Deadpool 1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 28 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε Και το Nokia 6310 ξέρω με 16Kb Ram Εδώ μας λέει ότι δεν τρέχει αν δεν έχει πάνω από 2Gb ram και σου λέω ότι υπάρχει το android one σε συσκευές με 512mb μια τρέχει μια χαρά.
polaki Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 41 λεπτά πριν, fanboy είπε ας φτιαξει τα win10 που μας εχει βγαλει την Παναγια και ολη την ωρα βγαζουν error και κρασαρουν... Τί? Μιλάμε ίσως να μην έχει βγάλει ποτέ error το δικό μου από την πρώτη μέρα που το έβαλα.... Δεν αμφισβητώ τί λες, αλλά μάλλον δεν κάνεις σωστή χρήση...
fanboy Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 12 λεπτά πριν, polaki είπε Τί? Μιλάμε ίσως να μην έχει βγάλει ποτέ error το δικό μου από την πρώτη μέρα που το έβαλα.... Δεν αμφισβητώ τί λες, αλλά μάλλον δεν κάνεις σωστή χρήση... Κανω ολοσωστη χρηση φιλε δυστυχως.. το στορ ειδικα με εχει τρελανει..
polaki Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, fanboy είπε Κανω ολοσωστη χρηση φιλε δυστυχως.. το στορ ειδικα με εχει τρελανει.. Πολύ περίεργο, σκέψου εγώ έχω κάνει από πάνω 2-3 χοντρές αναβαθμίσεις τόσο software (από win7 σε 8.1 και μετά σε 10) αλλά όσο και hardware (αν και όλα intel). Store βέβαια να σου πω την αλήθεια δεν έχω καν, κάπως το είχα βγάλει και δυστυχώς δεν μπορώ να βρω τρόπο να το ξανα-εγκαταστήσω... Όχι ότι μου έχει χρειαστεί βέβαια...
fanboy Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, polaki είπε Πολύ περίεργο, σκέψου εγώ έχω κάνει από πάνω 2-3 χοντρές αναβαθμίσεις τόσο software (από win7 σε 8.1 και μετά σε 10) αλλά όσο και hardware (αν και όλα intel). Store βέβαια να σου πω την αλήθεια δεν έχω καν, κάπως το είχα βγάλει και δυστυχώς δεν μπορώ να βρω τρόπο να το ξανα-εγκαταστήσω... Όχι ότι μου έχει χρειαστεί βέβαια... Καλυτερα που δεν το εχεις, πιστεψε με...
teri23 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Μπα το καλύτερο OS είναι το iOS με διαφορά 1
palawiaris Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ είμαι περίεργος όταν οι μοναδικοί που θα έχουν το surface Phone,θα είναι ο Πάνος και ο Ναντέλας,τι θα πούνε; Κατά καιρούς διάβαζα για διάφορα Projekt με τα Λούμια κτλ,που πιστεύω ότι με αυτά θα κρατούσανε σε πολύ καλύτερα ποσοστά τις πωλήσεις. Αλλά διαλέξανε την εύκολη λύση με γρήγορα κέρδη που είναι το αντροιντ.Εύχομαι ολόψυχα να μην τους βγει και να τους γυρίσει μπούμερανγκ. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από palawiaris
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Ποσα πηρε για να το πει αυτο;Γελανε και οι κοκοβιοι!
Vasilisxd Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, teri23 είπε Μπα το καλύτερο OS είναι το iOS με διαφορά Ειδικά η έκδοση για Tablets , το iPad OS.
Deadpool 1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, teri23 είπε Μπα το καλύτερο OS είναι το iOS με διαφορά Για λειτουργικό μιλάμε όχι για τυρί 1
alex1001 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 η ήττα φαινόταν σχεδόν από την αρχή αφού η M$ τσιγκουνεύτηκε να φτιάξει το βασικότερο.. να έχει άπειρες εφαρμογές! αντί αυτού ένα φτωχό store με λιγοστές εφαρμογές κακοφτιαγμένες και άχρηστες! 1
Deadpool 1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επίσης πολύ βασικό "Αυτό σημαίνει ότι οι υπολογιστές και οι συσκευές Surface μελλοντικά θα μπορούν να αναβαθμιστούν με νέο hardware και να επιδιορθωθούν/ επισκευαστούν πολύ πιο εύκολα από ότι στο παρελθόν – προσφέροντας για παράδειγμα ένα removable SSD που οι χρήστες μπορούν εύκολα να αντικαταστήσουν" Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από Deadpool 1
Alani13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Όταν έλεγα ότι για να πετύχει στο mobile η Microsoft Έπρεπε να βάλει android ή απλα να υποστηρίξει java vm στο λειτουργηκό της και native java code σε windows mobile και όχι C#. Eίχα απλά δίκιο. Τώρα ας κάτσει με το Android. Μιας και εγώ τις mobile εφαρμογές μου. Δε παίζει να τις ξαναγράψω για OS χωρίς πελάτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα