Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, VasilisGrivilas είπε

οριμασαμε, γιατι μπηκαν τα ορια, αρχικα στα ιδια μας τα πορτοφολια λογο κρισης. Το κρατος σταματησε να κανει τα στραβα ματια σε οτι μαλακια κανει ο καθε ελληνας.

Δεν ξερω σε ποια χωρα η σε ποια πολη ζεις αλλα δεν εχω αντιληφθει κατι τετοιο τουλαχιστον στην επαρχια.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Και το καλύτερο είναι ότι θα έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία από τους υπόλοιπους θαμώνες…

Και το ακόμα καλύτερο είναι ότι θα έρθει και θα κάνει τη δουλειά της.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, greekbusters είπε

Απαγορεύτηκε κ εκεί την Παρασκευή που πήγα. Έξω τώρα στο παρκιν και μόλις μπεις, ξανά τσεκ στην είσοδο 

Πολυ προσφατο πρεπει να ειναι αυτο, ειχα παει την προηγουμενη Κυριακη και καπνιζανε κανονικα στον χωρο των παιχνιδιων. Αλλα μονο εκει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα πάθη πάνε παρέα...

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Για play opap δηλαδή εκεί που παίζουνε τα φρουτάκια δεν εχει απαγορευθεί ακόμα τουλάχιστον από όσο ξέρω . Ρε παιδιά ξέρετε για τα μπουζούκια και τα κλαμπακια εκεί τι θα κάνουνε δηλαδή ; Εννοείτε πως θα τους αφήνουνε θέλουνε να ξανά ανέβει η νύχτα  

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Mobid είπε

Για play opap δηλαδή εκεί που παίζουνε τα φρουτάκια δεν εχει απαγορευθεί ακόμα τουλάχιστον από όσο ξέρω . Ρε παιδιά ξέρετε για τα μπουζούκια και τα κλαμπακια εκεί τι θα κάνουνε δηλαδή ; Εννοείτε πως θα τους αφήνουνε θέλουνε να ξανά ανέβει η νύχτα  

Στα ΟΠΑΠ play λέμε ΤΕΛΟΣ, έχει μια δυο μέρες που έγινε.

Στα μπουζούκια όντος είναι το δυσκολότερο μέρος να τους το κοψεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε

δεν εχουν και άδικο.. εκαναν και προσφυγη απο οτι διαβασα. 

Πάντως εχουν δίκιο για το πρόστιμο. Δεν ειναι υποχρέωση του καθε καταστηματάρχη να κάνει τον αστυνομικό επειδη ειναι δικό του το μαγαζι. Μαζευεις τασάκια, βαζεις σηματάκι, κανεις και μια παρατηρηση, ε... τι άλλο να κανει δλδ?

Κατάλαβα, λέσχη καπνιστών θα δηλωθούν τα μισά :P

Επεξ/σία από giorgos4ever
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, VasilisGrivilas είπε

δεν καταργηθείτε ο τζογος φιλε, κι εμενα δε μαρεσει αλλα αν τον καταργησεις θα γινετε 100% παρανομα σε σπιτια. Ως αναφορα το τσιγαρο, εμενα με πειραζει να ντουμανιαζει ο αλλος διπλα μου γιατι εχω κι εγω δικαιοματα.

οριμασαμε, γιατι μπηκαν τα ορια, αρχικα στα ιδια μας τα πορτοφολια λογο κρισης. Το κρατος σταματησε να κανει τα στραβα ματια σε οτι μαλακια κανει ο καθε ελληνας.

οτι δεν υπαρχει χωρα στην ΕΕ αλλα ακομα και στη ρωσια που καπνιζεις μεσα. ΠΟΥΘΕΝΑ. Παιρνεις το τσιγαρακι σου και εξω στο κρυο.

Δεν γίνεται τίποτα για το καλό μας και για την υγεία μας.Τα περισσότερα προϊόντα στα ράφια των σούπερ μάρκετ είναι πολύ πιο επιβλαβή από το τσιγάρο.Αν πραγματικά ενδιαφερόντουσαν για την υγεία μας έπρεπε ήδη να έχουν απαγορευτεί!Ολα γίνονται για τα αφεντικά και να μην χάνονται εργατοώρες λόγω του καπνίσματος,και ο νοών νοείτο...

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ntanosgatos είπε

Δεν γίνεται τίποτα για το καλό μας και για την υγεία μας.Τα περισσότερα προϊόντα στα ράφια των σούπερ μάρκετ είναι πολύ πιο επιβλαβή από το τσιγάρο.Αν πραγματικά ενδιαφερόντουσαν για την υγεία μας έπρεπε ήδη να έχουν απαγορευτεί!Ολα γίνονται για τα αφεντικά και να μην χάνονται εργατοώρες λόγω του καπνίσματος,και ο νοών νοείτο...

πολυ σωστα σε μια αταξικη σοσιαλιστικη κοινωνια χωρις αφεντικα θα ειμαστε ολοι ελευθεροι να καπνιζουμε παντου :shock:

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, VasilisGrivilas είπε

Μη λες μαλακίες , όταν καπνίζεις δίπλα μου σε κλειστό χώρο είσαι απλά ένας βάρβαρος τύπος

1 ώρα πριν, VasilisGrivilas είπε

δεν καταργηθείτε ο τζογος φιλε, κι εμενα δε μαρεσει αλλα αν τον καταργησεις θα γινετε 100% παρανομα σε σπιτια. Ως αναφορα το τσιγαρο, εμενα με πειραζει να ντουμανιαζει ο αλλος διπλα μου γιατι εχω κι εγω δικαιοματα.

Χωρίς να εναντιώνομαι προσωπικά σε σενα (μη με παρεξηγήσεις) και ως καπνιστης βγαινω έξω να καπνισω πριν γινει μοδα ή νομος στην Ελλάδα ( ο λακαμας της παρεας που του εχει μεινει συνήθειο από τη διαμονη μου στην αγγλία) , εμένα με ενοχλει κατι αλλο περισσότερο. Οτι πολλοί βρήκαν κάτι να διεκδικήσουν τα "δικαιώματα τους" αλλά τα ίδια άτομα, ελάχιστα εως ποτέ δε μιλάνε για πολλα αλλα δικαιώματα τους, οπως το οτι δεν τους κοβουν αποδειξεις, οτι επιτρεπεται ο τζόγος, το οτι σερβίρουν αλκοολ μπόμπα (γενικα το αλκοολ ειναι δηλητήριο βεβαια) και τα μαγαζιά ζητάνε μισο μεροκάματο για 2 καφέδες και τους βαζουν να κάτσουν πιο στριμωχτά απο σαρδέλες. Εκει κοτουλες με τα δικαιώματα. 

Αν κάποια πολιτική εξουσία επελεγε αυριο να απαγορευσει δια νομου το εμποριο καπνου, αλκοολ, τζόγου, και αλλων εξαρτήσεων, θα με εβρισκε απολυτα συμφωνο παρολο που καπνιζω, πινω περιοδικά και που και που κάνω και καμια τζογαρια. Οχι ομως δεν συμφωνώ που κάποιος/α το παιζει ψευδόμαγκας επειδή νομίζει οτι είναι σπουδαίος. 

