Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το android δεν έγινε αυτό που είναι μέσα σε μια νύχτα. Πέρασαν χρόνια επενδύσεων, υποστήριξης και προώθησης. Η ΜS τώρα βγάζει κάτι, σ' ένα μήνα το έχει σκοτώσει. Και από υποστήριξή... Άστο καλύτερα.

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikos5800 είπε

Δηλαδή πόσο κακογραμμένο και βαρύ είναι μπορείς να μας πεις? 

Μπορείς να μας δείξεις τον κώδικα του ανδροιδ να μας πεις ποιες γραμμές κώδικα δεν σου άρεσαν?

Περιμένω πάρε τον χρόνο σου δεν βιάζομαι 

Πες μας και πόσο βαρύ είναι 5κιλα? 10κιλα? 

Περιμένω 😀

Είναι τόσο βαρύ και κακογραμμένο που δεν μπορεί να τρέξει καθόλου σωστά σε συσκευές με 2Gb ram. Εγώ έχω PC με 2Gb ram που που τρέχει 7άρια 

• Confused 4
  • Sad 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε

Ευτυχώς που υπήρχε ο jobs και έχουμε οθονη😂😂

οθόνη στα χέρια του πιτσιρικά να αλληλεπιδρά με αυτήν ναι σου έφερε ο jobs

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μελετήσαμε εξονυχιστικά όλες τα διαθέσιμες επιλογές και προτιμήσαμε το Android έναντι του. Και φυσικά έναντι του. 

Επεξ/σία από apos
  • Like 1
Δημοσ.

Το Android είναι το μόνο λειτουργικό για την MS αυτή τη στιγμή αφού απέτυχαν τα windows και το iOS είναι...well το iOS. Δεν ήξερα ότι είχαν και πολλές επιλογές λολ...

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, iazriel είπε

Το Android είναι το μόνο λειτουργικό για την MS αυτή τη στιγμή αφού απέτυχαν τα windows και το iOS είναι...well το iOS. Δεν ήξερα ότι είχαν και πολλές επιλογές λολ...

This. Ήταν η μόνη τους επιλογή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε

Είναι τόσο βαρύ και κακογραμμένο που δεν μπορεί να τρέξει καθόλου σωστά σε συσκευές με 2Gb ram. Εγώ έχω PC με 2Gb ram που που τρέχει 7άρια 

Έχω έχω ανδροιδ με 1gb που τρέχει το Android pie9 ! 

Μεταξύ μας τώρα windows 7 και 2gb ram δεν πάνε μαζί ,ένα GB ram τρώει το os και σου μένουν 1 ακόμα για εφαρμογές ,

Απλά πρέπει να ξέρεις τι να περιμένεις άμα αρχησεις και τρέχεις το messenger ,Facebook,Viber,what's up ταυτόχρονα εννοείται τα 2gb ram δεν θα σου φτάσουν ,αλλά φαντάζομαι αυτά δεν κάνεις στο PC έτσι? Γιατί εκεί τα πράγματα θα ήταν ακόμα χειρότερα 

Επεξ/σία από nikos5800
Δημοσ.

Δεν υπάρχει αντίπαλος καν.......

Μετά την "έκρηξη" ram θα αφανιστουν όλα τα άλλα os.......

Aν και θα χρειαζόταν ένας σοβαρός αντίπαλος για να μην βαλτώσει.........

Αλλά υπάρχει δυνατός εσωτερικός ανταγωνισμος......

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vasilisxd είπε

Τα android one τα ξέρεις? Με 512kb?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Deadpool 1 είπε

Μακράν το καλύτερο λειτουργικό και με την υποστήριξη της microsoft θα γίνει ακόμα καλύτερο

Αφου εχει σκοπο να κυκλοφορησει συσκευη με Android,εσυ τι λες να εβγαινε και να το εθαβε?

Δημοσ.

Οποιος εχει δουλεψει ios και Mac os γνωριζει ποιο ειναι και το καλυτερο. Μονοδρομος η επιλογη του Android για την MS η οποια ειχε ακομη μια αποτυχια με το mobile.. εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι το ΓΙΑΤΙ πρεπει να μπαινει σε ολα... κινητα κονσολες ταμπλετ ολα.. δεν μπορει να στοχευσει σε ενα και να το κανει καλα; τες πα... ας φτιαξει τα win10 που μας εχει βγαλει την Παναγια και ολη την ωρα βγαζουν error και κρασαρουν...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vasilisxd είπε

Στο IOS φτάνουν και περισσεύουν τα 2 Gb Ram;Αν ναι, τότε γιατί η Apple αύξησε την Ram;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...