seventh_son Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Ego eimai tis gnomis oti to mono sfalma tou paidiou einai oti den vgike na pei oti ta dvd ta pairno apo kei kai ta metapoulao. An evgaine kai to ksekatharize toulaxiston tha itan katharos oson afora to oti tha kserame ti pairname kai apo pou. Tora oson afora ti nomimotita tou thematos, giati eksakoloutho kai pistevo oti an to mathaine afto to play.com tote tha eixe problima? oso gia tin adeia pou les oti sou esteile, file mou epetrepse mou na amfivallo oti tin exeis:) Pantos opos kai na exei den ipoxreose kanenan na agorasei tipota. O kathenas einai eleftheros na kanei oti thelei. Toulaxiston tora pou apokalifthike kseroume ti ginete. Alla gia na ksero aftoi pou poulagan prin ligo kairo ta papoutsakia tis nike, de to kserame oti ginotan metapolisi apo papoutsakia pou eixane agorastei ksero go sti voulgaria ( efera san paradeigma ekei giati ksero oti ekei polountai sigoura gia psixoula )? Ekei giati den pesane oloi na tous fame ? H mipos ekei itan ligotero i perissotero nomimo to thema? Emena de me eknevrizoune afta oso kati alla topic stis aggelies tou stil na vgainei kapoios kai na poulaei kati ksero go 200 euro, me tin antikeimeniki aksia tou proiontos na einai peripou sta idia epipeda kai na vgainei kapoios ksero go kai na tou leei: sou dino 50 euro tora.lol e ekei pleon einai gia na kopaniesai ... Opos kai na exei pantos o kathenas edo mesa einai ipefthino atomo kai kserei pos tha praksei. Pantos ofeilo na po oti akoma kai tora pou gnorizo oti epairne ta DVD apo to play.com AN DEN eixa pistotiki karta KAI DEN empistevomouna tis online agores de tha me xalage na paro tis tainioules apo afton efoson kai pio ftina tha itan apo ta magazia edo, kai de tha empleka me kartes,taxydromeia ktl. Apla einai to gamoto giati de to pe apo tin arxi.
SAVSTOK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 SteveGR mporeis na pisteueis oti theleis.Kostologise esy ton kopo tou oso theleis kai apofasise analoga me to an se endiaferei i ohi.Einai sigoura mia exypni kinisi gia arpahti.Auto den simainei oti einai kai nomimi.Auto eipa Oso gia ta kryfa pm...fantazomai anaferesai stis seasons x-files.den xereis oli tin istoria pws egine,oute me endiaferei na stis pw.An thymasai eihe ginei kai olokliri sizitisi peri nomimotitas tote.To na katsw na dw ti post eheis kanei gia na se katigorisw giauta den me afora.Pistepse me ehw perissoteres douleies na kanw apo sena...
manesis78 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 gatoparde kala to kaneis kai min akous tipota ego den exo oute pistotiki oute propliromenes kartes gia na paragkeilo apo to internet ara to na paro apo ton gatopardo einai mia eukolia gia mena kai to oti vgazei 10% den mou leei tipota as mporei na vgalei kai parapano giati sto kato kato einai m@#$as ti einai o erithros stauros na kathete na eksipiretei opoion thelei tsampa xoris na vgalei tipota autos na to paragkeilei na tou erthei meta na paei taxidromio na sto steilei kai an sas epiase o ponos peri nomimotitas tou kratous ean kovete timologio kai to fpa kalitera kleiste tis agelies
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Η θέση της Insomnia στο όλο θέμα έχει ως εξής: Οι παράλλληλες εισαγωγές από χώρες της ΕΕ επιτρέπονται, βασιζόμενες στην αρχή της ελεύθερης διακίνησης των αγαθών εντός του ευρωπαϊκού χώρου (μία από τις θεμελιώδεις αρχές του ευρωπαϊκού γίγνεσθαι) και του ελεύθερου ανταγωνισμού. Το μέλος Γατόπαρδος κάνει ακριβώς αυτό - δεν μπορούμε να απαγορεύσουμε μία τέτοια τακτική. Ίσως, για την ηθική και μόνο πλευρά του θέματος, το μέλος Γατόπαρδος θα έπρεπε να διευκρινήσει ότι εισάγει τα DVD από Αγγλία (ή από το συγκεκριμένο δικτυακό κατάστημα). Αλλά και πάλι δεν θεωρείται ότι η αγγελία ξεπερνάει την ισχύουσα νομοθεσία ή θίγει τους Όρους Χρήσης της Insomnia. Σε κάθε περίπτωση, τα μέλη είναι ελεύθερα να επιλέξουν: play.com (ή όποιο άλλο κατάστημα επιθυμούν) ή Γατόπαρδος. Η Insomnia δεν μπορεί και δεν επιθυμεί να προτρέψει τα μέλη της να διαλέξουν είτε το ένα είτε το άλλο - δεν ενδιαφέρεται και δεν την απασχολεί η επιλογή των μελών της. Τα δικαιώματα της Audiovisual, της Odeon και των λοιπών εταιρειών παραγωγής και διανομής τίτλων DVD στην χώρα μας δεν θίγονται επειδή κάποιο μέλος πουλάει εισαγόμενους τίτλους. Με την ίδια λογική, τα δικαιώματα των εταιρειών θίγονται αν πάω να αγοράσω DVD από γνωστό κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο πουλάει εισαγόμενα DVD (και R1 και R2) - δεν υπάρχει καμία παράνομη ή μεμπτή συμπεριφορά. Τέλος, μία απαραίτητη διευκρίνηση για να μην αφήνουμε απορίες: Προς paredwseΕπαναλαμβάνω ότι δεν μας ενδιαφέρουν τα 'φορολογικά' θέματα που ανακύπτουν. Ούτε εκπρόσωποι του Υπ. Οικονομικών είμαστε ούτε έχουμε ως σκοπό να διαφυλάξουμε τα έσοδα του Δημοσίου. Σου θυμίζω τον κανόνα 5 ... "5.Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό' date=' προσβλητικό ή οποιοδήποτε άλλο υλικό [b']που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού κράτους[/b]" Φίλτατε gv (και δεν το γράφω καθόλου ειρωνικά), ο κανόνας μιλάει για «... υλικό που μπορεί να παραβιάζει ...». Εννοείται ότι τέτοιο υλικό είναι όπλα, ναρκωτικά και λοιπά απαγορευμένα από τη νομοθεσία αντικείμενα. Τα DVD δεν εμπίπτουν, φυσικά, σε αυτή την κατηγορία... Να διευκρινήσω ότι το όλο θέμα τέθηκε φυσικά υπ' όψιν του ιδιοκτήτη της Insomnia Hal9000, ο οποίος συμφωνεί με τα παραπάνω. Είναι απόλυτα κατανοητή η ανησυχία μελών της Insomnia που, κατά τη γνώμη μας, έχουν σκοπό να προστατέψουν τόσο την Insomnia όσο και τα μέλη της και τους ευχαριστούμε για αυτό. Αυτά.
