμενο μοντελο (του 2009), ημουν πολυ ευχαριστημενος σαν χρηστης, ειχε ωραια εμφανιση, πολυ καλο κρατημα κ φρενα, σταθερο μεχρι την τελικη , ευελικτο στη πολη, δυνατη μηχανη, χωροι...ΑΛΛΑ μειωμενη αξιοπιστια. Αλλαξα μιζα (ανακληση, δωρεαν), τρομπα βενζινης (στην εγγυηση), θερμοστατη (γυρω στα 100 ευρω), χαλασε ο χιλιομετρητης, ο διακοπτης των φωτων, καιγοταν συχνα η λαμπα πορειας. Το καινουργιο μοντελο ισως εχει βελτιωσει πολλα απο αυτα τα θεματα, αλλα η 4ετης εγγυηση ειναι οτι καλυτερο. Τελικά μάλλον θα το πάρω σε λευκό και θα πάρω και την επέκταση εγγύησης
NickTG Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 4 hours ago, 1990katerina said: Έχω κράνος 250ευρώ το αγόρασα Δεν είναι μόνο το κεφάλι εκτεθειμένο βέβαια. Μπουφάν, γάντια, μποτάκια και παντελόνι κάνουν την υπόλοιπη δουλειά.
TechnoState Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ....δεν διευκρινίζεις αν το έχεις βρει καινούργιο ή μεταχειρισμένο. (Αν κ προφανώς, αναφέροντας αγορά επέκτασης εγγύησης, εννοείς καινούργιο) Επίσης τι εμπειρία έχεις σε σκούτερ? Cruisim κ X-town έχεις κοιτάξει? Εάν ναι, έχεις κάνει test rides για να δεις συμπεριφορά? (Αναρτήσεις, φρένα, στήσιμο) Το ανάστημα σου επιτρέπει να χειριστείς τέτοιο όγκο? (Ύψος σέλας, βάρος κλπ) Στην τελευταία ερώτηση, οικονομικό κ αξιόπιστο... έχεις αναζητήσει την συχνότητα των προγραμματισμένων service κ κόστος αυτών??? Μετά απο λίγο καιρό με Beverly, έχω την χειρότερη εντύπωση(πάλι καλά που οι περισσότερες βλάβες έμπαιναν στην εγγύηση)... έχω την καλύτερη όμως απο SYM (Symphony sr 150 και HD 200) κ απο KYMCO (xcting 400 και Downtown 350i)...κ οι επόμενοι αναβάτες/αγοραστές που τα χαίρονται το ίδιο, καθώς βρίσκομαι σε επαφή. Επίσης στα έξτρα (καθότι μπαίνει κ χειμώνας) υπολόγισε κ πιστοποιημένο εξοπλισμό (μπουφάν-γαντια- ένα σωστό ζεστό ποιοτικό μποτάκι) επιπλέον του κράνους που διαθέτεις, κατ' ελάχιστον. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2019 από TechnoState
Gsbiros Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα σας,είμαι κάτοχος Piaggio carnaby 300 και γενικά με έχει ταλαιπωρήσει αρκετά. Πρόσφατα πίστευα ότι έχανε παραφλου,το πήγα στο συνεργείο μετά από ψάξιμο όπως είπε δεν βρήκε κάτι πέρα ότι είχε μαζέψει αέρα και έβαλε καινούρια οπότε όλα καλά. Μετά από μέρες χρήσεις παρατηρούσα κ κάποια υγρά εκεί μπροστά κ ολο κ περισσότερο το βερβιλαντερ να δουλεύει. Σήμερα μετά από απόσταση 20-25 χιλιόμετρα δούλευε ασταμάτητα,το έβαλα διπλη κ το άφησα να δω αν θα σταματήσει,μετα από 5 λεπτά συνέχισε να δουλεύει.Λετε να έχει χάσει πάλι τα υγρά του για αυτό η τόση χρήση του η απλά είναι φυσιολογικό? Δώστε τα φώτα σαν να ξέρω τι να πω κ του μάστορα!
thanasisxask Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, Gsbiros είπε Καλησπέρα σας,είμαι κάτοχος Piaggio carnaby 300 και γενικά με έχει ταλαιπωρήσει αρκετά. Πρόσφατα πίστευα ότι έχανε παραφλου,το πήγα στο συνεργείο μετά από ψάξιμο όπως είπε δεν βρήκε κάτι πέρα ότι είχε μαζέψει αέρα και έβαλε καινούρια οπότε όλα καλά. Μετά από μέρες χρήσεις παρατηρούσα κ κάποια υγρά εκεί μπροστά κ ολο κ περισσότερο το βερβιλαντερ να δουλεύει. Σήμερα μετά από απόσταση 20-25 χιλιόμετρα δούλευε ασταμάτητα,το έβαλα διπλη κ το άφησα να δω αν θα σταματήσει,μετα από 5 λεπτά συνέχισε να δουλεύει.Λετε να έχει χάσει πάλι τα υγρά του για αυτό η τόση χρήση του η απλά είναι φυσιολογικό? Δώστε τα φώτα σαν να ξέρω τι να πω κ του μάστορα! Εμένα μου φαίνεται ότι πάτησες νερά, είδα και νερά στο φτερό. Τι αέρα μάζεψε και που; δες την στάθμη του παραφλου μάλλον θέλεις συμπλήρωμα για αρχή.
Gsbiros Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 44 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Εμένα μου φαίνεται ότι πάτησες νερά, είδα και νερά στο φτερό. Τι αέρα μάζεψε και που; δες την στάθμη του παραφλου μάλλον θέλεις συμπλήρωμα για αρχή. Δεν φαίνεται καλά στην φώτο η αλήθεια είναι. Το να δουλεύει ασταμάτητα το βερβιλαντερ είναι λογικό?
SaFiS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Πιθανότατα βουλωμένο ψυγείο, ειδικά αν δεν έχει αλλαχτεί το αντιψυκτικό (ανά δυό χρόνια) ή συμπληρώθηκε με νερό ή άλλου τύπου αντιψυκτικό. Όλα τα Piaggio χρησιμοποιούν αποκλειστικά αντιψυκτικό με βάση την αιθυλενογλυκόλη. Αν δεν αλλάζεται ανά δυό χρόνια γίνεται τοξικό και δημιουργεί άλατα μέσα στο κύκλωμα. Αν μείνει ακόμη περισσότερο, γίνεται τόσο τοξικό, που φτάνει να τρώει τα αλουμίνια και μέταλλα του ίδιου του μοτέρ. Αυτό βέβαια ισχύει για όλα τα οχήματα που χρησιμοποιούν τον ίδιο τύπο αντιψυκτικού... Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2020 από SaFiS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα