7nisiotis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 52 λεπτά πριν, ang3lch1ld είπε tearing μήπως έχεις 5700χτ?
HateMe Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, 7nisiotis είπε μήπως έχεις 5700χτ? Τελευταία φορά που είδα tearing, ήταν όταν είχα AMD κάρτα πάνω και enable το freesync. Μόλις το έκλεινα, πάει και το tearing
ang3lch1ld Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Καλημέρα παιδιά, όχι έχω μια 1070 gaming x
RasAlGhul Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Καλημέρα παιδια, Παρατηρησα οτι η οθονη σε καποιες φασεις που φορτωνει γκρι επιφανεια πανω δεξια ψιλο τρεμοπαιζει για λιγο (σαν να αλλαζει η φωτεινοτητα κατι). Καποιες φορες το βλεπω αλλες οχι μπορει να ειμαι υπερβολικος. Σας εχει τυχει ποτε κατι παρομοιο;
ang3lch1ld Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, RasAlGhul είπε Καλημέρα παιδια, Παρατηρησα οτι η οθονη σε καποιες φασεις που φορτωνει γκρι επιφανεια πανω δεξια ψιλο τρεμοπαιζει για λιγο (σαν να αλλαζει η φωτεινοτητα κατι). Καποιες φορες το βλεπω αλλες οχι μπορει να ειμαι υπερβολικος. Σας εχει τυχει ποτε κατι παρομοιο; Φίλε μου καλημέρα, δεν έχω παρατηρήσει κατι τέτοιο. Τώρα που το είπες θα το δω πιο επισταμένα αλλά αν ήταν κάτι μάλλον θα το είχα δει.
Anthraxos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 20 ώρες πριν, Exploticon είπε ηρθε και σε εμενα και να πω την αληθεια λιγο cs go που επαιξα δεν ειδα διαφορα σε 75hz monitor που ειχα ενοειτε πως το ειχα βαλει στα 144hz apo to nvidia Αυτο που λες ειναι λιγακι παραλογο. Αν πιανεις πραγματικα 144fps και το Monitor το εχεις στα 144Hz τοτε θα καταλαβεις διαφορα. Ειδικα σε FPS παιχνιδια. Ολα θα ειναι πολυ πιο smooth.
RasAlGhul Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 28 λεπτά πριν, ang3lch1ld είπε Φίλε μου καλημέρα, δεν έχω παρατηρήσει κατι τέτοιο. Τώρα που το είπες θα το δω πιο επισταμένα αλλά αν ήταν κάτι μάλλον θα το είχα δει. Για να ειμαι πιο ακριβης το παρατηρω μονο σε loading screens, οχι καθως παιζω ή βλεπω ταινία. Να εχει να κανει με ρυθμιση του freesync;
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 23 ώρες πριν, panagiotis54 είπε Δυστυχώς αυτά ξέρω και εγώ... Απλά αυτά τα bleeds και glows και brightness issues μου την σπάνε και άνετα έδινα κάτι παραπάνω για κάτι πιο "αξιοπρεπές" Οσα και να δωσεις ειναι θεμα πανελ δεν αλλαζει κατι. Η καλυτερη ips ειναι η lg 27gl850 και παιζει και η lg 27gl83a να ειναι ιδια απλα χωρις usb. Για πιο φτηνα πας στη viewsonic VX2758-2KP-MHD Ολες αυτες οι οθονες ειναι 27" 1440p οποτε διαφορα στην εικονα δε θα χεις και θα ναι και πιο δυσκολο για τη καρτα γραφικων. Μονο αμα θες τις παραπανω ιντσες αξιζει η viewsonic. Οι lg αξιζουν αμα εχεις τα λεφτα και θες πραγματικο 144Hz σε ips. Βεβαια εχει και τη μιση αντιθεση απ οτι το πανελ της g2.. Για τα λεφτα της δε θα περιμενα ποτε οτι το πανελ ειναι τοσο καλο. Και προσωπικα δυσκολα θα εσκαγα τα 2πλα+ λεφτα για την lg. Ασε που αντε να ξηλωνωμαστε να αγορασουμε καρτα που να σηκωνει 1440p 144Hz
panagiotis54 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) μολις παρελαβα....κανω κατι πρωτα? στο nvidia panel στο tab change resolution φτανει μονο 120hz...στο tab adjust desktop size λεει 144hz...σωστο ειναι αυτο? δεν βλεπω ουτε bleeds ουτε τπτ....(ειμαι και λιγο χαζος ομως και αυτο πρεπει να παιζει ενα ρολο) ουτε καμενα pixels ευτυχως Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από panagiotis54
mp44christos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 12 minutes ago, panagiotis54 said: μολις παρελαβα....κανω κατι πρωτα? στο nvidia panel στο tab change resolution φτανει μονο 120hz...στο tab adjust desktop size λεει 144hz...σωστο ειναι αυτο? δεν βλεπω ουτε bleeds ουτε τπτ....(ειμαι και λιγο χαζος ομως και αυτο πρεπει να παιζει ενα ρολο) ουτε καμενα pixels ευτυχως https://www.lightbleedtest.com/ http://lcdtech.info/en/tests/dead.pixel.htm με hdmi το έβαλες ειμαι σίγουρος
panagiotis54 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 ναι βασικα ηθελα να ρωτησω τι στο καλο ειναι το αλλο καλωδιο γραφει hotron
RasAlGhul Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, panagiotis54 είπε ναι βασικα ηθελα να ρωτησω τι στο καλο ειναι το αλλο καλωδιο γραφει hotron Display port και προσοχη γιατι εμενα τουλαχιστον ειναι 20 pin 3 λεπτά πριν, mp44christos είπε https://www.lightbleedtest.com/ http://lcdtech.info/en/tests/dead.pixel.htm με hdmi το έβαλες ειμαι σίγουρος Γιατι με hdmi τι προβλημα υπαρχει;
panagiotis54 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) οπα κατσε με τι βαζω κανονικα? display ή hdmi? σορρυ ειμαι χαζος οπως προ-ειπα! Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από panagiotis54
RasAlGhul Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Εγω με hdmi δεν ειχα θεμα. Ωστοσο ειμαι με amd καρτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα