Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ κλαμα ολα τα χαρμανια....αδιασανε τα μαγαζια απο τους γερους και τις γριες σημερα που πηγα. Απαγορεψαν το τσιγαρο μεσα!!! καιρος ητανε!!!

• Like 2
  • Sad 2
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Στις καφετέριες τις νύχτες τι γίνεται; Έφυγε το ντουμάνι; Έχω καιρό να πάω.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Nikosmile είπε

Στις καφετέριες τις νύχτες τι γίνεται; Έφυγε το ντουμάνι; Έχω καιρό να πάω.

Μπααααα Εδω αρχισαν να διαμαρτυρονται οι ιδιοκτητες των καφετεριων ,ταβερνων οτι με το νομο θα χασουν πελατες 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cumulus είπε

Μπααααα Εδω αρχισαν να διαμαρτυρονται οι ιδιοκτητες των καφετεριων ,ταβερνων οτι με το νομο θα χασουν πελατες 

κατσε να αρχισουν να πεφτουν τα 500ρια να δεις ποτε θα βαλουν μυαλο.

Παντως, οταν ο νομος εφαρμοστηκε πρωτη φορα το 2007 ή 2008, ειμασταν ανώριμοι σαν κοινωνια. Τωρα πιστευω που πολυς κοσμος εχει βγει στο εξωτερικο ειτε για τουρισμο ειτε για μεταναστης εχει καταλαβει τι παιζει...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, VasilisGrivilas είπε

κατσε να αρχισουν να πεφτουν τα 500ρια να δεις ποτε θα βαλουν μυαλο.

Παντως, οταν ο νομος εφαρμοστηκε πρωτη φορα το 2007 ή 2008, ειμασταν ανώριμοι σαν κοινωνια. Τωρα πιστευω που πολυς κοσμος εχει βγει στο εξωτερικο ειτε για τουρισμο ειτε για μεταναστης εχει καταλαβει τι παιζει...

Τι παίζει;Εγώ δεν ξέρω...

Δημοσ.
1 hour ago, VasilisGrivilas said:

Τωρα πιστευω που πολυς κοσμος εχει βγει στο εξωτερικο ειτε για τουρισμο ειτε για μεταναστης εχει καταλαβει τι παιζει...

Δεν αλλάζει νοοτροπία ο Έλληνας ούτε με βουρδουλα 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, VasilisGrivilas είπε

Οποτε μεσα σε 11-12 χρονια ωριμασαμε σαν κοινωνια.

Δεν προκειται να ωριμασουμε ουτε σε 500 χρονια.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, cumulus είπε

δεν εχουν και άδικο.. εκαναν και προσφυγη απο οτι διαβασα. 

Πάντως εχουν δίκιο για το πρόστιμο. Δεν ειναι υποχρέωση του καθε καταστηματάρχη να κάνει τον αστυνομικό επειδη ειναι δικό του το μαγαζι. Μαζευεις τασάκια, βαζεις σηματάκι, κανεις και μια παρατηρηση, ε... τι άλλο να κανει δλδ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ εχτές το βράδυ Θησείο, είδα στην Ελλάδα πρώτη φορά (έξω είναι σύνηθες) έξω απο το μαγαζί να αράζουν οι καπνιστές για το τσιγάρο τους (το μαγαζί τους είχε τραπεζάκια 2 με τίγκα τασάκι) και να μπαίνουν μέσα μόλις τελειώσουν.

Επεξ/σία από Dark_son20
Δημοσ.
2 ώρες πριν, VasilisGrivilas είπε

Πολυ κλαμα ολα τα χαρμανια....αδιασανε τα μαγαζια απο τους γερους και τις γριες σημερα που πηγα. Απαγορεψαν το τσιγαρο μεσα!!! καιρος ητανε!!!

Αντί να σουτάρουν το τζόγο που κλείνει σπίτια, το τσιγάρο μας μάρανε. Εμένα με νοιάζει που βλέπω νεους (οι γέροι και οι γριες εχουν απειρο χρόνο) που τρώνε ώρες στα πρακτορεία μπας και "βρουν" τη συνταγή να κάνουν ξεγελάσουν τα μαθηματικά. Πάει ο αλλος δουλευει κάποιες ώρες βγαζει 50 ευρω και πάει και τρώει αλλες τοσες ώρες στο πρακτορείο, ακουμπάει τα 50 και παιρνει πισω από 0 εως 40 ευρω. Αυτο για μενα ειναι πιο ηλιθιο από το τσιγάρο

ΥΓ: Μιλώ ως καπνιστής που μια στο τόσο θα δωσω 2-3 ευρω για τυχαίες στήλες στο λοττο/τζοκερ

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι καπνιστές είναι περισσότεροι από τους τζογαδόρους γιαυτό. Από μόνοι μας πρέπει να τα κόψουμε όλα, αν δεν τα κάνουμε μόνοι μας, κανένας δεν μπορεί να μας αλλάξει.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, isay είπε

Αντί να σουτάρουν το τζόγο που κλείνει σπίτια, το τσιγάρο μας μάρανε. Εμένα με νοιάζει που βλέπω νεους (οι γέροι και οι γριες εχουν απειρο χρόνο) που τρώνε ώρες στα πρακτορεία μπας και "βρουν" τη συνταγή να κάνουν ξεγελάσουν τα μαθηματικά. Πάει ο αλλος δουλευει κάποιες ώρες βγαζει 50 ευρω και πάει και τρώει αλλες τοσες ώρες στο πρακτορείο, ακουμπάει τα 50 και παιρνει πισω από 0 εως 40 ευρω. Αυτο για μενα ειναι πιο ηλιθιο από το τσιγάρο

ΥΓ: Μιλώ ως καπνιστής που μια στο τόσο θα δωσω 2-3 ευρω για τυχαίες στήλες στο λοττο/τζοκερ

δεν καταργηθείτε ο τζογος φιλε, κι εμενα δε μαρεσει αλλα αν τον καταργησεις θα γινετε 100% παρανομα σε σπιτια. Ως αναφορα το τσιγαρο, εμενα με πειραζει να ντουμανιαζει ο αλλος διπλα μου γιατι εχω κι εγω δικαιοματα.

47 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Οποτε μεσα σε 11-12 χρονια ωριμασαμε σαν κοινωνια.

Δεν προκειται να ωριμασουμε ουτε σε 500 χρονια.

οριμασαμε, γιατι μπηκαν τα ορια, αρχικα στα ιδια μας τα πορτοφολια λογο κρισης. Το κρατος σταματησε να κανει τα στραβα ματια σε οτι μαλακια κανει ο καθε ελληνας.

57 λεπτά πριν, ntanosgatos είπε

Τι παίζει;Εγώ δεν ξέρω...

οτι δεν υπαρχει χωρα στην ΕΕ αλλα ακομα και στη ρωσια που καπνιζεις μεσα. ΠΟΥΘΕΝΑ. Παιρνεις το τσιγαρακι σου και εξω στο κρυο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jon_pallis είπε

Με το καζινο τι γίνεται?

Απαγορεύτηκε κ εκεί την Παρασκευή που πήγα. Έξω τώρα στο παρκιν και μόλις μπεις, ξανά τσεκ στην είσοδο 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Δεν αλλάζει νοοτροπία ο Έλληνας ούτε με βουρδουλα 

Εγώ όταν βλέπω στο εξωτερικό κάτι βαρύμαγκες Ελληναράδες μια χαρά νοοτροπία αποκτούν σε κλάσματα dt και βγαίνουν έξω στον ψόφο για κάπνισα…

Γιατί εκεί ξέρουν ότι θα πέσει το γράψιμο τις αρκούδας πριν προλάβουν να ανάψουν το τσιγάρο τους…

Και το καλύτερο είναι ότι θα έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία από τους υπόλοιπους θαμώνες…

• Like 5
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...