Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέσα στον επόμενο μήνα ετοιμάζομαι να χτίσω έναν νέο υπολογιστη για να αντικαταστήσει τον αρχαίο q6600. Είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους δύο επεξεργαστες και πραγματικά εχω κολλήσει. Θέλω ο επεξεργαστής να αντέξει για τα επόμενα 4-5 χρόνια. Αρχικά σκεφτόμουν τον ryzen ωστόσο με προβληματίζει ιδιαίτερα ότι δεν υπάρχει διαθεσιμοτητα στα περισσότερα καταστήματα..

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δώσεις βάρος σε γενική χρήση τότε AMD , αν δώσεις βάρος σε gaming τότε INTEL. Μέσα στον Νοέμβριο η προσφορά των ακριβών RYZEN θα αποκατασταθεί.

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 4
  • Confused 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Αν δώσεις βάρος σε γενική χρήση τότε AMD , αν δώσεις βάρος σε gaming τότε INTEL. Μέσα στον Νοέμβριο η προσφορά των ακριβών RYZEN θα αποκατασταθεί.

Με εγκλωβίζει σημαντικά το γεγονός ότι θελω όλα τα κομμάτια από ένα κατάστημα, ώστε να αποφύγω τη συναρμολόγηση. 

Πχ στο Πλαίσιο βλέπω ότι υπάρχει διαθεσιμότητα, αλλά σρ όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα οι τιμές είναι φαρμακείου.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Πως το γνωρίζεις αυτό; περί μείωση των ryzen? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bilythekid είπε

Πως το γνωρίζεις αυτό; περί μείωση των ryzen? 

Βλέπω την ευρωπαϊκή χοντρική , δεν είπα μείωση τιμών - πρώτα θα αποκατασταθεί η προσφορά.

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, fever25 είπε

Συμφωνούμε δηλαδή ότι ο intel μένει πίσω?

Κανεις δεν είπε αυτό. Αν θες το απόλυτο gaming όχι.

Αν θα αξιοποιήσεις τους παραπάνω πυρήνες πάρε τον AMD.

• Like 5
Δημοσ.
11 ώρες πριν, fever25 είπε

Μέσα στον επόμενο μήνα ετοιμάζομαι να χτίσω έναν νέο υπολογιστη για να αντικαταστήσει τον αρχαίο q6600. Είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους δύο επεξεργαστες και πραγματικά εχω κολλήσει. Θέλω ο επεξεργαστής να αντέξει για τα επόμενα 4-5 χρόνια. Αρχικά σκεφτόμουν τον ryzen ωστόσο με προβληματίζει ιδιαίτερα ότι δεν υπάρχει διαθεσιμοτητα στα περισσότερα καταστήματα..

Πές μας πρώτα πόσα χρήματα θα επενδύσεις στο νέο σύστημα, τι θα περιλαμβάνει (οθόνη?) και βλέπουμε .

Πάντως ξερά ανάμεσα στους δυο, από την στιγμή που κοιτάς να τον κρατήσεις για χρόνια, θα πας σε αυτόν που έχει την περισσότερη επεξεργαστική ισχύ. Αρα στον 3900Χ.

Βέβαια πρέπει να δούμε πόσα θα επενδύσεις και ΑΝ φτάνουν τα χρήματα για να πάρεις τέτοιας κατηγορίας επεξεργαστή στο σύστημα.

• Like 1
Δημοσ.

O 9900K με z390 μητρική νομίζω είναι και αρκετά φθηνότερος από τον 3900Χ με Χ570,δεν θεωρώ ότι θα τον βάλεις σε παλαιότερο chipset.Οικονομική λύση η intel,ζούμε μεγάλες στιγμές.....😋

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, adtakhs είπε

Πές μας πρώτα πόσα χρήματα θα επενδύσεις στο νέο σύστημα, τι θα περιλαμβάνει (οθόνη?) και βλέπουμε .

Πάντως ξερά ανάμεσα στους δυο, από την στιγμή που κοιτάς να τον κρατήσεις για χρόνια, θα πας σε αυτόν που έχει την περισσότερη επεξεργαστική ισχύ. Αρα στον 3900Χ.

Βέβαια πρέπει να δούμε πόσα θα επενδύσεις και ΑΝ φτάνουν τα χρήματα για να πάρεις τέτοιας κατηγορίας επεξεργαστή στο σύστημα.

Περίπου 1800 (+ - 100) μόνο για tower. Οθόνη θα κρατήσω την παλιά μέχρι τα Χριστούγεννα, οπότε θα πάω σε άλλη. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

Αν δώσεις βάρος σε γενική χρήση τότε AMD , αν δώσεις βάρος σε gaming τότε INTEL. 

Παλι τα ιδια παντελακη μου,τα ιδια παντελη μου.

Τι παει να πει αν δωσεις βαρος σε gaming τοτε intel?

Δηλαδη με τον ryzen δεν μπορει αν θελει να παιζει παιχνιδια?

Καθε φορα πρεπει να γραφονται οι ιδιες και οι ιδιες χαζομαρες?

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Παλι τα ιδια παντελακη μου,τα ιδια παντελη μου.

Τι παει να πει αν δωσεις βαρος σε gaming τοτε intel?

Δηλαδη με τον ryzen δεν μπορει αν θελει να παιζει παιχνιδια?

Καθε φορα πρεπει να γραφονται οι ιδιες και οι ιδιες χαζομαρες?

Χαζομάρες λες εσύ που δεν καταλαβαίνεις τα αυτονόητα  , πολύ απλά ο Ι9 9900Κ είναι ποιο γρήγορος στο gaming και ποιο φθηνός σαν λύση. 

Σε όλα τα προϊόντα που αγοράζουμε δεν υπάρχει τέλεια λύση για πάσα χρήση και πάσα νόσο - αυτά υπάρχουν μόνο σε στοκαρισμένους εγκεφάλους. Αυτό ισχύει και στους υπολογιστές.

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Deka013 είπε

O 9900K με z390 μητρική νομίζω είναι και αρκετά φθηνότερος από τον 3900Χ με Χ570,δεν θεωρώ ότι θα τον βάλεις σε παλαιότερο chipset.

Υπογραφεις κανενα συμβολαιο οτι πρεπει οπως και δηποτε να τον βαλεις σε x570 και ακριβη μαλιστα?Ποσος κοσμος προτιμαει x470 μονο και μονο για να γλυτωσει απο το φανακι του x570.

1 λεπτό πριν, jgeorgiou είπε

Χαζομάρες λες εσύ που δεν καταλαβαίνεις τα αυτονόητα  , πολύ απλά ο Ι9 9900Κ είναι ποιο γρήγορος στο gaming και ποιο φθηνός σαν λύση. 

Ε ναι βρε αυτονοητα γιατι οπως ειδες ο αλλος θα παρει 2080ti και παιζει σε 1080p για να δει τις ''τρομερες''διαφορες. 

Εντομεταξυ για πειτε μας τωρα που αναφερετε για φθηνοτερη λυση,γιατι δεν προτεινετε τον 3700x που και αμεσα διαθεσιμος ειναι και φθηνοτερος του 9900κ?

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...