Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν έχω το σύστημα της υπογραφής δεν είναι κάτι ιδιαίτερο ,ωστόσο αυτό πρόσφατα έγινε ,είμαι απλός χρήστης αλλά το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να πάρω και ένα νέο τροφοδοτικό καθώς έχω ενα hantol 550w και το χω χρονια (6-7 ίσως) με τα υπόλοιπα είμαι οκ και δεν θέλω να αλλάξω απλή χρήση κανω και κανα ελαφρύ παιχνιδί είμαι οκ(ντάξει θα υπάρξουν μέρες θα μαι για ώρες στο pc αλλά δεν θα κάνω και τόσο βαρία πράγματα ,να παίξω και ενα cs go να δω και μια ταινια ,σιγαα) ,κουτί έχω ένα όσα χρόνια έχω και το τροφοδοτικό αλλά κανει την δουλειά του δεν έχει θέμα δεν είναι προτεραιότητα η αλλαγή ,το τροφοδοτικό είναι αυτό που πρεπεί να ασχοληθώ και γι'αυτό και σας ρωτάω ποιό να πάρω έτσι για να ακούσω διάφορες γνώμες μέχρι να το πάρω θα γίνει η αγορά απο τώρα έως 3 μηνες μετά ας πούμε οπότε έχω καιρό να περιμένω καμιά έκπτωση (black friday κτλπ) 

budget με ενα 50αρι καλό θα΄ταν να καθάριζα αλλά αν είναι απαραίτητο ανεβαίνω και λίγο(και να κατέβω μπορώ:P)

μου έχει προταθεί και αυτό εδώ -> https://www.skroutz.gr/s/11623225/Silverstone-Essential-Series-600W.html#specs

εκτός από την τιμή ,μάρκα,θόρυβο, watt και όλα αυτά ,θα πρέπει να ναι και συμβατό έτσι μην εχω κανά θέμα (διότι δεν είμαι και σχετικός)

Επεξ/σία από Panagiotis321
Δημοσ.

Γράψε ποιο κατάστημα σε βολεύει η αν έχεις κοντά κάποιο από τα σκρουτζομαγαζα στην περιοχή σου, ώστε να γλιτώσεις τα μεταφορικά.

Δημοσ.

το ξέχασα έχεις δίκιο ,είμαι Πάτρα δεν έχω θέμα να ναι και από αλλού αρκεί να μην είναι πχ τωρα 50 και παει 60 ετσι τσαμπα,και επίσης το τροφοδοτικό στο κουτί θα το βάλει ένας φίλος που ξέρει όχι οτι είναι κάτι τρελό αλλα λέμε..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν και δεν έχω σκοπό να αλλαξώ κάτι στο σύστημα , θα μαι οκ με 450 w ? ή αμα πω λεμε τωρα κάποια στιγμή σ'ενα χρόνο(παροτι δεν το σκεφτομαι καν τωρα) να παρω μια καρτα γραφικων θα θελω παραπανω τροφοδοτικο?ή ειμαι οκ και ετσι και περνω και αναλογη καρτα να μην θελει πολυ;

κατι τετοιο δεν το σκεφτομαι καν ? -> https://www.skroutz.gr/s/12685510/Thermaltake-Smart-RGB-500W.html#sku-info

δεν με νοιαζει η εμφανιση rgb και τετοια απλα ειναι 500αρι καλη τιμη αλλα λογικα κανα corsair θα ταν το πιο καλο και απο θεμα μαρκας 

edit(παλι) αυτο που ειπα στο πρωτο ποστ (το 600αρι) πως το βλεπεις?

Επεξ/σία από Panagiotis321
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Panagiotis321 είπε

αν και δεν έχω σκοπό να αλλαξώ κάτι στο σύστημα , θα μαι οκ με 450 w ? ή αμα πω λεμε τωρα κάποια στιγμή σ'ενα χρόνο(παροτι δεν το σκεφτομαι καν τωρα) να παρω μια καρτα γραφικων θα θελω παραπανω τροφοδοτικο?ή ειμαι οκ και ετσι και περνω και αναλογη καρτα να μην θελει πολυ;

Kαι RX5700, RTX2060S να βάλεις θα είσαι καλυμμένος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρκετό είναι και το 450άρι, άλλα από τη στιγμή που δεν μιλάμε για κάτι που ήδη έχεις άλλα για κάτι που θα αγοράσεις, πάνε σε λίγο μεγαλύτερο για να μπορέσεις να το κρατήσεις χρόνια ανεξάρτητα από τις αλλαγές που θα κάνεις στο PC σου.

Αν δεν σε ενδιαφέρουν αναβαθμίσεις ή να βάλεις κάρτα γραφικών, ότι και να πάρεις λίγο πολύ είναι το ίδιο, το σύστημα σου δεν τραβάει ούτε 100W. Απλά πάρε κάτι επώνυμο.

Αν όμως όπως λες σκέφτεσαι μελλοντικές αλλαγές στο μηχάνημα και θες κάτι ποιοτικό και όσο γίνεται futureproof, πάρε κάτι καλύτερο. Από τα πιο οικονομικά και ταυτοχρόνα πολύ ποιοτικά τροφοδοτικά είναι το παρακάτω. Είναι λίγο πάνω από το budget σου αλλά νομίζω αξίζει αν θες να το κρατήσεις χρόνια και να σε καλύψει ότι και να αλλάξεις. Αλλιώς πας σε κάτι οικονομικότερο.

https://www.skroutz.gr/s/11394987/Corsair-TX-M-Series-TX550M.html

Επεξ/σία από TheMechanic1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Nikosmile είπε

Gigabyte G750H 80 PLUS Gold Semi Modular στα 48€

Και παράδοση σε 30 μερες. Εργάσιμες μέρες :P

Πέρα από το χαβαλε είναι σούπερ στο 50αρικο που το μπανισες ρε μπαγασα; Σηκώνει να το βάλεις και προσφορά χωρίς πλάκα. 

Επεξ/σία από radiohead
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, radiohead είπε

Και παράδοση σε 30 μερες. Εργάσιμες μέρες :P

:mad: :lol:

2 ώρες πριν, Panagiotis321 είπε

...μέχρι να το πάρω θα γίνει η αγορά απο τώρα έως 3 μηνες μετά ας πούμε οπότε έχω καιρό να περιμένω καμιά έκπτωση (black friday κτλπ)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, radiohead είπε

Δυστυχώς πρέπει να το προπληρωσεις για να έρθει η παραγγελία.

Το έχει το άγχος του, αν είχα ανάγκη, θα το ρίσκαρα. Έχει και 4Pin Floppy x1 🤣

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, radiohead είπε

Δεν το συζητάμε, είναι ευκαιρια αν κάποιος δεν έχει θέμα να περιμένει.

Πιο πολύ για λάθος μου μοιάζει, αν σκεφτείς ότι είναι 47 αντί για 74.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Πιο πολύ για λάθος μου μοιάζει, αν σκεφτείς ότι είναι 47 αντί για 74.

Θα μπορούσε ναι αλλά είδα το πρώτο σχόλιο που αναφέρει κι εκεί την τιμή.

Βέβαια δεν την αναφέρει σαν επιβεβαιωμένη αγορά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...