Πριν χρόνια έπεσα σε στιχομυθία σε ταβερνάκι σε νησί. Ανοιχτό απο μπροστά (οχι δηλαδη σε κλειστο χώρο), κάποιος κάπνιζε και απο διπλα μια κυρία άρχισε την εντονη γκρίνια για τον καπνο και οτι απαγορεύεται και θα φωνάξει την αστυνομία. Ο τυπας κοντά στα 50 (εκνευριστικά) ήρεμος την αφήνει να μιλα για λιγο, μετα της κανει νοημα να σιωπήσει, σβήνει το τσιγαρο και της λεει

-Αφου σας ενοχλεί και απαγορευεται το τσιγάρο, το εσβησα, αλλά η πορδή δεν απαγορεύεται

και σηκώνεται τουρλώνει τον κώλο του προς αυτην και αμολά μια βαρβατη μελωδική πορδή (ήμασταν 2 τραπεζια διπλα και ακουστηκε βροντή), κάθεται κάτω και συνεχίζει να τρώει. Οσοι ήμασταν γυρω γυρω κοντέψαμε να κατουρηθούμε απο τα γέλια.

Κάτι προσωπικό για σένα. Δικαίωμα σου να σε ενοχλεί το τσιγάρο, αλλα καλύτερα να σκεφτείς πόσο επιβλαβές ειναι να τρως το χρόνο σου στον τζόγο. Δες το τσιγάρο και σαν αφορμή να μην πηγαινεις για τζόγο.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μερικα ειδη μαγαζιων στηριζονται σε αυτους που κανουν ανθυγιεινή ζωη στο συνολο τους :P αν τους κοψεις αυτους εχασες την επιχειρηση..που σημαινει εχασες σαν κρατος φορους,φπα,εφκα υπαλληλων ιδιοκτητων ,φορο απο μερισματα ,δεη κτλ

https://www.akapnos.gr/  τοσα χρονια που εφτιαχαν λιστες ,app για ιφονε,αντροιντ κτλ.γιατι δεν πηγαινε κανεις σε αυτα ?

στην Γαλλία λογω καπνοαπαγορευση υπηρχε πτώση του τζίρου κατά 40% και 80% στην Κροατία

αφηστε τι κανουν στο εξωτερικο ειναι σαν να πας στην τουρκια κ να πεις απαγορευεται ο ναργιλες....τελςο να πω οτι μονο στην ελλαδα υπαρχουν μπουζουκια και καφε που καθεσαι για ωρες...Απο την αλλη σε αρκετες χωρες υπαρχουν και λεσχες που ναι πριβε και κανεις οτι θες..

ναι το τσιγαρο κανει κακο οπως και πολλα αλλα πραγματα π.χ. το κρεας που προερχεται απο full φαρμακα (θα εβαζε κανεις χερι στις φαρμακοβιομηχανιες?)στο αλκοολ?στα τρανσ λιπαρα?:P

παντως σε μερικα μαγαζια που ετσι κ αλλιως ειχαν κοσμο αποφασισαν οντως να κοψουν το τσιγαρος εντος μαγαζιου

υ.γ. δεν καπνιζω απλα καταλαβαινω οτι σε 2-3 ειδη επιχειρησεων ειναι fail η καπνοαπαγορευση

Επεξ/σία από kage
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kage είπε

μερικα ειδη μαγαζιων στηριζονται σε αυτους που κανουν ανθυγιεινή ζωη στο συνολο τους :P αν τους κοψεις αυτους εχασες την επιχειρηση..που σημαινει εχασες σαν κρατος φορους,φπα,εφκα υπαλληλων ιδιοκτητων ,φορο απο μερισματα ,δεη κτλ

στην Γαλλία λογω καπνοαπαγορευση υπηρχε πτώση του τζίρου κατά 40% και 80% στην Κροατία

ναι το τσιγαρο κανει κακο οπως και πολλα αλλα πραγματα π.χ. το κρεας που προερχεται απο full φαρμακα 

παντως σε μερικα μαγαζια που ετσι κ αλλιως ειχαν κοσμο αποφασισαν οντως να κοψουν το τσιγαρος εντος μαγαζιου

ξεχνας τα δισεκατομυρια σε νοσήλια για τους καπνιστες οταν παθουν τον καρκινο. χεστηκαμε για τον τζιρο που θα κανουν τα μαγαζακια ορισμενων, εδω μιλαμε για θεμα πρωτον υγειας και δευτερον σεβασμου στον διπλανο μας

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...