jgeorgiou Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Υπογραφεις κανενα συμβολαιο οτι πρεπει οπως και δηποτε να τον βαλεις σε x570 και ακριβη μαλιστα?Ποσος κοσμος προτιμαει x470 μονο και μονο για να γλυτωσει απο το φανακι του x570. Βεβαίως όπως και τον Ι9 μπορείς να τον βάλεις σε μητρική Ζ370 των 85ευρώ. 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Υπογραφεις κανενα συμβολαιο οτι πρεπει οπως και δηποτε να τον βαλεις σε x570 και ακριβη μαλιστα?Ποσος κοσμος προτιμαει x470 μονο και μονο για να γλυτωσει απο το φανακι του x570. Ε ναι βρε αυτονοητα γιατι οπως ειδες ο αλλος θα παρει 2080ti και παιζει σε 1080p για να δει τις ''τρομερες''διαφορες. Εντομεταξυ για πειτε μας τωρα που αναφερετε για φθηνοτερη λυση,γιατι δεν προτεινετε τον 3700x που και αμεσα διαθεσιμος ειναι και φθηνοτερος του 9900κ? γιατί ο TS άλλο ρώτησε (διάβασε πάλι το θέμα) , συνηθίζουμε να απαντάμε στις ερωτήσεις που ενδιαφέρουν τον άλλο και όχι απλά να βγάζουμε τα εσώψυχα μας. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από jgeorgiou 1 2
Fulgore Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, jgeorgiou είπε Βεβαίως όπως και τον Ι9 μπορείς να τον βάλεις σε μητρική Ζ370 των 85ευρώ. Βαλτον εσυ τον i9 σε μητρικη των 85ευρω να σου μεινει στο χερι. Μαρεσει που πιο πισω κιολας μιλας για χαζομαρες και γραφεις το αμεσως παραπανω. Αφου δεν εχετε ιδεα,γιατι καθεστε καθε φορα και γραφετε αυτα που γραφετε? 2 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε γιατί ο TS άλλο ρώτησε (διάβασε πάλι το θέμα) , συνηθίζουμε να απαντάμε στις ερωτήσεις που ενδιαφέρουν τον άλλο και όχι απλά να βγάζουμε τα εσώψυχα μας. Βρες και δειξε μου που τονισε οτι τον ενδιαφερουν τοσο πολυ τα παιχνιδια που να θελει και το τελευταιο καρε να κερδισει. 1
jgeorgiou Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Βαλτον εσυ τον i9 σε μητρικη των 85ευρω να σου μεινει στο χερι. Μαρεσει που πιο πισω κιολας μιλας για χαζομαρες και γραφεις το αμεσως παραπανω. Αφου δεν εχετε ιδεα,γιατι καθεστε καθε φορα και γραφετε αυτα που γραφετε? Ειρωνευόμουν γιατί πρότεινες παλιά μητρική στον 3900Χ αλλά εσύ όπως λες ξέρεις περισσότερα. 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Βαλτον εσυ τον i9 σε μητρικη των 85ευρω να σου μεινει στο χερι. Μαρεσει που πιο πισω κιολας μιλας για χαζομαρες και γραφεις το αμεσως παραπανω. Αφου δεν εχετε ιδεα,γιατι καθεστε καθε φορα και γραφετε αυτα που γραφετε? Βρες και δειξε μου που τονισε οτι τον ενδιαφερουν τοσο πολυ τα παιχνιδια που να θελει και το τελευταιο καρε να κερδισει. Γι αυτό του πρότεινα και AMD και INTEL ανάλογα με χρήση. Η έλλειψη στόκου βλέπεις μου επιτρέπει να λέω ότι ανάλογα με τις ανάγκες του πρέπει να κινηθεί αναλόγως. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από jgeorgiou 5 1 1
Fulgore Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, fever25 είπε Μέσα στον επόμενο μήνα ετοιμάζομαι να χτίσω έναν νέο υπολογιστη για να αντικαταστήσει τον αρχαίο q6600. Είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους δύο επεξεργαστες και πραγματικά εχω κολλήσει. Θέλω ο επεξεργαστής να αντέξει για τα επόμενα 4-5 χρόνια. Αρχικά σκεφτόμουν τον ryzen ωστόσο με προβληματίζει ιδιαίτερα ότι δεν υπάρχει διαθεσιμοτητα στα περισσότερα καταστήματα.. Επειδη κλασσικα με τον αλλο συμφορουμιτη ακρη δεν βγαινει,οι επιλογες που εχεις ειναι 2 α)αγοραζεις τον Intel 9900k αν θες να εχεις το καλυτερο προιον σε gaming(5% παραπανω),βεβαια πανω κατω σου προσφερει τα ιδια με τους φθηνοτερους ryzen οπως βλεπεις.Ετσι για να εχεις μια ιδεα του ποσο καλυτερος ειναι ο intel. β)αγοραζεις τον ryzen 7 3700χ αν θες φθηνοτερο απο τον 9900κ και τα χρηματα αυτα να τα δωσεις αλλου.Μητρικη μπορεις να διαλεξεις μεταξυ x470 και x570,δεν σε υποχρεωνει κανεις να πας στις τελευταιες και σε αντιθεση με την Intel δεν χρειαζεσαι συγκεκριμενες καλες μητρικες λογω των vrm. Τα παραπανω τα αναφερω καθαρα στην περιπτωση που δεν μπορεσεις να αγορασεις τον 3900x.Βεβαια αν αγορασεις τον 3700x,εχεις την δυνατοτητα αργοτερα(αν το θες)να βαλεις πανω στην μητρικη και 3900x. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από Fulgore 2
Deka013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 8 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Γι αυτό του πρότεινα και AMD και INTEL ανάλογα με χρήση. Η έλλειψη στόκου βλέπεις μου επιτρέπει να λέω ότι ανάλογα με τις ανάγκες του πρέπει να κινηθεί αναλόγως. Σιδηρόστοκος....
Fulgore Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Deka013 είπε Σιδηρόστοκος.... Κατι ουσιωδες με το θεμα εχεις να γραψεις αγαπητε? Οι προσωπικοι χαρακτηρισμοι ουτως ή αλλως στο forum δεν επιτρεπονται. Επισης αν οντως ηταν οικονομικο το θεμα,θα σας εβλεπα εσας που νοιαζεστε για το καλο του αλλου,να του προτεινετε τον φθηνοτερο 3700x,αλλα ολως τυχαιως δεν το κανατε. Εγω παντως μεχρι και τωρα,πουθενα δεν εχω δει τον συμφορουμιτη να γραφει στα σχολια του οτι τον ενδιαφερει τοσο πολυ το gaming ουτε οτι θα ειναι με τιποτα 2080ti για να εκμεταλλευτει τον 9900κ,βεβαια κατι καλυτερο θα ξερετε εσεις. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από Fulgore 4
7nisiotis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, fever25 είπε να αντέξει για τα επόμενα 4-5 χρόνια. 3700X +x570 Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από 7nisiotis 1
Deka013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Κατι ουσιωδες με το θεμα εχεις να γραψεις αγαπητε? Οι προσωπικοι χαρακτηρισμοι ουτως ή αλλως στο forum δεν επιτρεπονται. Δεν ανέφερα κανενός το όνομα αγαπητέ.Αν σε χαρακτηρίζει ή όχι αυτό που έγραψα είναι δικό σου θέμα..Θα σου πρότεινα πάντως να ηρεμήσεις γιατί είσαι πολύ εριστικός.Δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω πάντως,και αυτή η απάντηση πολύ είναι. 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Κατι ουσιωδες με το θεμα εχεις να γραψεις αγαπητε? Οι προσωπικοι χαρακτηρισμοι ουτως ή αλλως στο forum δεν επιτρεπονται. Επισης αν οντως ηταν οικονομικο το θεμα,θα σας εβλεπα εσας που νοιαζεστε για το καλο του αλλου,να του προτεινετε τον φθηνοτερο 3700x,αλλα ολως τυχαιως δεν το κανατε. Του απαντήσαμε στην ερώτηση που έκανε.Ανάγνωση λέγεται,δεν πονάει.
Razor333 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Με 1800€ tower και cpu που μόνα τους ακουμπάνε η ξεπερνάνε το 500αρι, το σίγουρο είναι ότι δεν θα επιλέξεις κάποια 2080ti για κάρτα γραφικών, οπότε με κάποια 2070s που βγαίνει στο budget ανάλογα τι θέλεις να κάνεις με κουτί SSD mobo και ψύξη, δεν υπάρχει καμία διαφορά σε gaming εκτός και αν έχεις στόχο για 24αρι monitor 240hz και θα παίζεις στο low να είσαι όσο πιο ψηλά σε καρέ, εκεί ο 9900Κ θα σε βοηθήσει λίγο περισσότερο, ακόμα και με την 2070s. Γι'αυτό πρέπει να βάλεις κάτω τις ανάγκες σου, αν με τον όρο gaming εννοείς θα παίξεις σε 2Κ 144Hz freesync monitor τα τυπικά ΑΑΑ με όσο το δυνατόν καλύτερα γραφικά το τροχοπέδη σου θα είναι η κάρτα γραφικών, ακόμα και 2080ti να πάρεις. 2
Fulgore Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Razor333 είπε Γι'αυτό πρέπει να βάλεις κάτω τις ανάγκες σου, αν με τον όρο gaming εννοείς θα παίξεις σε 2Κ 144Hz freesync monitor τα τυπικά ΑΑΑ με όσο το δυνατόν καλύτερα γραφικά το τροχοπέδη σου θα είναι η κάρτα γραφικών, ακόμα και 2080ti να πάρεις. Δεν εχει αναφερει πουθενα οτι τον ενδιαφερει το gaming τοσο πολυ αυτα τα εγραψαν καποιοι πιο πισω απλα για να δικαιολογησουν τον 9900κ(εξου και το σχολιο περι οικονομικοτερου),και επειδη οντως ισχυει αυτο που λες πιο πανω,γιαυτο το λογο και του ανεφερα και εγω να παει σε 3700x καλυτερα που ειναι φθηνοτερος και προσφερει πανω κατω την ιδια εμπειρια με τον 9900κ. Και θες να σου πω εγω(επειδη ειμαι εριστικος που λενε και οι αλλοι απο πανω)ποια παιχνιδια οντως του αρεσουν του συμφορουμιτη? Τα Football manager. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από Fulgore 2
