karib Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Εψαξα στο site της Τράπεζας Αττικης. Πηγα στο sitemap. Κάρτες. Δεν βρήκα κάρτα προπληρωμένου ποσού. Μπορεί καποιος να με βοηθήσει? http://www.bankofattica.gr
dim_b Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Είναι στην κεντρική σελίδα του site http://www.bankofattica.gr/kartes/giftcard.htm
karib Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Είναι στην κεντρική σελίδα του site http://www.bankofattica.gr/kartes/giftcard.htm ok, thanx.
SAVSTOK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Aporw pws tithetai thema an einai paranomo i ohi.Kai tithetai kai apo ton moderator....Anyway, o gatopardos den ehei apoktisei kanena dikaiwma na metapwlei ta proionta pou agorazei apo to play. Me auto ton tropo thigei ta dikaiwmata tis audio visual,tis odeon kai twn allwn antiproswpeiwn sti hwra mas. Oi etairies autes ehoun ta dikaiwmata pwlisis twn titlwn stin Ellada (kalws i kakws).An o gatopardos thelei na poula ta proionta tou play as apoktisei ti shetiki adeia.Oti einai anithiko einai olofanero,oti einai paranomo einai episis fanero (den nomizw na dilwneis pouthena to kerdos pou vgazeis...ektos twn parapanw).
Dreamstorm Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Να πω και εγώ λίγο τη γνώμη μου Η ενέργεια του Γατόπαρδος, εξυπηρετεί αυτούς που δεν έχουν πιστωτική κάρτα ή βαριούνται να τρέχουν για κάρτες προπληρωμένου ποσού. Στην τελική ακόμα και λίγο πιο ακριβά να την πάρουν μαζί με τα έξοδα αποστολής, πάλι φθηνά θα είναι σε σχέση με άλλες τιμές. Είναι ανάλογα πως εξυπηρετεί τον καθένα. Επίσης δε βλέπω ότι θίγεται κανένα δικαίωμα των αντιπροσώπων. Αν εγώ πάω και αγοράσω 100 dvd και μετά τα πουλήσω σε αυτούς που τα θέλουν και για κάποιο λόγο δεν μπορούν να τα αποκτήσουν με άλλο τρόπο, θα θίξω κανένα; Απλά φίλε γατόπαρδε θα μπορούσες να αναφέρεις την πηγή σου και ο καθένας να πράξει όπως θέλει.
HexStatic Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Pantos to thewrw geloio kapia atoma (kai distixws uparxoune arketa) na xrisimopoioune to forum apoklistika gia diko tous kerdoskopiko skopo. (eite me tin proothisi prwsopikwn tous selidwn, eite postarontas apoklistika kai mono sthn katigoria aggelies kai pouthena alou.) Fleamarket to kanate edw mesa .... Ama einai o kathenas mas na kanei ena post gia tin epeixirisi tou, kai na briskoume pelateia apo edw mesa..... A kai kati alo .... eimai polly periergos na dw ti tha kanane apo to play.com an mathenane oti enas eksipnakias elinas ekmetaleuetai to gegonos oti uparxei free shipping kai kanei metapoliseis twn proionton tous stin elada.... Me liga logia to play.com apektise "episimo" antiproswpo xwris na to kserei!!!
karib Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Fleamarket to kanate edw mesa .... Συμφωνώ απόλυτα.
SteveGRII Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Anyway, o gatopardos den ehei apoktisei kanena dikaiwma na metapwlei ta proionta pou agorazei apo to play. Me auto ton tropo thigei ta dikaiwmata tis audio visual,tis odeon kai twn allwn antiproswpeiwn sti hwra mas. Oi etairies autes ehoun ta dikaiwmata pwlisis twn titlwn stin Ellada (kalws i kakws).An o gatopardos thelei na poula ta proionta tou play as apoktisei ti shetiki adeia.Oti einai anithiko einai olofanero,oti einai paranomo einai episis fanero (den nomizw na dilwneis pouthena to kerdos pou vgazeis...ektos twn parapanw). καλα ειπαμε μην το παρατραβαμε!!!! η αποψη μου ειναι οτι καλα κανει ο ανθρωπος. και εγω δεν εχω πιστωτικη καρτα και μαλιστα θα ερθω σε επικοινωνια μαζι του για μερικες ταινιες.. και επιδει βγαζει ενα μικρο κερδος, τι εγινε δηλαδη? ο κοπος πλεον δεν πληρωνεται? οποιος θελει αγοραζει οποιος δεν θελει δεν αγοραζει και καθεται ησυχα χωρις να κατακρινει τον αλλον. και πιστεψτε με ο φιλος μας ειναι πολυ πιο νομιμος απο καποιους αλλους εδω μεσα που το παιζουν παναγιτσες σε μερικα θεματα και στελνουν κρυφα PM για κοπιες ταινιων κτλ.!!!!!εχω την εντυπωση οτι μερικοι το τραβανε πολυ το θεμα χωρις να υπαρχει λογος και υποψιαζομαι γιατι.. φιλικα Steve
Γατόπαρδος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 A kai kati alo .... eimai polly periergos na dw ti tha kanane apo to play.com an mathenane oti enas eksipnakias elinas ekmetaleuetai to gegonos oti uparxei free shipping kai kanei metapoliseis twn proionton tous stin elada.... Me liga logia to play.com apektise "episimo" antiproswpo xwris na to kserei!!! Φίλοι μου, για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα εμείς οι έλληνες οι ξερόλες, σας προλαβαίνω και σας λέω ότι έχω ήδη επικοινωνήσει και συνεννοηθεί με το σχετικό site με τα DVDs και μου έχουν δώσει την άδειά τους. Έπειτα αν δε βάλουμε αγγελίες προς πώληση σε αυτό το forum που είναι το πλέον αρμόδιο που θα τις βάλουμε; Τι έχει το fleamarket; Χρησιμοτατο είναι για 53.039 εγγεγραμένα μέλη. Περιμένω με ανυπομονησία την απάντηση του admin. Θα τη σεβαστώ όποια και αν είναι αυτή. Ευχαριστώ και πάλι.
gv Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Να σας πω πρώτα απ' όλα πως δεν ασχολούμαι επαγγελματικά με τις πωλήσεις - αυτό αποδίδεται ως απάντηση στον φίλτατο χρήστη gv o οποίος ζήτησε τιμολόγια.Έχω κανονική δουλειά' date=' όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα, ούτε είμαι κανένας χασομέρης.[/quote'] Μπράβο σου ... κοίτα να μην καταλήξεις φυλακή Αν θέλεις να παραπέμψεις κάποιον στο ΣΔΟΕ ή σε κάποια άλλη αρμόδια υπηρεσία πρέπει να ξέρουμε αν αυτό αποτελεί φορολογικό αδίκημα κατά το φορολογικό δίκαιο. Απ' όσο ξέρω κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Όπως έχω προαναφέρει τα DVDs έρχονται από την ΕΕ επομένως δε υπάρχει φοροδιαφυγή. Προφανώς κάνεις πλάκα εεε ? Με αυτή την λογική να αγοράσω και εγώ καμμιά 10αρια τηλεοράσεις και στερεοφωνικά και να τα αραδιάσω στην Ερμού ... αν έρθει κανένας αστυνομικός για έλεγχο θα του πω ... "ρε μεγάλε είναι νόμιμη η πώληση ... με ΦΠΑ τα αγόρασα και τα πουλάω σε μ@λ@κες" Προφανώς κάνεις πλάκα αν νομίζεις ότι αυτό που κάνεις είναι νόμιμο !!! Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει σε ποιόν θα πουλήσεις και πόσο ... κοίτα μην την πατήσεις ... Καλή επιτυχία !!! Προς paredwse Επαναλαμβάνω ότι δεν μας ενδιαφέρουν τα 'φορολογικά' θέματα που ανακύπτουν. Ούτε εκπρόσωποι του Υπ. Οικονομικών είμαστε ούτε έχουμε ως σκοπό να διαφυλάξουμε τα έσοδα του Δημοσίου. Σου θυμίζω τον κανόνα 5 ... "5.Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού κράτους" Προς όλους ... Αν επιτρέψουμε στον καθένα να πουλάει την πραμάτεια του μέσω του φόρουμ σε λίγο θα δούμε μυνήματα του στυλ "πωλείται soft ΧΧΧ σφραγισμένο και γνήσιο 1€ λόγω ανάγκης χρημάτων" Φυσικά το μόνο σφράγισμα που θα έχει θα είναι με σάλιο !!! Πως θα αντιμετωπίσετε μια τέτοια περίπτωση ... Τέλος πάντων ... πολύ μελάνι χύθηκε για τον φίλο μας τον γατόπαρδο ... Του εύχομαι ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ !!! και αν έγραψα και κάτι παραπάνω είναι γιατί αγαπώ αυτό το forum και δεν σκέφτηκα ποτέ να το εκμεταλευθώ για να βγάλω χρήματα μιας και εγώ έχω κανονική δουλειά σαν τον φίλο μας ... Αυτά ...
HexStatic Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Γατόπαρδος, To insomnia den einai aggelioforos.... to gegonos oti uparxei mia kathgoria gia aggelies den simainei oti tha to kanoume edw mesa to megalo pazari. Diladi ti soi sinenohsh ekanes me to play.com? "All content on this site is protected by UK and international copyright laws. No part of the site may be copied, reproduced, distributed, redistributed, modified displayed or performed without prior written consent by Play.com" Kai afou sinenoithikes giati den to aneferes apo tin arxh oti metapoulas dvd ta opoia paragelneis apo to play.com? Egw proswpika fantastika oti eixes kapio dvd club pou ekline kai ksepoulouse....
nektarios1973 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 ego tha elega (((o anamrtitos protos to litho valeto))) mono o gatopardos einai paranomos re paidia? poios apo emas den exei nikiasi esto kai mia fora ena dvd kai den exi kanei antigrafo sto pc tou ??? pou kanonika epitrepete monon efoson exoume agorasi to ergo. gatoparde kanonika tha eprepe na peis: ((perno ta erga apo play.com vgazo tosa eseis kerdizete tosa kai opoios den theli na asxolithi me trapezes kai me pistotikes mporei na protimisi emena)) ayti tha itan i kaliteri eksigisi pou tha mporouses na kaneis. tora gia to thema tis paranomias as min to thiksoume alo re paidia giati ligo poli oloi sto idio kazani vrazoume, alloi ligotero kai alloi perisotero .....
rapt0r Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Anyway' date=' o gatopardos den ehei apoktisei kanena dikaiwma na metapwlei ta proionta pou agorazei apo to play. Me auto ton tropo thigei ta dikaiwmata tis audio visual,tis odeon kai twn allwn antiproswpeiwn sti hwra mas. Oi etairies autes ehoun ta dikaiwmata pwlisis twn titlwn stin Ellada (kalws i kakws).An o gatopardos thelei na poula ta proionta tou play as apoktisei ti shetiki adeia.Oti einai anithiko einai olofanero,oti einai paranomo einai episis fanero (den nomizw na dilwneis pouthena to kerdos pou vgazeis...ektos twn parapanw).[/quote'] καλα ειπαμε μην το παρατραβαμε!!!! η αποψη μου ειναι οτι καλα κανει ο ανθρωπος. και εγω δεν εχω πιστωτικη καρτα και μαλιστα θα ερθω σε επικοινωνια μαζι του για μερικες ταινιες.. και επιδει βγαζει ενα μικρο κερδος, τι εγινε δηλαδη? ο κοπος πλεον δεν πληρωνεται? οποιος θελει αγοραζει οποιος δεν θελει δεν αγοραζει και καθεται ησυχα χωρις να κατακρινει τον αλλον. και πιστεψτε με ο φιλος μας ειναι πολυ πιο νομιμος απο καποιους αλλους εδω μεσα που το παιζουν παναγιτσες σε μερικα θεματα και στελνουν κρυφα PM για κοπιες ταινιων κτλ.!!!!!εχω την εντυπωση οτι μερικοι το τραβανε πολυ το θεμα χωρις να υπαρχει λογος και υποψιαζομαι γιατι.. φιλικα Steve ti enois?
Γατόπαρδος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Παιδιά, δεν είμαι αλάθητος ούτε κανένας θεός. Προσπαθώ να εξαλείψω και να διορθώσω όποιο λάθος και αν έχει γίνει εκ μέρους μου χωρίς να προσβάλλω και να επικρίνω κανέναν από τους επικριτές μου. Κανείς δεν είναι τέλειος και αυτό ελπίζω να το γνωρίζουμε και να το έχουμε συνειδητοποιήσει όλοι. Δε σκοπεύω όμως να καταγγείλω, να γίνω δημόσιος κατήγορος παρ' όλο που η ευχαρίστηση της καταστροφής και της χαιρεκακίας είναι πρόσφορη και εύκολα αποκτήσιμη. Σκοπός μου είναι να γίνει κάτι που θα μας εξυπηρετεί όλους, όπως έχει γίνει και σε άλλες αγγελίες με μεγάλη απήχηση. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι αυτό. Ευχαριστώ πάντως όσους υποστηρίζουν τις απόψεις μου. Θα παρατηρήσουν πως έχω κάνει πολλές διορθώσεις σχετικά με αυτά που πρότειναν.
rapt0r Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 den xriazete na kanis kamia diorthosi. dikewma su ine na ta pernis apo alu ke na ta dinis edw. poli kala ekanes. ke den ise ipoxreomenos na dwseis se kanenan anafora poso ta pernis ke apo pu ke pos. ke malista kakos ipes ke apo pu ta pernis. dld i diadikasia stin opia benis den aksizi 3 euro? (tosa pistevw vgazis / tenia...) imarton dld! pos tin exete di edw mesa? tsampa tha trexi o anthropos os to taxidromio? xari sas kani an thelete, vgalte visa ke parte moni sas apo to spiti ap efthias apo sites opos ebay play ktlp... ___________ peace
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.