Γατόπαρδος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Eυχαριστώ και εγώ από μέρους μου, ως άμεσα θιγόμενος για το συγκεκριμένο ζήτημα, πρώτα που δόθηκε απάντηση και έπειτα που ήταν βάσιμα και αιτιολογημένα απορριπτική των κατηγοριών και επικρίσεων. Καταλαβαίνω ότι πολλοί (όχι όλοι) εδώ μέσα θέλετε να διασφαλίσετε τη σαφήνεια και την ασφάλεια του site. Σας καταλαβαίνω γιατί το συνειδητοποιώ και εγώ, ακόμα και ως ένας αρχάριος, συγκριτικά με εσάς, επισκέπτης του. Δε σημαίνει όμως και εγώ ότι δεν έχω το συναίσθημα δικαίου που ελπίζω και εύχομαι να έχουν οι περισσότεροι, ούτε ότι δεν είμαι συνειδητοποιημένος. Επιπλέον αυτών, φρονώ ότι σε κάθε συναλλαγή μου πρέπει να είμαι συνεπής και σωστός, κόσμιος και ευγενής. Δε μου πέρασε από το μυαλό να γράψω εξυπνάδες ή να κατηγορήσω κάποιον επειδή, όπως και να το κάνουμε, το internet από μόνο του δε διασφαλίζει τη διαπροσωπική επαφή αλλά βοηθάει κάποιους "γραφικούς" τύπους να κατακεραυνώνουν κρυμμένοι πίσω από την οθόνη τους, στη σιγουριά του σπιτιού τους. Δε θα ήταν καλύτερα να προσπαθούσαμε όλοι να φτιάξουμε τα πράγματα καλύτερα αντί να κατηγορούμε. Έστω και αν είναι πιο δύσκολο η αμοιβή θα είναι τουλάχιστον η ικανοποίηση που θα έχουμε... Όσον αφορά την επικοινωνία μου με το σχετικό site με τα DVDs δεσμεύομαι να σας αποστείλω σε αυτό το forum την απάντησή του. Έχω στείλει εκ νέου ήδη e-mail και αναμένω την απάντησή τους. Παραδέχομαι ότι ήταν λάθος μου που δεν το ανέφερα. Συμφωνώ και μάλιστα εις διπλούν γιατί πέρα των προαναφερθέντων θα βλέπουν πλέον όλοι οι ενδιαφερόμενοι τους τίτλους και τις τιμές με την ησυχία τους χωρίς να υπάρχει κάποια δυσπιστία ή παραπληροφόρηση. Έχω αλλάξει λοιπόν την αγγελία μου στην πρώτη σελίδα για να συνάδει με τις περισσότερες των προτάσεων σας. Ένεκα όλων των ανωτέρω, χαιρετίζω την απάντηση του moderator την οποία έιχα δεσμευθεί εκ των προτέρω, δημόσια αλλά και σε e-mail που του έστειλα κατ' ιδίαν, να σεβαστώ όποια και αν ήταν αυτή. Δηλώνω τέλος κατηγορηματικά και απερίφραστα ότι σκοπός μου δεν ήταν να βλάψω ή να εξαπατήσω κανέναν αλλά να προσφέρω σε όσους φίλους την ευκαιρία να έχουν εύκολα τίτλους φθηνούς στη διάθεσή τους. Ευχαριστώ
SteveGRII Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 SteveGR mporeis na pisteueis oti theleis.Kostologise esy ton kopo tou oso theleis kai apofasise analoga me to an se endiaferei i ohi.Einai sigoura mia exypni kinisi gia arpahti.Auto den simainei oti einai kai nomimi.Auto eipa Oso gia ta kryfa pm...fantazomai anaferesai stis seasons x-files.den xereis oli tin istoria pws egine' date='oute me endiaferei na stis pw.An thymasai eihe ginei kai olokliri sizitisi peri nomimotitas tote.To na katsw na dw ti post eheis kanei gia na se katigorisw giauta den me afora.Pistepse me ehw perissoteres douleies na kanw apo sena...[/quote'] φιλε κανε μας την χαρη σε παρακαλω περι νομιμοτητας και τετοιες μ@λ@κ.ες!!!! τα πιστευεις αυτα που λες? θες να μου πεις οτι εσυ δεν εχεις καποιο αντιγραφικο μηχανιμα σπιτι σου να αντιγραφεις CD ή DVD? εσυ και εγω και ολοι μας ειμαστε πολυ πιο παρανομοι απ'οτι ο φιλος μας εδω!! δεν θυμαμαι ακριβως τη περιπτωση σου με τα X-Files αλλα εαν θυμαμαι καλα μας πουλαγες μερικες ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ κοπιες, κανω λαθος ή οχι? γι'αυτο καλα θα ηταν να 'ΝΟΜΙΚΑ' θεματα να τα αφησεις για καποιους αλλους πιο αρμοδιους απο σενα. οσο για την δουλεια την οποια εχεις περισσοτερο απο μενα!!!!.....καλα με εκανες και γελασα γιατι εαν ησουν πολυασχολος οπως μας ειπες δεν θα ασχολιοσουν με τετοιες μ!λακ.ες και θα ειχες δειξει μια πιο μεγαλη σοβαροτητα απο το να λες "Pistepse me ehw perissoteres douleies na kanw apo sena" και απ'αυτο φαινεσαι τι εισαι :wink: !!!!! αλλα και παλι εαν θες σε καλω να ερθεις μια βολτα απο Γλυφαδα μερια για να δουμε τα περι ΔΟΥΛΕΙΑΣ που μας ελεγες!!!! αρα εμενα με κανεις να υποψιαζομαι κατι αλλο το οποιο εχει να κανει με το δικο σου συμφερον!!... τελος παντων δεν θα ηθελα αυτο το topic να γινει αρενα αντιπαραθεσεις μεταξυ μας και ελπιζω να κλεισει εδω το θεμα. paredwse μπραβο για την πολυ ωραια τοποθετηση στο θεμα.... παντα φιλικα αλλα και μερικες φορες οχι..... Σταυρος
SteveGRII Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 ααα και που 'σε φιλε SAVSTOK, μολις ειδα την νομιμη αγγελια σου "Katevazw kai poulaw kata paraggelia apo to internet(nomima)".....μπορεις να μου κατεβασεις τo OFFICE XP νομιμα και να στο αγορασω?!!!!!! σαν πως δεν ντρεπομαστε λιγο λεω εγω!!!!!! δεν λεω, καλα κανεις και εσυ και κατεβαζεις προγραματα αλλα μην το παιζεις Αγια Παρθενα κανοντας παρεμβαση σε αλλο μελος για την νομιμοτητα τις αγγελιας του!!! ΕΛΕΟΣ αφου ΕΣΥ εισαι νομιμος και εδω ο Γατόπαρδος δεν ειναι ΓΙΑΤΙ τοτε το θεμα σου κλειδωθηκε και αυτο εδω παραμενει ανοιχτο?!!!!!!!! αρα πουλα τα παραμυθια σου περι νομιμοτητας ΚΑΙ ΑΛΛΑ αλλου χωρις να κρινεις τους αλλους αρνητικα χωρις λογω και για προσωπικα σου συμφεροντα... φιλικα SteveGR
predator Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 signwmi paidia den exw katalabei kati...giati ginetai koubenta peri "nomimotitas"??? an egw paw kai agorasw ena dvd apo ena magazi (opoiodipote online i kanoniko) kai 8elw na to poulisw mia wraia mera epeidi to bare8ika...kai brw ena koroido pou mou skaei parapano apo ayta pou edwsa na to agorasw 8ewroumai paranomos????min trela8oume kai entelws!!!hmartwn!!!
predator Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 πλεον τις νεες καρτες προπληρωμενου ποσου Που τις πουλάνε ρε παιδιά στην Ελλάδα αυτές τις κάρτες και δεν τις πήρα είδηση? Νομίζω Τράπεζα Αττικής. Τι γίνεται στην περίπτωση που λήξει και υπάρχει υπόλοιπο; >> Είναι καλό να ξοδεύετε όλο το ποσό της κάρτας πριν τη λήξη της. Στην περίπτωση, όμως, που υπάρχει υπόλοιπο, μπορείτε να το εισπράξετε αφού η Τράπεζα αφαιρέσει τα λειτουργικά της έξοδα. 3erei kaneis poso einai ta legomena leitourgika e3oda??plirwnoume,as poume,50 eyrw gia ti karta...apo ayta posa krataei i trapeza???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.