sexymwro7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, ntanosgatos είπε Τα περισσότερα προϊόντα στα ράφια των σούπερ μάρκετ είναι πολύ πιο επιβλαβή από το τσιγάρο πχ η χλωρινη, αμα την ανοιξεις και την κατεβασεις ολη σκετη ή και με ξηροκαρπιο... 1
basilis_k6 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 απο κάτι τρολλ σαν εσένα κλειδώνονται αυτα τα θέματα που ειναι αρκετά σοβαρα παρόλο που οι περισσότεροι χρήστες απαντάνε με άποψη, λογική και σεβασμο. γράφτηκε ο άλλος στο ινσομνια να μας πει οτι κοψανε το τσιγάρο στα φρουτάκια... 3
VasilisGrivilas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, isay είπε Χωρίς να εναντιώνομαι προσωπικά σε σενα (μη με παρεξηγήσεις) και ως καπνιστης βγαινω έξω να καπνισω πριν γινει μοδα ή νομος στην Ελλάδα ( ο λακαμας της παρεας που του εχει μεινει συνήθειο από τη διαμονη μου στην αγγλία) , εμένα με ενοχλει κατι αλλο περισσότερο. Οτι πολλοί βρήκαν κάτι να διεκδικήσουν τα "δικαιώματα τους" αλλά τα ίδια άτομα, ελάχιστα εως ποτέ δε μιλάνε για πολλα αλλα δικαιώματα τους, οπως το οτι δεν τους κοβουν αποδειξεις, οτι επιτρεπεται ο τζόγος, το οτι σερβίρουν αλκοολ μπόμπα (γενικα το αλκοολ ειναι δηλητήριο βεβαια) και τα μαγαζιά ζητάνε μισο μεροκάματο για 2 καφέδες και τους βαζουν να κάτσουν πιο στριμωχτά απο σαρδέλες. Εκει κοτουλες με τα δικαιώματα. Αν κάποια πολιτική εξουσία επελεγε αυριο να απαγορευσει δια νομου το εμποριο καπνου, αλκοολ, τζόγου, και αλλων εξαρτήσεων, θα με εβρισκε απολυτα συμφωνο παρολο που καπνιζω, πινω περιοδικά και που και που κάνω και καμια τζογαρια. Οχι ομως δεν συμφωνώ που κάποιος/α το παιζει ψευδόμαγκας επειδή νομίζει οτι είναι σπουδαίος. Πριν χρόνια έπεσα σε στιχομυθία σε ταβερνάκι σε νησί. Ανοιχτό απο μπροστά (οχι δηλαδη σε κλειστο χώρο), κάποιος κάπνιζε και απο διπλα μια κυρία άρχισε την εντονη γκρίνια για τον καπνο και οτι απαγορεύεται και θα φωνάξει την αστυνομία. Ο τυπας κοντά στα 50 (εκνευριστικά) ήρεμος την αφήνει να μιλα για λιγο, μετα της κανει νοημα να σιωπήσει, σβήνει το τσιγαρο και της λεει -Αφου σας ενοχλεί και απαγορευεται το τσιγάρο, το εσβησα, αλλά η πορδή δεν απαγορεύεται και σηκώνεται τουρλώνει τον κώλο του προς αυτην και αμολά μια βαρβατη μελωδική πορδή (ήμασταν 2 τραπεζια διπλα και ακουστηκε βροντή), κάθεται κάτω και συνεχίζει να τρώει. Οσοι ήμασταν γυρω γυρω κοντέψαμε να κατουρηθούμε απο τα γέλια. Κάτι προσωπικό για σένα. Δικαίωμα σου να σε ενοχλεί το τσιγάρο, αλλα καλύτερα να σκεφτείς πόσο επιβλαβές ειναι να τρως το χρόνο σου στον τζόγο. Δες το τσιγάρο και σαν αφορμή να μην πηγαινεις για τζόγο. σε ευχαριστω για το κειμενο, θα σου δωσω την 100% προσωπικη μου αποψη, εμενα δε με νοιαζει και να καπνιζεις διπλα μου. Στα παπαρια μου θα παω να κατσω αλλου. Ξερεις τι μου την δινει ομως? Η ελληνικη κουλτουρα που δεν ορια και κανονες, που ειναι χυμα στο κυμα, και που σαν αποτελεσμα εχει να ψηφιζουμε ολο περιφανια τα μεγαλα ΟΧΙ, και μετα να σκαει η φαπα και να μη ξερουν που να κρυφτον ορισμενοι (πχ δημοψηφισμα). Ο λαος μας ειναι αναρχος ως εκει που δεν παει, και γιαυτο πολλοι ανθρωποι, που ξερουν το ποσο χυμα ειμαστε, θα σου πουν: ενας συνταγματαρχης που μας χρειαζετε! ξερεις γιατι το λενε αυτο; γιατι καταλαβαινουν οτι αν τον αφησεις τον ελληνα κανει οτι γουσταρει. Εγω δε θελω κανεναν συνταγματαρχη πανω απτο κεφαλι μου, θελω ομως να σταματησει η ανομια οπου σταθεις και οπου βρεθεις, μπας και γινουμε ΚΡΑΤΟΣ. Γιατι εσυ ησουν αγγλια και ξερεις οτι και οι αγγλοι το ιδιο μαλακες ειναι με μας, αλλα εχουν ΟΡΙΑ και ακολουθουν τους ΚΑΝΟΝΕΣ. Με τον κανονα του αντικαπνιστικου μπαίνουν καποια ορια στον αχαλίνωτο ελληνα. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από VasilisGrivilas 2
kage Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) εχεις καποια ερευνα που λεει στις χ χωρες που δεν καπνιζουν ή επειδη εχουν 8ε το πακετο δεν πεθαίνουν απο καρκινο πνευμονα ή οτι βοηθησε το υγειονομικο συστημα της χωρας? κυκλος εργασιων /αλυσιδα ειναι ολες οι επιχειρησεις...βλεπε την μλκ π εκαναν με τα αυτοκ. πολλαπλασιασμος τελη κυκλοφοριας,τεκμηρια,φορο πολυτελειας και τελικα καθε χρονο μπαιναν μεσα σε συγκριση με πριν...οκ εχασαν δεκαδες μυρια μονο απο αυτο...ποσα μυρια εχασαν στο συνολο απο μαγαζια ανταλακτικων ,σερβις,βενζινης,πωλησεις νεων αυτοκ κτλ ξεχνας μηπως ποσα δις φευγουν λογω υπερκοστολογησης φαρμακων νοσηλειων? γενικα αυτα τα θεματα θελουν συζητηση.. ξαναλεω τοσα χρονια υπηρχε το ακαπνος.gr σε σιτε app κτλ..γιατι δεν πηγαινε κανεις σε αυτα τα μαγαζια που οπως λες σεβονται την υγεια ,τον διπλανο τους κτλ Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από kage 1
isay Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, VasilisGrivilas είπε .... Γιατι εσυ ησουν αγγλια και ξερεις οτι και οι αγγλοι το ιδιο μαλακες ειναι με μας, αλλα εχουν ΟΡΙΑ και ακολουθουν τους ΚΑΝΟΝΕΣ. Θα βγω λιγο offtopic. Δε θα συμφωνήσω με το παραπάνω. Δεν ακολουθούν κανονες γιατί το θεωρούν ηθική υποχρεωση, αλλα γιατί κατα περιπτωση θα γινουν τσακωτο και ΔΕ θες να σου πω τη γνώμη που εχω για τους νέους του νησιού. Οι αγγλοι ειναι χειροτεροι απο τους ελληνες στο να παραβιάζουν κανονες και ορια, οταν λείπει ο βουρδουλας Αυτο που περιγράφεις παραπάνω το ειδα στους ινδους της Αγγλίας αλλά και στη Γερμανία (που εκατσα πολύ λιγοτερο σε σχέση με την Αγγλία). Εκει οι ιδιοι εχουν την πειθαρχεία να ακολουθούν κανονες και ορια 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Την περασμένη εβδομάδα είδα συνοδηγό περιπολικού οχήματος (εν κινήσει) να καπνίζει. Αυτό επιτρέπεται;
kage Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) πατε να αγιοποιησετε και το uk ? ακομη και στο λονδινο δεν ειναι τυχαιο που ειναι νο1 σε καταναλωση ντραγκς βαση πλυθησμου...μαλλον παρασκευη σαββατο δεν ειδατε οτι την ειδαν φαληρακι ροδος/αμστερνταμ να ξερνοβολανε κ να λιποθυμανε στους δρομους και στα afteradika kebab shops ... Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από kage
telis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 46 λεπτά πριν, isay είπε Πριν χρόνια έπεσα σε στιχομυθία σε ταβερνάκι σε νησί. Ανοιχτό απο μπροστά (οχι δηλαδη σε κλειστο χώρο), κάποιος κάπνιζε και απο διπλα μια κυρία άρχισε την εντονη γκρίνια για τον καπνο και οτι απαγορεύεται και θα φωνάξει την αστυνομία. Ο τυπας κοντά στα 50 (εκνευριστικά) ήρεμος την αφήνει να μιλα για λιγο, μετα της κανει νοημα να σιωπήσει, σβήνει το τσιγαρο και της λεει -Αφου σας ενοχλεί και απαγορευεται το τσιγάρο, το εσβησα, αλλά η πορδή δεν απαγορεύεται και σηκώνεται τουρλώνει τον κώλο του προς αυτην και αμολά μια βαρβατη μελωδική πορδή (ήμασταν 2 τραπεζια διπλα και ακουστηκε βροντή), κάθεται κάτω και συνεχίζει να τρώει. Οσοι ήμασταν γυρω γυρω κοντέψαμε να κατουρηθούμε απο τα γέλια. Εγώ δεν κατάλαβα γιατί όλοι γελούσαν με αυτό το σκηνικό. Ο τύπος είναι το λιγότερο μλκς και το έκανε γιατί είχε απέναντί του μια γυναίκα. Αν ήμουν εκεί, ακόμα και αν δεν το έκανε σε εμένα, θα έβρισκα τρόπο να του ξαναβάλω την πορδή από εκεί που βγήκε.... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις