nem52 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Παιδια δν ξερω για εσας.. εμενα καινουργιο μονιτορ το σκαλιζω συνεχως.. περαν του οτι ανεβοκατεβαζω την φωτεινοτητα για τα παιχνιδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geophi Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Στις 2/6/2020 στις 3:02 ΜΜ, nem52 είπε Παιδια δν ξερω για εσας.. εμενα καινουργιο μονιτορ το σκαλιζω συνεχως.. περαν του οτι ανεβοκατεβαζω την φωτεινοτητα για τα παιχνιδια.. Και εγώ έκανα πολλές δοκιμές μέχρι να βρω ικανοποιητικές ρυθμίσεις στην φωτεινότητα. Αν βοηθάει, παραθέτω τις δικές μου ρυθμίσεις. Με βοήθησε πολύ που κατέβασα το κόκκινο στο 30. Επιπλέον θέλω να πω δυο πράγματα σχετικά με το συγκεκριμένο monitor: Αν χρειαστεί να πάρετε καλώδιο mini displayport σιγουρευτείτε ότι αναγράφει στα χαρακτηριστικά ότι το 20ο pin είναι ανενεργό. Ο λόγος είναι ότι το 20ο pin δίνει πίσω μια μικρή τάση που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην κάρτα γραφικών. Προτείνω το παρακάτω καλώδιο (που αναφέρει "Pin 20 not connected"): Delock Cable Mini DisplayPort 1.2 male Όταν συνέδεσα το monitor πήγα στο control panel της Nvidia και ενεργοποίησα το G-sync. Παρατήρησα ότι στα παιχνίδια τα frames δεν ήταν σταθερά. Όταν απενεργοποιούσα το G-sync είχα σταθερά frames. Αυτό που έκανα και λύθηκε το πρόβλημα ήταν να κάνω επαναφορά προεπιλογών σε όλες τις καρτέλες του control panel της Nvidia. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nem52 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Στις 6/6/2020 στις 3:34 ΜΜ, geophi είπε Και εγώ έκανα πολλές δοκιμές μέχρι να βρω ικανοποιητικές ρυθμίσεις στην φωτεινότητα. Αν βοηθάει, παραθέτω τις δικές μου ρυθμίσεις. Με βοήθησε πολύ που κατέβασα το κόκκινο στο 30. Επιπλέον θέλω να πω δυο πράγματα σχετικά με το συγκεκριμένο monitor: Αν χρειαστεί να πάρετε καλώδιο mini displayport σιγουρευτείτε ότι αναγράφει στα χαρακτηριστικά ότι το 20ο pin είναι ανενεργό. Ο λόγος είναι ότι το 20ο pin δίνει πίσω μια μικρή τάση που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην κάρτα γραφικών. Προτείνω το παρακάτω καλώδιο (που αναφέρει "Pin 20 not connected"): Delock Cable Mini DisplayPort 1.2 male Όταν συνέδεσα το monitor πήγα στο control panel της Nvidia και ενεργοποίησα το G-sync. Παρατήρησα ότι στα παιχνίδια τα frames δεν ήταν σταθερά. Όταν απενεργοποιούσα το G-sync είχα σταθερά frames. Αυτό που έκανα και λύθηκε το πρόβλημα ήταν να κάνω επαναφορά προεπιλογών σε όλες τις καρτέλες του control panel της Nvidia. Kαι εμενα το κοκκινο φαινοταν υπερβολικο και το εχω στο 30 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurupakis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Την εβαλε το cosmodata 182.5 € https://www.lagonika.gr/gaming-monitor-aoc-24gu2-dotpower-gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aslanG7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Ξανα διαθεσιμη https://www.e-shop.gr/othoni-aoc-24g2u-238-led-full-hd-p-PER.168637. 169.00 Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2020 από aslanG7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 12 λεπτά πριν, aslanG7 είπε Ξανα διαθεσιμη https://www.e-shop.gr/othoni-aoc-24g2u-238-led-full-hd-p-PER.168637. 169.00 εβαλα μια παραγγελια, για να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fabbyyy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 21 λεπτά πριν, aslanG7 είπε Ξανα διαθεσιμη https://www.e-shop.gr/othoni-aoc-24g2u-238-led-full-hd-p-PER.168637. 169.00 και εγώ έβαλα. περίμενω απο τα χριστούγεννα και δεν προλαβα φυσιολογική τιμή από τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Halidin Karahus Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Αξίζει να παραγγείλω μια και εγώ , ή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι προϊών επιστροφής και να χάσω λεφτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, Halidin Karahus είπε Αξίζει να παραγγείλω μια και εγώ , ή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι προϊών επιστροφής και να χάσω λεφτά εγω με αντικαταβολη και παραλαβη απ το καταστημα εβαλα, οποτε οτι ειναι θα φανει και δε χανω τιποτα μεχρι τοτε. αν στη συνεχεια βγει μαπα το καρπουζι ευτυχως και υπαναχωρηση υπαρχει και rma και τα παντα ολα. αν το θες εσυ να το κυνηγησεις δε χανεις φραγκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Halidin Karahus Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε εγω με αντικαταβολη και παραλαβη απ το καταστημα εβαλα, οποτε οτι ειναι θα φανει και δε χανω τιποτα μεχρι τοτε. αν στη συνεχεια βγει μαπα το καρπουζι ευτυχως και υπαναχωρηση υπαρχει και rma και τα παντα ολα. αν το θες εσυ να το κυνηγησεις δε χανεις φραγκο Ισχύει, πριν ενα 2μηνο σκεφτόμουν πολύ για οθονη γιατι χρειαζόμουν μια δεύτερη αλλά τελικά δεν πείρα, αυτες τις μέρες σκεφτόμουν να αλλάξω επεξεργαστή απο pentium g4560 σε ryzen 5 2600 αλλα τωρα που ειδα την προσφορα δεν ξερω τι να κανω, τι πιστευεις θα αξιζε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, Halidin Karahus είπε Ισχύει, πριν ενα 2μηνο σκεφτόμουν πολύ για οθονη γιατι χρειαζόμουν μια δεύτερη αλλά τελικά δεν πείρα, αυτες τις μέρες σκεφτόμουν να αλλάξω επεξεργαστή απο pentium g4560 σε ryzen 5 2600 αλλα τωρα που ειδα την προσφορα δεν ξερω τι να κανω, τι πιστευεις θα αξιζε ? εγω μαπα επεξεργαστη εχω και πρεπει σιγα σιγα να αναβαθμισω γιατι μ αυτον που ειμαι τα 144hz ουτε στον υπνο μου δε τα βλεπω παρ αυτα αμα εχουν αποθεμα θα τη κανω την αγορα. στα 170 ευρω τετοια οθονη ουτε του παπα αργοτερα θα φτιαξω και το πισι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 1 hour ago, Halidin Karahus said: Ισχύει, πριν ενα 2μηνο σκεφτόμουν πολύ για οθονη γιατι χρειαζόμουν μια δεύτερη αλλά τελικά δεν πείρα, αυτες τις μέρες σκεφτόμουν να αλλάξω επεξεργαστή απο pentium g4560 σε ryzen 5 2600 αλλα τωρα που ειδα την προσφορα δεν ξερω τι να κανω, τι πιστευεις θα αξιζε ? Η αλλαγη σε καλυτερο επεξεργαστη θα εχει μεγαλυτερo αντικτυπο απο μια δευτερη οθονη. Αλλωστε με τον G4560 δεν νομιζω να επωφελεισαι απο τα 144FPS (υποθετοντας οτι και το main monitor ειναι τουλαχιστον 144hz), αρα ο επεξεργαστης ειναι σημαντικη προτεραιοτητα. (btw εχουμε ξεφυγει απο το θεμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Homerts95 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Παίδες καλησπέρα και απο μένα, Λοιπόν σήμερα μου ήρθε και μενα η συγκεκριμένη οθόνη, απο θέμα dead pixel κομπλέ ωστόσο παρατηρώ backlight bleeding σε ενά βαθμό παρακάτω φώτο... τι φαση εν τελει με αυτα τα μονιτορ και το eshop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Spoiler είσαι στην άκρη για βγάλε μια μπροστά από το μόνιτορ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Homerts95 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου είσαι στην άκρη για βγάλε μια μπροστά από το μόνιτορ Spoiler εδω ειμαι ακριβως μπροστα αλλα νομιζω στην προηγουμενη φωτο φαινεται ξεκαθαρα κατω αριστερα (ελπιζω να το εβαλα σαν κρυφο κειμοενο την εικονα) video-1593701769.mp4 Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2020 από Homerts95 τωρα φαινεται καλυτερα στο βιντεακι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα