Προς το περιεχόμενο

sleep mode & mirroring αποριες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλημερα παιδια.καποιες αποριες ακομα.

εχω κανει αναβαθμιση σε catalina. Ωστοσο συνδεω την οθονη στο λαπτοπ,κλεινω το καπακι και ολα οκ. Αυτο συμβαινει με την τροφοδοσια. Εαν το εχω στην μπαταρια και κατεβασω την οθονη κλεινει. Υπαρχει τροπος να μην πηγαινει σε safe mode με την μπαταρια;

Υστερα προσπαθησα να κανω αυτο το feature με το airplay. Δλδ να κανω 2η οθονη το ταμπλετ. Ομως δεν υπαρχει καθολου το εικονιδιο mirroring ενω ειναι τσεκαρισμενο απο τις ρυθμισεις το κουτακι που λεει εμανιση επιλογων κατοπτρισμου στην γραμμη μενου οταν διατιθεται.

γνωμες;

Δημοσ.

Το AirPlay νομίζω είναι για ασύρματη σύνδεση συμβατών οθονών και συσκευών.

Οταν λες κλείνει με μπαταρία εννοείς μπαίνεις σε sleep? Αν ναι δες energy saver στα system preferences πως είναι ρυθμισμένο.

Δημοσ.

στο catalina εαν συνδεσεις ταβλετ και λαπτοπ στο wifi μπορεις να κανεις το ταμπλετ 2η οθονη. εγω δεν τα καταφερα.

Ναι μπαινει σε sleep. Μπηκα στις ρυθμισεις που λες δεν μου εχει πολλες επιλογες στην καρτελα μπαταρια οπως εχει στην καρτελα τροφοδοτικο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, nickvas19 said:

στο catalina εαν συνδεσεις ταβλετ και λαπτοπ στο wifi μπορεις να κανεις το ταμπλετ 2η οθονη. εγω δεν τα καταφερα.

Με ποιο Tablet? Με τι OS?
Με ποιο Mac?

https://www.cnet.com/how-to/apple-sidecar-how-to-use-your-ipad-as-a-second-screen-for-your-mac/

Επεξ/σία από CheOnWeb
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ipad 6th gen με12.4.1

macos catalina

επισης εαν ξερει κανεις για το sleep mode....

και αν υπαρχει τροπος να ορισω σε εξωτερικο πληκτρολογια καποια κουμπια πχ fn option;

Επεξ/σία από nickvas19
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 minutes ago, nickvas19 said:

επισης εαν ξερει κανεις για το sleep mode....

https://apple.stackexchange.com/questions/219885/use-caffeinate-to-prevent-sleep-on-lid-close-on-battery

ipad 6th gen με12.4.1

Το SideCar θέλει iPadOS 13. 

macos catalina

Εννοώ, ποιο μηχάνημα. 

Επεξ/σία από CheOnWeb
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nickvas19 είπε

Ναι μπαινει σε sleep. Μπηκα στις ρυθμισεις που λες δεν μου εχει πολλες επιλογες στην καρτελα μπαταρια οπως εχει στην καρτελα τροφοδοτικο.

Δεν νομίζω ότι γίνεται μέσω WiFi η 2η οθόνη στο tablet αλλά μέσω καλωδίου.

Δημοσ.
5 minutes ago, atheatos said:

Δεν νομίζω ότι γίνεται μέσω WiFi η 2η οθόνη στο tablet αλλά μέσω καλωδίου.

Απ' ό,τι λέει εδώ, γίνεται, εκτός αν υπάρχει κάτι κρυφό ή κάτι που μου ξεφεύγει.
https://www.apple.com/macos/catalina/docs/Sidecar_Tech_Brief_Oct_2019.pdf

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Απ' ό,τι λέει εδώ, γίνεται, εκτός αν υπάρχει κάτι κρυφό ή κάτι που μου ξεφεύγει.
https://www.apple.com/macos/catalina/docs/Sidecar_Tech_Brief_Oct_2019.pdf

Wired or wireless
Connect iPad to Mac with a cable to keep it charged while working at a desk, or use it wirelessly to take iPad to the sofa or the kitchen island—anywhere within 10 meters of the Mac—to draw and sketch in Mac apps. Depending on the iPad model, a user can use either a Lightning or USB-C cable. To switch from wired to wireless mode, the user must first disconnect iPad from Mac using the Sidecar menu bar or the disconnect button in the sidebar, and then reconnect. The same procedure applies when moving from wireless to wired mode. To work wirelessly, both devices need to have Bluetooth, Wi-Fi, and Handoff turned on.

Σε wireless αν κατάλαβα καλά δεν έχει όλες τις δυνατότητες .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γτ ειναι τοσο παιδεμα;

σε εμενα στο λαπτοπ μου δεν εχει το εικονιδιο mirroring στην γραμμη εργασιων που δειχνει στο pdf.

Επεξ/σία από nickvas19
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Εννοεί ότι wireless παίζει μόνο ως input device (tablet+pen) και όχι ως δεύτερο monitor?

Αυτό πιστεύω. 

16 λεπτά πριν, nickvas19 είπε

γτ ειναι τοσο παιδεμα;

σε εμενα στο λαπτοπ μου δεν εχει το εικονιδιο mirroring στην γραμμη εργασιων που δειχνει στο pdf.

Το iPad εμφανίζεται στον finder? Έχει ίδιο Apple ID με το MacBook Pro?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε πιο σημειο στο finder?! δεν βλεπω κατι

ναι ιδιο id.

Tωρα διαπιστωσα πως ουτε ηχο εχω...τελεια 😛

εαν εννοεις στο airdrop βλεπω το ipad

Επεξ/σία από nickvas19
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, nickvas19 είπε

σε πιο σημειο στο finder?! δεν βλεπω κατι

ναι ιδιο id.

Tωρα διαπιστωσα πως ουτε ηχο εχω...τελεια 😛

εαν εννοεις στο airdrop βλεπω το ipad

άνοιξε το music και αφού επιλέξεις το iPad πάτα sync settings

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...