Stelaras1993 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Καλησπερα στην παρεα, ηθελα να ρωτησω καθως παω για αγορα smartphone στην κοπελα μου τι θα μου προτεινατε σε αυτα τα λεφτα. Xiaomi Mi 9t εχω καταληξει. Η κοπελα θελει να εχει καλη καμερα και καλη μπαταρια . Ποια ειναι η γνωμη σας;
kp1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Stelaras1993 είπε Καλησπερα στην παρεα, ηθελα να ρωτησω καθως παω για αγορα smartphone στην κοπελα μου τι θα μου προτεινατε σε αυτα τα λεφτα. Xiaomi Mi 9t εχω καταληξει. Η κοπελα θελει να εχει καλη καμερα και καλη μπαταρια . Ποια ειναι η γνωμη σας; Απο μένα Huawei honor 20 επίσης πολύ καλή επιλογή έχει καλυτερο επεξεργαστή και μπαταρια από το xiaomi(ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΤΑ ΜΟΝΤΈΛΑ ΕΧΕΙ ΔΊΚΑΙΟ Ο SARUMAN) Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από kp1
saruman123 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Από μένα το Honor 20(με 25-30€ ) που έχει και OIS και επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας. 2
Stelaras1993 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν έχουμε Θέμα με τα huawei όσον αφορά την υποστήριξη me android? Updates κτλπ? Άμα συνεχίσει το ban? Τα χιαομι δεν έχουΝα Εγγύηση Κανονικά 2 χρόνια? Όπως όλα τα κινητά που πωλούνται στην Ε.Ε Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από Stelaras1993 1
kp1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 30 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε Δεν έχουμε Θέμα με τα huawei όσον αφορά την υποστήριξη me android? Updates κτλπ? Άμα συνεχίσει το ban? Τα χιαομι δεν έχουΝα Εγγύηση Κανονικά 2 χρόνια? Όπως όλα τα κινητά που πωλούνται στην Ε.Ε Τα xiaomi για να έχουν εγγυηση πρέπει να τα πάρεις παο επίσημο διανομεα ή Ingoquest που θα σου βγει ποιο ακριβά από σκρουτζ έχουν μόνο 1 χρόνο ητε από Κίνα ητε το ίδιο το μαγαζί το επισκευάζει.. Ενώ τα Huawei έχουν κανονικά 2 χρόνια και δεν θα εχεις θέμα με το ban αφορά μόνο τα πολύ νέα μοντέλα αν τελικά ισχύσει για καιρό.. Ελπίζω να βοήθησα 1
jimmysss! Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, saruman123 είπε Από μένα το Honor 20(με 25-30€ ) που έχει και OIS και επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας. Εισαι σιγουρος για το OIS? Αλλου λεει οτι εχει αλλου οχι..
saruman123 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Stelaras1993 είπε Δεν έχουμε Θέμα με τα huawei όσον αφορά την υποστήριξη me android? Updates κτλπ? Άμα συνεχίσει το ban? Τα χιαομι δεν έχουΝα Εγγύηση Κανονικά 2 χρόνια? Όπως όλα τα κινητά που πωλούνται στην Ε.Ε Όχι μόνο στα καινούργια (P30/pro & mate 30/pro). Εγγύηση αντιπροσωπείας μόνο από τους επίσημους διανομής. Σε Σκρουτζάδικα μόνο εγγύηση καταστήματος, ένα με δύο χρόνια ανάλογα το κατάστημα. 3 ώρες πριν, jimmysss! είπε Εισαι σιγουρος για το OIS? Αλλου λεει οτι εχει αλλου οχι.. Έχει κανονικά. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από saruman123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα