Zengar Zombolt Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 https://www.e-shop.gr/creative-stage-21-soundbar-with-subwoofer-p-PER.540320 Ανταγωνισμος απο 99,99€ https://www.skroutz.gr/s/18454804/Creative-Speaker-Stage-2-1.html 4
booZe Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 89.99 Euro βλέπω έχει από την Creative: https://en.creative.com/p/speakers/creative-stage
andreasece Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Οκ άκυρο τότε, την ακριβυναν. Την πήρα τον Μάιο και μέχρι το καλοκαίρι είχε την ίδια τιμή. Θεώρησα ότι ακόμα αυτή θα έχει 1
booZe Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Οπότε δώσε και τα δύο cents σου please. 😊 Θα την ξαναγόραζες;
DsLmAnIaC Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Spoiler Spoiler Spoiler 10 λεπτά πριν, booZe είπε Οπότε δώσε και τα δύο cents σου please. 😊 Θα την ξαναγόραζες; Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από DsLmAnIaC 3 1
ZaxasK Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Για τα λεφτά της πολύ καλή παιδιά,την πήρα από τo site της creative με κάτι ακουστικά δώρο και δωρεάν μεταφορικά στα 80 ευρώ τον Ιούνιο. 2
lionheart75 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Την είχα πάρει και εγώ πριν κάνα χρόνο από creative labs στα 79,90€. Αξίζει και το τελευταίο cent στα 80 ευρώ αλλά και παραπάνω. Πολύ χρήσιμα είναι η ύπαρξη τηλεχειριστηρίου και το γεγονός ότι είναι Bt, συνδέοντας σε αυτή ασύρματα και άλλες συσκευές. 4
andreasece Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, booZe είπε Οπότε δώσε και τα δύο cents σου please. 😊 Θα την ξαναγόραζες; Τα είπαν και παραπάνω. Αν ψάχνεις soundbar πάρτη τώρα. 1
Tasosp22 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 7 ώρες πριν, lionheart75 είπε Την είχα πάρει και εγώ πριν κάνα χρόνο από creative labs στα 79,90€. Αξίζει και το τελευταίο cent στα 80 ευρώ αλλά και παραπάνω. Πολύ χρήσιμα είναι η ύπαρξη τηλεχειριστηρίου και το γεγονός ότι είναι Bt, συνδέοντας σε αυτή ασύρματα και άλλες συσκευές. Αν την εχω μονιμα συνδεδεμενη στον υπολογιστη μεσω 3.5mm jack , θα μπορω παραλληλα να ειναι συνδεδεμενη και μεσω bluetooth στην τηλεοραση του δωματιου ή θα θελει καθε φορα να κανω αναζητηση συσκευης απο την tv? Η άλλη λυση ειναι νομίζω μεσω hdmi arc αλλα θα υπαρχουν αρκετα καλωδια..
lionheart75 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Tasosp22 είπε Αν την εχω μονιμα συνδεδεμενη στον υπολογιστη μεσω 3.5mm jack , θα μπορω παραλληλα να ειναι συνδεδεμενη και μεσω bluetooth στην τηλεοραση του δωματιου ή θα θελει καθε φορα να κανω αναζητηση συσκευης απο την tv? Η άλλη λυση ειναι νομίζω μεσω hdmi arc αλλα θα υπαρχουν αρκετα καλωδια.. Δεν έχω τηλεόραση με Bt για να δοκιμάσω, στο κινητό όμως δεν χρειάζεται αναζήτηση κάθε φορά καθώς παραμένει στις συνδεδεμένες συσκευές (που έχει γίνει σύζευξη) όπως π.χ τα ακουστικά, το Infotainment system στο αυτοκίνητο, τα smartwatches που χρησιμοποιώ κλπ. Υποθέτω ότι όταν θα ανοίγεις την tv, έχοντας την Stage σε λειτουργία, θα την βλέπει. Ίσως να σου βγάζει κάθε φορά κανένα μήνυμα για να επιλέξεις ποιο από τα δύο ηχεία θέλεις (τα onboard ή τα εξωτερικά). Σε κάθε περίπτωση μια δοκιμή θα δείξει. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από lionheart75 1
Tasosp22 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Δεν έχω τηλεόραση με Bt για να δοκιμάσω, στο κινητό όμως δεν χρειάζεται αναζήτηση κάθε φορά καθώς παραμένει στις συνδεδεμένες συσκευές (που έχει γίνει σύζευξη) όπως π.χ τα ακουστικά, το Infotainment system στο αυτοκίνητο, τα smartwatches που χρησιμοποιώ κλπ. Υποθέτω ότι όταν θα ανοίγεις την tv, έχοντας την Stage σε λειτουργία, θα την βλέπει. Ίσως να σου βγάζει κάθε φορά κανένα μήνυμα για να επιλέξεις ποιο από τα δύο ηχεία θέλεις (τα onboard ή τα εξωτερικά). Σε κάθε περίπτωση μια δοκιμή θα δείξει. Το σκεφτομαι για να ξεφορτωθω τα αρχαια logitech x230 και να δουλευω τα creative για pc και για tv αφου η tv ειναι ακριβως πανω απο το pc και βολευει καπως.. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από Tasosp22 1
kormos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, Tasosp22 είπε Αν την εχω μονιμα συνδεδεμενη στον υπολογιστη μεσω 3.5mm jack , θα μπορω παραλληλα να ειναι συνδεδεμενη και μεσω bluetooth στην τηλεοραση του δωματιου ή θα θελει καθε φορα να κανω αναζητηση συσκευης απο την tv? Η άλλη λυση ειναι νομίζω μεσω hdmi arc αλλα θα υπαρχουν αρκετα καλωδια.. Κάνω παράλληλη σύνδεση με υπολογιστή, τηλεόραση, φορητή συσκευή χωρίς πρόβλημα. Απλά κάνεις μια εναλλαγή από το χειριστήριο ανάλογα σε ποια θες να βγάλει ήχο και είσαι έτοιμος! Επιπλέον θετικό είναι το HDMI-ARC, οι 4 επιλογές ανάλογα τα γούστα για πχ πρίμα, μπάσα, κλπ κλπ και ότι μπορεί να συνδεθεί πάνω USB για αναπαραγωγή μουσικής. 2
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Να ρωτήσω κάτι αγαπητοί συμφορουμίτες. Αυτό λογικά δε βγάζει surround ήχο, σωστά;
DownUNDERground Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 46 λεπτά πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε Να ρωτήσω κάτι αγαπητοί συμφορουμίτες. Αυτό λογικά δε βγάζει surround ήχο, σωστά; Σωστά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις