nikolaos13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα! Γνωρίζεται που θα μπορούσα οικονομικά να επισκευάσω έναν MacBook mid 2012; Είμαι άνεργος και μου τον έδωσαν για να με βοηθήσουν να βρω δουλειά με την προϋπόθεση να τον φτιάξω πρώτα... Ευχαριστώ!
nikolaos13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δεν ανοίγει... Του βάζω το τροφοδοτικό και ανάβει η ένδειξη ότι τραβάει ρεύμα... Μα είναι αδύνατον να τον εκκινήσω...
atheatos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι ένδειξη μπαταρίας έχει όταν πατήσεις το κουμπί στα αριστερά που έχει τα λαμπάκια?Την δείχνει γεμάτη? Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από atheatos 1
nikolaos13 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δεν είμαι 100% σίγουρος ότι το μοντέλο που αναφέρω είναι σωστό... Για αυτό ανεβάζω αυτές τις φώτο για να διευκολύνω όποιον μπορεί να βοηθήσει...
atheatos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι αυτό είναι mid 2012 . Δύσκολα χαλάει κάτι σε αυτό. Όπως σου είπα στην κάτω αριστερά γωνία , στα πλαγιά έχει ένα κουμπάκι. Όταν το πατάς ανάβουν τα λαμπάκια δίπλα του ή όχι? Επίσης πάρε σταυροκατσαβιδο μικρό και άνοιξε το προσεχτικά, να δούμε πως είναι μέσα. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2019 από atheatos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα