DrDeath Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Καλημέρα, πριν λίγες μέρες συγγενικό μου πρόσωπο αγόρασε από Mediamarkt ένα Inspiron 5575. Του βγάζει ένα μήνυμα στην εκκίνηση: pxe-e61 media test failure οπότε του ζήτησα το service tag για να δω τι hardware έχει και να ψάξω τι φταίει. Μπαίνω Dell καταχωρώ το service tag και βλέπω ημερομηνία έναρξης της εγγύησης 22 Μαΐου 2019!!! Ημερομηνία αγοράς επαναλαμβάνω πριν λίγες μέρες μέσα στον Οκτώβριο καινούριο από Mediamarkt. Αύριο θα πάρει τηλ την Dell για να δούμε τι παίζει αν και υποπτεύομαι ότι το Mediamarkt του πούλησε μεταχειρισμένο για καινούριο. Κάποια άλλη πρόταση ή αντίστοιχη εμπειρία;
isay Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 To service tag βγαζει την ημερομηνια παραγωγής και τη διορθώνεις με την dell κάνοντας register το προϊόν. Παρε στην dell, θα κάνετε register το product και θα σε βοηθήσουν και με το θέμα. Στο ενδιάμεσο μπορεις να μπεις στο bios και να δεις αν ειναι ρυθμισμενο να μπουταρει απο το δισκο ή από network και να το αλλαξεις σε δισκο. 2
DrDeath Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Το service tag το λύσαμε (thnx @isay) Δεν το έχω κοντά μου το laptop. Από βιντεοκλήση είδα ότι είναι ρυθμισμένο σε δίσκο. Με απενεργοποίηση NIC έστρωσε αλλά είναι σε legacy mode και δεν είμαστε για αλλαγές σε UEFI χωρίς να είμαι εκεί. Ευχαριστώ για την απάντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα