Peter_3 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Έχω καταθέσει τις πινακίδες εδώ και 4χρόνια.Πρώτον: Αν τις πάρω θα πρέπει να πληρώσω τα τέλη του τρέχοντος έτους ή και των προηγουμένων;Δεύτερον: Έχω την δυνατότητα να πάρω άλλο αυτοκίνητο, μεταχειρισμένο ή θα πρέπει να πληρώσω τα τέλη και να δώσω για ανακύκλωση αυτό που έχω; Με άλλα λογια πρέπει να μην έχω άλλο όχημα στην κατοχή μου;
Γιαούρτι Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Πληρώνεις μόνο για το τρέχων έτος. Μπορείς να έχεις όσα οχήματα θέλεις. Ο μόνος περιορισμός είναι το πόσα σηκώνει η τσέπη σου
laz1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 19/10/2019 στις 9:37 ΜΜ, Peter_3 είπε Έχω καταθέσει τις πινακίδες εδώ και 4χρόνια.Πρώτον: Αν τις πάρω θα πρέπει να πληρώσω τα τέλη του τρέχοντος έτους ή και των προηγουμένων;Δεύτερον: Έχω την δυνατότητα να πάρω άλλο αυτοκίνητο, μεταχειρισμένο ή θα πρέπει να πληρώσω τα τέλη και να δώσω για ανακύκλωση αυτό που έχω; Με άλλα λογια πρέπει να μην έχω άλλο όχημα στην κατοχή μου; Πληρώνεις μέρος των τελών του 2019: "Α. Στην περίπτωση εκούσιας ακινησίας, οι κάτοχοι δύνανται να άρουν την ακινησία αυτή καταβάλλοντας τέλη κυκλοφορίας ανάλογα με την διάρκεια κυκλοφορίας, ως εξής: α) για άρση ακινησίας χρονικής διάρκειας 1 μηνός, καταβάλλονται τα 2/12 των αναλογούντων στο όχημα ετήσιων τελών κυκλοφορίας β) για άρση ακινησίας χρονικής διάρκειας 3 μηνών, καταβάλλονται τα 4/12 του ποσού των αναλογούντων στο όχημα ετήσιων τελών κυκλοφορίας γ) για άρση ακινησίας για το υπόλοιπο διάστημα του έτους και μέχρι το τέλος αυτού (31.12.2019), καταβάλλονται τα δωδέκατα του ποσού των αναλογούντων στο όχημα ετήσιων τελών κυκλοφορίας που απομένουν από την ημερομηνία της άρσης μέχρι και το τέλος του έτους συν 2/12 των αναλογούντων ετήσιων τελών." Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2019 από laz1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα