Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω ένα πτυσσόμενο τραπέζι, που να είναι smart στο πως θα διπλώνει ώστε να καταλαμβάνει το μικρότερο δυνατό χώρο. Κάτι ανάλογο με αυτό που σκέπτομαι, είναι το Norden από το ΙΚΕΑ.

  • Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, zoranb είπε

Θέλω ένα πτυσσόμενο τραπέζι, που να είναι smart στο πως θα διπλώνει ώστε να καταλαμβάνει το μικρότερο δυνατό χώρο. Κάτι ανάλογο με αυτό που σκέπτομαι, είναι το Norden από το ΙΚΕΑ.

Έχει και το Jysk με τα μισά λεφτά.

https://jysk.gr/trapezaria/trapezia-fagitoy/trapezia-trapezarias/trapezi-trapez-obling-80x100-163-drys

  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TechnoState είπε

..... εννοείς ότι των ikea (έπιπλα) βρίθουν από ποιότητα?....για τα χρήματα που δίνεις πάντα.

Όχι, το πας στα άκρα εσύ... τί βρίθουν, δεν είπα κάτι τέτοιο! Aλλά άσχετα με το κόστος, είναι πιό ποιοτικά από τα Jysk.

Δημοσ.

Εντάξει, σε αυτό ίσως να έχεις δίκιο.

(Για jysk δεν θα μιλήσω/παρά μόνο για λευκά είδη...οι πετσέτες κ τα χαλακια μπάνιου...για τα λεφτά τους είναι πολύ καλά... αλλά ότι έπιπλο αγόρασα απο ikea, μου βγήκε εντελώς scrap...κ δεν μιλάω μόνο για τα εντελώς φτηνιάρικα)

Έχεις πάρει προσφορά απο μαραγκό, δείχνοντας του την φωτογραφία απο το τραπέζι που σε ενδιαφέρει?

Δημοσ.

Τα έπιπλα του Jysk... άσε... άσε!
Ο μαραγκός είναι τελευταία option, εάν δεν βγάλω άκρη ούτε κ μόνος μου να το φτιάξω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...με λίγο ψάξιμο κ συστημένος εάν υπάρχει γνωστός σε κατασκευαστικό κλάδο, βρίσκεις κ εξαιρετικούς μαραγκούς, οι οποίοι λόγω αναδουλειάς πουλάνε πολύ φθηνά πλέον την δουλειά τους.

... πάντως απο περιέργεια θα ρωτήσω τον δικό μου "ντουλαπά" 

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.
2 hours ago, zoranb said:

Θέλω ένα πτυσσόμενο τραπέζι, που να είναι smart στο πως θα διπλώνει ώστε να καταλαμβάνει το μικρότερο δυνατό χώρο. Κάτι ανάλογο με αυτό που σκέπτομαι, είναι το Norden από το ΙΚΕΑ.

Το τραπέζι που κοιτάς δεν έχει καμιά σχέση με το Jysk. Είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από μασίφ ξύλο σημύδας. Οποίος ξέρει καταλαβαίνει τι σημαίνει αυτό για την ανθεκτικότητα του σε σχέση με ένα αντίστοιχο μελαμίνης (πριονίδι).

Επίσης αν ψαχτείς λίγο παραπάνω με κριτικές προϊόντων ΙΚΕΑ στο Αγγλικό και Αμερικανικό ηλεκτρονικό κατάστημα θα καταλάβεις πως αφήνουν κανονικά τις πολύ αρνητικές κριτικές. Δεν τις σβήνουν. Με γνώμονα αυτό το συγκεκριμένο τραπέζι έχει φουλ θετικές κριτικές.

https://www.ikea.com/us/en/p/norden-gateleg-table-birch-90423887/

Προσωπικά αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι οτι οι μαραγκοί μπορεί να κάνουν καλές τιμές σε έπιπλα μελανίνης που είναι φτηνά έτσι και αλλιώς. Για να σου φτιάξουν κάτι με Μασίφ ξύλο θα σε κοπανήσουν.

 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

 

Φτιαχτο μονος ρε συ zoranb που θα δωσεις 100 , 200 ευρω για ενα μετρο τραπεζι .

Αν δεν βγαλεις ακρη με video πηγαινε στα μαγαζια και δες τον... πολυπλοκο μηχανισμο τους 

 

Επεξ/σία από bluesattack
  • Like 1
Δημοσ.

Όσοι έχουν επαφή με το ανατολικό μπλοκ έχουν και 1-2 πτυσσόμενα τραπέζια τέτοιου τύπου στο σπίτι τους.

Γιατί δεν ψάχνεις για ένα τέτοιο στις αγγελίες μεταχειρισμςνων επίπλων; Αν είσαι τυχερός θα το βρεις - εικάζω - στη μισή τιμή απο το ικεα και θα είναι και καθαρό, ποιοτικό ξύλο.

Δημοσ.

Παντως κατα βαση ειναι ενα κομενο τραπεζι με μεντεσεδες. Πηγαινε σε ενα ξυλουργειο και ζητα λεία κομματια στις διαστασεις που θες, αγορασε βιδες, μεντεσεδες και "γωνιες" και φτιαξε το μονος σου

Ουσιαστικα μονο θα βιδωσεις, τιποτα το τεχνικα δυσκολο και ειναι κριμα να σε γδαρουν για κατι τοσο απλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...