Zengar Zombolt Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 ΤΕΛΟΣ απο eshop υπαρχει ακομα στο πλαισιο
kormos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Και στην Creative... ακόμα παραμένει η ίδια τιμή και διαθεσιμότητα.
Mhlogiatros Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Ειχα ενα κουπονι - 10 ευρω σε παραγγελια 100 πλαισιο αλλα τελικα δε πηρα τιποτα γιατι δε εβρισκα τιποτα να συμπληρωσω
manthos_27 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα τα εχω παραγγείλει απο eshop πιστεύετε ότι θα είναι καλύτερα από τα z533 logitech που εχω στο εξοχικό μου που από τα οποία είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος! Σορυ για το off topic!
Zengar Zombolt Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, manthos_27 είπε Καλησπέρα τα εχω παραγγείλει απο eshop πιστεύετε ότι θα είναι καλύτερα από τα z533 logitech που εχω στο εξοχικό μου που από τα οποία είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος! Σορυ για το off topic! Είναι 100 watt παραπάνω η ηχομπαρα θεωρητικά θα είναι αρκετά πιο δυνατή 1
manthos_27 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε Είναι 100 watt παραπάνω η ηχομπαρα θεωρητικά θα είναι αρκετά πιο δυνατή Νομίζω πως είναι 20 watt rms παραπάνω απο τα z533!
tempo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) καλημέρα, επαναφέρω το θέμα επειδή και πάλι η Creative Stage είναι σε καλή τιμή και θέλω να ρωτήσω κάτι: σύμφωνα με το επίσημο site η Creative Stage 2.1 έχει HDMI (ARC).....στα χαρακτηριστικά όμως που βλέπω στο public.gr και στο plaisio.gr δεν αναφέρουν καθόλου την HDMI (ARC) και γράφουν μόνο για USB/optical/3.5mm ...... υπάρχει περίπτωση κάποια έκδοση να μην έχει HDMI; λογικά όχι πιστεύω γιατί δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο άλλα θα ήθελα και την δική σας γνώμη. Μάλλον είναι παράλειψη των καταστημάτων όταν περνούσαν τα χαρακτηριστικά... Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από tempo
DownUNDERground Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, tempo είπε καλημέρα, επαναφέρω το θέμα επειδή και πάλι η Creative Stage είναι σε καλή τιμή και θέλω να ρωτήσω κάτι: σύμφωνα με το επίσημο site η Creative Stage 2.1 έχει HDMI (ARC).....στα χαρακτηριστικά όμως που βλέπω στο public.gr και στο plaisio.gr δεν αναφέρουν καθόλου την HDMI (ARC) και γράφουν μόνο για USB/optical/3.5mm ...... υπάρχει περίπτωση κάποια έκδοση να μην έχει HDMI; λογικά όχι πιστεύω γιατί δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο άλλα θα ήθελα και την δική σας γνώμη. Μάλλον είναι παράλειψη των καταστημάτων όταν περνούσαν τα χαρακτηριστικά... Έχει φίλε, μην ανησυχείς. 1
takinio Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Στα 75 απο e-shop https://www.e-shop.gr/creative-stage-21-soundbar-with-subwoofer-p-PER.540320 2
stel106 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, takinio είπε Στα 75 απο e-shop https://www.e-shop.gr/creative-stage-21-soundbar-with-subwoofer-p-PER.540320 Επεσε μια παραγγελια ας ελπισουμε να αξιζει την τιμουλα του γιατι δεν ειναι και πολλα χρηματα
GaGaS_Thess Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Να κανω μια ερωτηση καθοτι ασχετος. Αν την συνδεσω με hdmi arc ( τι ειναι αυτο? ) θα μπορω να βλεπω ote tv που θα ειναι πχ στο hdmi 1 οταν αυτο θα ειναι στο hdmi2 και να ακουω απο αυτο?
ZaxasK Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, GaGaS_Thess είπε Να κανω μια ερωτηση καθοτι ασχετος. Αν την συνδεσω με hdmi arc ( τι ειναι αυτο? ) θα μπορω να βλεπω ote tv που θα ειναι πχ στο hdmi 1 οταν αυτο θα ειναι στο hdmi2 και να ακουω απο αυτο? Νομίζω όταν βάλεις την ηχομπαρα στην είσοδο hdmi arc ,της τηλεόρασης σου και ρυθμίσεις τον ήχο της να έχει έξοδο από την θύρα hdmi arc θα ακούς τα πάντα απο εκεί . Διορθώστε με αν κάνω λάθος γιατί μέχρι στιγμής μόνο με Bluetoothτην δουλεύω
DownUNDERground Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε Να κανω μια ερωτηση καθοτι ασχετος. Αν την συνδεσω με hdmi arc ( τι ειναι αυτο? ) θα μπορω να βλεπω ote tv που θα ειναι πχ στο hdmi 1 οταν αυτο θα ειναι στο hdmi2 και να ακουω απο αυτο? Ναι, μπορείς. Δε χρειάζεται να γυρίσεις στο αντίστοιχο HDMI για να παίξει μια ηχόμπαρα. Απλά από την ARC θα ρυθμίζεις την έντασή της από το τηλεκοντρόλ της τιβι.
GaGaS_Thess Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Και χρεοαζομαι το κλασσικο hdmi καλωδιο η καποιο αλλο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις