Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανετε Log στο VPN σας με  αμερικάνικη IP και σας δίνει ΔΩΡΕΑΝ για 6 μήνες δωρεάν το Bitdefender Total Security 2020 αντί το τυπικό 1 μήνα free trial που έχει.

Δίνει επίσης σε UK IPs 3 μήνες δωρεάν. Την προσφορά την  βρήκα σε γειτονικό site , έκανα την διαδικασία με Windscribe ,το εγκατέστησα και όλα κομπλέ.

6 μήνες τσάμπα ένα από τα καλύτερα total security antivirus

Ενημερωτικά , τον κωδικό μπορούν να τον χρησιμοποιησουν  έως 5 συσκευές (windows,macOs,android,iOs) οπότε ακόμα πιο τίμια προσφορά και γι αυτο τον λόγο ειπα να το μοιραστώ μαζί σας. 

link : https://www.bitdefender.com/media/html/consumer/new/influencers-2020-opt/

edit

• Η προωθητική ενέργεια θα είναι ενεργή έως 25/10/2019.
  • Η ενεργοποίηση του προϊόντος μπορεί να γίνει εντός 45 ημερών.
  • Δεν απαιτείται εισαγωγή κάποιου κλειδιού (key). Κατεβάζουμε το προϊόν μέσω τoυ προσωπικού μας λογαριασμού Bitdefender, οπότε το προϊόν είναι προ-ενεργοποιημένο. (THANKS to @dim_plo)

Καλημέρες !

Επεξ/σία από MontzOlee
  • Like 10
  • Thanks 6
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ φίλε έχω το δωρεάν windscribe , έκανα log σε οποίο region με άφησε απο Αμερική και αυτό ήταν όλο.

Επισης το download και την εγκατάσταση την έκανα οντας συνδεδεμένος ακόμα στο vpn και πέρασε κανονικά.

edit : κάτσε να σου στείλω σε ΠΜ link αλλά δεν το κάνω ανάρτηση εδώ μήπως είναι ''βρόμικο'' και πες μου αν δούλεψε .

Επεξ/σία από MontzOlee
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MontzOlee είπε

εγώ φίλε έχω το δωρεάν windscribe , έκανα log σε οποίο region με άφησε απο Αμερική και αυτό ήταν όλο.

Επισης το download και την εγκατάσταση την έκανα οντας συνδεδεμένος ακόμα στο vpn και πέρασε κανονικά.

edit : κάτσε να σου στείλω σε ΠΜ link αλλά δεν το κάνω ανάρτηση εδώ μήπως είναι ''βρόμικο'' και πες μου αν δούλεψε .

μια απο τα ιδια!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, MontzOlee είπε

σου στελνω λινκ 

οχι εννοώ δουλεψε και σε μενα με τον τροπο που λες  😅

Επεξ/σία από vgeorgis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε

Με 3 διαφορετικες ip που δοκιμασα για αμερικη μου βγαζει αυτο το μηνυμα

screenshot-590.jpg

Εφόσον χρησιμοποιείς κάποιο VPN service που σου δίνει γκάμα ip από US, επίλεξε κάποια από τις λιγότερο "δημοφιλείς" (δηλαδή κάποια βραδύτερη σύνδεση, όχι αυτές που εμφανίζονται πρώτες στη λίστα). Πιστεύω πως θα δουλέψει.

@MontzOlee

Αν θέλεις, πρόσθεσε στο αρχικό σου post τα παρακάτω:

• Δεν απαιτείται εισαγωγή κάποιου κλειδιού (key). Κατεβάζουμε το προϊόν μέσω τoυ προσωπικού μας λογαριασμού Bitdefender, οπότε το προϊόν είναι προ-ενεργοποιημένο.

Ευχαριστούμε πολύ και καλό υπόλοιπο Κυριακής!

Επεξ/σία από dim_plo
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vgeorgis είπε

οχι εννοώ δουλεψε και σε μενα με τον τροπο που λες  😅

Χαχα οκ πάσο , τουλάχιστον έκανες την δουλειά σου και είσαι οκ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμενα που μου εχουν μεινει 80 μερες απο προηγουμενη πορσφορα, ξερει κανεις αν μπορω να κανω κατι για να προσθεσω τον χρονο σε αυτον που εχω ηδη?

Επεξ/σία από xristosp59
Δημοσ.
2 ώρες πριν, MontzOlee είπε

Κανετε Log στο VPN σας με  αμερικάνικη IP και σας δίνει ΔΩΡΕΑΝ για 6 μήνες δωρεάν το Bitdefender Total Security 2020 αντί το τυπικό 1 μήνα free trial που έχει.

Δίνει επίσης σε UK IPs 3 μήνες δωρεάν. Την προσφορά την  βρήκα σε γειτονικό site , έκανα την διαδικασία με Windscribe ,το εγκατέστησα και όλα κομπλέ.

Ενημερωτικά , τον κωδικό μπορούν να τον χρησιμοποιησουν  έως 5 συσκευές (windows,macOs,android,iOs) οπότε ακόμα πιο τίμια προσφορά και γι αυτο τον λόγο ειπα να το μοιραστώ μαζί σας. 

link : https://www.bitdefender.com/media/html/consumer/new/influencers-2020-opt/

edit

• Δεν απαιτείται εισαγωγή κάποιου κλειδιού (key). Κατεβάζουμε το προϊόν μέσω τoυ προσωπικού μας λογαριασμού Bitdefender, οπότε το προϊόν είναι προ-ενεργοποιημένο. (THANKS to @dim_plo)

Καλημέρες !

Ωραίος, εγώ να πω με την σειρά μου όταν για να λειτουργήσει κατευθείαν βοηθάει μία ανώνυμη περιήγηση μαζί με κάποιο VPN  :) 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, MontzOlee είπε

edit

Καλημέρες !

Δηλαδή απεγκαθιστούμε το Bitdefender που έχουμε τώρα ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα για να εγκαταστήσουμε την έκδοση που θα κατεβάσουμε?

Επίσης συνδεόμαστε με τον υπάρχων λογαριασμό?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, bromiaris είπε

συνδεόμαστε με τον υπάρχων λογαριασμό?

νέο λογαριασμό

spacer.png

Επεξ/σία από 1ns0mn1a
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Billator είπε

Ωραίος, εγώ να πω με την σειρά μου όταν για να λειτουργήσει κατευθείαν βοηθάει μία ανώνυμη περιήγηση μαζί με κάποιο VPN  :) 

μπραβο κ ευχαριστω!ετσι δουλεψε κ για μενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...