Razor333 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Δεν εχει αναφερει πουθενα οτι τον ενδιαφερει το gaming τοσο πολυ αυτα τα εγραψαν καποιοι πιο πισω απλα για να δικαιολογησουν τον 9900κ(εξου και το σχολιο περι οικονομικοτερου),και επειδη οντως ισχυει αυτο που λες πιο πανω,γιαυτο το λογο και του ανεφερα και εγω να παει σε 3700x καλυτερα που ειναι φθηνοτερος και προσφερει πανω κατω την ιδια εμπειρια με τον 9900κ. Και θες να σου πω εγω(επειδη ειμαι εριστικος που λενε και οι αλλοι απο πανω)ποια παιχνιδια οντως του αρεσουν του συμφορουμιτη? Τα Football manager. Γι'αυτο πρεπει να μας πει τι θα παιζει και σε τι monitor. Να δουμε αν συμφερει να παει σε 9900Κ, σε 3900x η ακομα και στον 3700x με ενδεχομενως 2080s, αντι 2070s, στο budget των 1800€. Το productivity παντως μπορει να σημαινει και αναγκη για δισκους και να μην φτανει ο τυπικος 1tb ssd, οποτε το budget της καρτας γραφικων να μειωθει περαιτερω.
johnmt2 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Παλι τα ιδια παντελακη μου,τα ιδια παντελη μου. Τι παει να πει αν δωσεις βαρος σε gaming τοτε intel? Δηλαδη με τον ryzen δεν μπορει αν θελει να παιζει παιχνιδια? Καθε φορα πρεπει να γραφονται οι ιδιες και οι ιδιες χαζομαρες? η intel ειναι μπροστα στο gaming πως να το κανουμε τωρα.. αλλα αν θελει να δουλεψει αποκλειστικα εφαρμογες πολλαπλου πυρινα ας παρει τοτε ryzen
Fulgore Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 15 λεπτά πριν, Razor333 είπε Γι'αυτο πρεπει να μας πει τι θα παιζει και σε τι monitor. Για να ειναι τοσα χρονια με Intel q6600 και για να σου λεω οτι του αρεσουν πολυ τα football manager εσυ λες να εχει τοσο μεγαλες απαιτησεις απο τα παιχνιδια και το gaming? Συνηθως αυτοι που εχουν μεγαλες βλεψεις απο πλευρας απαιτησεων και gaming,αυτα τα αναφερουν στα πρωτα σχολια τους του τυπου '΄'παιδια φτιαχνω νεο συστημα με 2080ti και το θελω μονο για παιχνιδια.Τι μου προτεινετε?'' 3
johnmt2 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, jgeorgiou είπε Βεβαίως όπως και τον Ι9 μπορείς να τον βάλεις σε μητρική Ζ370 των 85ευρώ. η αληθεια ειναι πως απο οτι διαβαζω για τον 9900κ χρειαζεται μητρικη με δυνατα vrms οποτε χρειαζεται καλο budget στο θεμα μητρικης με τον 9900κ
Fulgore Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, johnmt2 είπε η intel ειναι μπροστα στο gaming πως να το κανουμε τωρα.. Εγραψα εγω πουθενα το αντιθετο?Το ποσο μπροστα ειναι στο gaming τονισα που δεν αναφερεται πουθενα και σε με τι καρτες γραφικων κυριως για να ξερει και ο αλλος κατα ποσο αξιζει τα παραπανω χρηματα που ζηταει. Ετσι οπως γραφετε ορισμενοι οτι η Intel ειναι μπροστα,σε ενα ασχετο αφηνετε να καταλαβει οτι ακομα και με φθηνοτερες καρτες γραφικων,οι διαφορες θα ειναι μεγαλες του τυπου 25-30%. ΕΙναι ετσι στην πραξη τα πραγματα? Λες αν ανοιγε καποιος θεμα και ελεγε οτι θα φτιαξει πχ gaming συστημα με 2080ti,να του προτεινε καποιος κατι αλλο περαν απο 9900κ? 7 λεπτά πριν, johnmt2 είπε η αληθεια ειναι πως απο οτι διαβαζω για τον 9900κ χρειαζεται μητρικη με δυνατα vrms οποτε χρειαζεται καλο budget στο θεμα μητρικης με τον 9900κ Προφανως και ισχυει αυτο που γραφεις στην πραξη,βεβαια τωρα ποιος θα κατσει να ασχοληθει να μου πεις με αυτα..... Spoiler Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από Fulgore 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις