MontzOlee Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κανετε Log στο VPN σας με αμερικάνικη IP και σας δίνει ΔΩΡΕΑΝ για 6 μήνες δωρεάν το Bitdefender Total Security 2020 αντί το τυπικό 1 μήνα free trial που έχει. Δίνει επίσης σε UK IPs 3 μήνες δωρεάν. Την προσφορά την βρήκα σε γειτονικό site , έκανα την διαδικασία με Windscribe ,το εγκατέστησα και όλα κομπλέ. 6 μήνες τσάμπα ένα από τα καλύτερα total security antivirus Ενημερωτικά , τον κωδικό μπορούν να τον χρησιμοποιησουν έως 5 συσκευές (windows,macOs,android,iOs) οπότε ακόμα πιο τίμια προσφορά και γι αυτο τον λόγο ειπα να το μοιραστώ μαζί σας. link : https://www.bitdefender.com/media/html/consumer/new/influencers-2020-opt/ edit : Η προωθητική ενέργεια θα είναι ενεργή έως 25/10/2019. Η ενεργοποίηση του προϊόντος μπορεί να γίνει εντός 45 ημερών. Δεν απαιτείται εισαγωγή κάποιου κλειδιού (key). Κατεβάζουμε το προϊόν μέσω τoυ προσωπικού μας λογαριασμού Bitdefender, οπότε το προϊόν είναι προ-ενεργοποιημένο. (THANKS to @dim_plo) Καλημέρες ! Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από MontzOlee 10 6
tsoukalasKaminia Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Με 3 διαφορετικες ip που δοκιμασα για αμερικη μου βγαζει αυτο το μηνυμα 1
MontzOlee Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) εγώ φίλε έχω το δωρεάν windscribe , έκανα log σε οποίο region με άφησε απο Αμερική και αυτό ήταν όλο. Επισης το download και την εγκατάσταση την έκανα οντας συνδεδεμένος ακόμα στο vpn και πέρασε κανονικά. edit : κάτσε να σου στείλω σε ΠΜ link αλλά δεν το κάνω ανάρτηση εδώ μήπως είναι ''βρόμικο'' και πες μου αν δούλεψε . Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από MontzOlee
vgeorgis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, MontzOlee είπε εγώ φίλε έχω το δωρεάν windscribe , έκανα log σε οποίο region με άφησε απο Αμερική και αυτό ήταν όλο. Επισης το download και την εγκατάσταση την έκανα οντας συνδεδεμένος ακόμα στο vpn και πέρασε κανονικά. edit : κάτσε να σου στείλω σε ΠΜ link αλλά δεν το κάνω ανάρτηση εδώ μήπως είναι ''βρόμικο'' και πες μου αν δούλεψε . μια απο τα ιδια!
MontzOlee Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, vgeorgis είπε μια απο τα ιδια! σου στελνω λινκ
vgeorgis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, MontzOlee είπε σου στελνω λινκ οχι εννοώ δουλεψε και σε μενα με τον τροπο που λες 😅 Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από vgeorgis
dim_plo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε Με 3 διαφορετικες ip που δοκιμασα για αμερικη μου βγαζει αυτο το μηνυμα Εφόσον χρησιμοποιείς κάποιο VPN service που σου δίνει γκάμα ip από US, επίλεξε κάποια από τις λιγότερο "δημοφιλείς" (δηλαδή κάποια βραδύτερη σύνδεση, όχι αυτές που εμφανίζονται πρώτες στη λίστα). Πιστεύω πως θα δουλέψει. @MontzOlee Αν θέλεις, πρόσθεσε στο αρχικό σου post τα παρακάτω: Η προωθητική ενέργεια θα είναι ενεργή έως 25/10/2019. Η ενεργοποίηση του προϊόντος μπορεί να γίνει εντός 45 ημερών. Δεν απαιτείται εισαγωγή κάποιου κλειδιού (key). Κατεβάζουμε το προϊόν μέσω τoυ προσωπικού μας λογαριασμού Bitdefender, οπότε το προϊόν είναι προ-ενεργοποιημένο. Ευχαριστούμε πολύ και καλό υπόλοιπο Κυριακής! Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από dim_plo 1 1
MontzOlee Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, vgeorgis είπε οχι εννοώ δουλεψε και σε μενα με τον τροπο που λες 😅 Χαχα οκ πάσο , τουλάχιστον έκανες την δουλειά σου και είσαι οκ.
Mhlogiatros Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Αν σου ειναι ευκολο και σε μενα δε φαίνεται να με βαζει με το chrome addon και Us Chicago . Ευχαριστω !
xristosp59 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) εμενα που μου εχουν μεινει 80 μερες απο προηγουμενη πορσφορα, ξερει κανεις αν μπορω να κανω κατι για να προσθεσω τον χρονο σε αυτον που εχω ηδη? Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από xristosp59
Billator Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, MontzOlee είπε Κανετε Log στο VPN σας με αμερικάνικη IP και σας δίνει ΔΩΡΕΑΝ για 6 μήνες δωρεάν το Bitdefender Total Security 2020 αντί το τυπικό 1 μήνα free trial που έχει. Δίνει επίσης σε UK IPs 3 μήνες δωρεάν. Την προσφορά την βρήκα σε γειτονικό site , έκανα την διαδικασία με Windscribe ,το εγκατέστησα και όλα κομπλέ. 6 μήνες τσάμπα ένα από τα καλύτερα total security antivirus Ενημερωτικά , τον κωδικό μπορούν να τον χρησιμοποιησουν έως 5 συσκευές (windows,macOs,android,iOs) οπότε ακόμα πιο τίμια προσφορά και γι αυτο τον λόγο ειπα να το μοιραστώ μαζί σας. link : https://www.bitdefender.com/media/html/consumer/new/influencers-2020-opt/ edit : Η προωθητική ενέργεια θα είναι ενεργή έως 25/10/2019. Η ενεργοποίηση του προϊόντος μπορεί να γίνει εντός 45 ημερών. Δεν απαιτείται εισαγωγή κάποιου κλειδιού (key). Κατεβάζουμε το προϊόν μέσω τoυ προσωπικού μας λογαριασμού Bitdefender, οπότε το προϊόν είναι προ-ενεργοποιημένο. (THANKS to @dim_plo) Καλημέρες ! Ωραίος, εγώ να πω με την σειρά μου όταν για να λειτουργήσει κατευθείαν βοηθάει μία ανώνυμη περιήγηση μαζί με κάποιο VPN
bromiaris Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, MontzOlee είπε Κανετε Log στο VPN σας με αμερικάνικη IP και σας δίνει ΔΩΡΕΑΝ για 6 μήνες δωρεάν το Bitdefender Total Security 2020 αντί το τυπικό 1 μήνα free trial που έχει. Δίνει επίσης σε UK IPs 3 μήνες δωρεάν. Την προσφορά την βρήκα σε γειτονικό site , έκανα την διαδικασία με Windscribe ,το εγκατέστησα και όλα κομπλέ. 6 μήνες τσάμπα ένα από τα καλύτερα total security antivirus Ενημερωτικά , τον κωδικό μπορούν να τον χρησιμοποιησουν έως 5 συσκευές (windows,macOs,android,iOs) οπότε ακόμα πιο τίμια προσφορά και γι αυτο τον λόγο ειπα να το μοιραστώ μαζί σας. link : https://www.bitdefender.com/media/html/consumer/new/influencers-2020-opt/ edit : Η προωθητική ενέργεια θα είναι ενεργή έως 25/10/2019. Η ενεργοποίηση του προϊόντος μπορεί να γίνει εντός 45 ημερών. Δεν απαιτείται εισαγωγή κάποιου κλειδιού (key). Κατεβάζουμε το προϊόν μέσω τoυ προσωπικού μας λογαριασμού Bitdefender, οπότε το προϊόν είναι προ-ενεργοποιημένο. (THANKS to @dim_plo) Καλημέρες ! Δηλαδή απεγκαθιστούμε το Bitdefender που έχουμε τώρα ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα για να εγκαταστήσουμε την έκδοση που θα κατεβάσουμε? Επίσης συνδεόμαστε με τον υπάρχων λογαριασμό?
1ns0mn1a Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, bromiaris είπε συνδεόμαστε με τον υπάρχων λογαριασμό? νέο λογαριασμό Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από 1ns0mn1a 1
chsam Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 6 ώρες πριν, Billator είπε Ωραίος, εγώ να πω με την σειρά μου όταν για να λειτουργήσει κατευθείαν βοηθάει μία ανώνυμη περιήγηση μαζί με κάποιο VPN μπραβο κ ευχαριστω!ετσι δουλεψε κ για μενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα