mp44christos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 8 hours ago, x_revenge said: Δεν υπαρχει πια καθολου στο σκρουτζ εκτως απο εναν παπαρα που θελει 300 ευρω. Και εγω περιμενα να δω κανα εκθεσιακο στο κοτσοβολο πριν το τελος του χρονου lol. Εγώ ειχα παραγγείλει πριν 2 μηνες(λολ) απο κοτσοβολο και παρέλαβα το σκ. Ειναι οθοναρα τερμα καλύτερη απο c24g1 προτείνω να περιμένεις! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xelidoni Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Το βρήκα Ελλάδα 230 ευρώ είναι καλή η τιμή; από service τι παίζει υπάρχει Ελλάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheMechanic1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, xelidoni είπε Το βρήκα Ελλάδα 230 ευρώ είναι καλή η τιμή; από service τι παίζει υπάρχει Ελλάδα; Δε νομίζω να βρεις καλύτερη σε αυτά τα λεφτά στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά, εγω δε θα την έπαιρνα. Η τιμή της οθόνης είναι κάπου στα 200 ευρώ, ούτε 230 ούτε 300. Απλά υπάρχει έλλειψη και ο καθένας την τιμολογεί όσο θέλει. Αν δεν βιάζεσαι, στην θέση σου θα περίμενα. Αργά η γρήγορα θα υπάρξει απόθεμα και θα ξαναπάει στα 200 αν όχι και πιο κάτω. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2019 από TheMechanic1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xelidoni Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, TheMechanic1 είπε Δε νομίζω να βρεις καλύτερη σε αυτά τα λεφτά στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά, εγω δε θα την έπαιρνα. Η τιμή της οθόνης είναι κάπου στα 200 ευρώ, ούτε 230 ούτε 300. Απλά υπάρχει έλλειψη και ο καθένας την τιμολογεί όσο θέλει. Αν δεν βιάζεσαι, στην θέση σου θα περίμενα. Αργά η γρήγορα θα υπάρξει απόθεμα και θα ξαναπάει στα 200 αν όχι και πιο κάτω. Βρίσκω την 24G1 στα 185 ευρώ έχει τόσο μεγάλη διαφορά ώστε να περιμένω την 24G2u ταινίες δεν βλέπω μόνο παιχνίδια fps κυρίως και αυτά offline pro και browsing με λίγο YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp44christos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 hours ago, xelidoni said: Βρίσκω την 24G1 στα 185 ευρώ έχει τόσο μεγάλη διαφορά ώστε να περιμένω την 24G2u ταινίες δεν βλέπω μόνο παιχνίδια fps κυρίως και αυτά offline pro και browsing με λίγο YouTube Για ταινίες η g1 είναι πολύ καλή γτ έχει VA panel. Για παιχνίδια ειδικά φπς υπάρχει περίπτωση να σε τρελάνει το ghosting που έχει. Αν θες τώρα ετοιμοπαραδοτη γρήγορη οθόνη στα 180 πάρε αυτήν : Viewsonic VX2458-MHD. Έχει καλές κριτικές στο ncx. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2019 από mp44christos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xelidoni Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, mp44christos είπε Για ταινίες η g1 είναι πολύ καλή γτ έχει VA panel. Για παιχνίδια ειδικά φπς υπάρχει περίπτωση να σε τρελάνει το ghosting που έχει. Αν θες τώρα ετοιμοπαραδοτη γρήγορη οθόνη στα 180 πάρε αυτήν : Viewsonic VX2458-MHD. Έχει καλές κριτικές στο ncx. Μάλλον θα πάρω αυτή 24GL600F-B 144Hz και ας είναι TN έχει πολύ καλές κριτικές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xelidoni Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Καλημέρα και χρόνια πολλά Πήρα και εγώ την οθόνη εχει τέλεια χρώματα και καθόλου bleeding και πολύ φωτεινό σαν μόνιτορ αλλά αντιμετώπισα ένα πρόβλημα όταν έπαιζα κάποια παιχνίδια η οθόνη στα καλά καθούμενα πάγωνε και άκουγα μόνο τον ήχο και μετά από λίγο το παιχνίδι έκλεινε. Έχω την sapphire rx 590 nitro+ έβαλα καινούργιους drivers τίποτα έβαλα παλαιότερους τίποτα και παρατήρησα το memory clock της κάρτας γραφικών συνέχεια 2000 χωρίς να κάνω κάποια δουλειά στον υπολογιστή και φυσικά η θερμοκρασία ήταν περίπου 50 βαθμούς μετά από πάρα πολλά και πολύ ψάξιμο βρήκα μια λύση έριξα τα hz της οθόνης από 144hz σε 120hz και όλα είναι ρολόι τώρα τώρα έχει κάποιος άλλος τα ίδια θέματα που είχα εγώ; η να γνωρίζει πως μπορώ να λύσω το θέμα και να πάω πάλι στα 144hz ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 50 λεπτά πριν, xelidoni είπε Καλημέρα και χρόνια πολλά Πήρα και εγώ την οθόνη εχει τέλεια χρώματα και καθόλου bleeding και πολύ φωτεινό σαν μόνιτορ αλλά αντιμετώπισα ένα πρόβλημα όταν έπαιζα κάποια παιχνίδια η οθόνη στα καλά καθούμενα πάγωνε και άκουγα μόνο τον ήχο και μετά από λίγο το παιχνίδι έκλεινε. Έχω την sapphire rx 590 nitro+ έβαλα καινούργιους drivers τίποτα έβαλα παλαιότερους τίποτα και παρατήρησα το memory clock της κάρτας γραφικών συνέχεια 2000 χωρίς να κάνω κάποια δουλειά στον υπολογιστή και φυσικά η θερμοκρασία ήταν περίπου 50 βαθμούς μετά από πάρα πολλά και πολύ ψάξιμο βρήκα μια λύση έριξα τα hz της οθόνης από 144hz σε 120hz και όλα είναι ρολόι τώρα τώρα έχει κάποιος άλλος τα ίδια θέματα που είχα εγώ; η να γνωρίζει πως μπορώ να λύσω το θέμα και να πάω πάλι στα 144hz ευχαριστώ Διάβασε εδώ 349 και 350 σελίδα βρήκα μια άκρη για τα 144 αλλά δεν μπορώ να δω διαφορά 6 με 8 bit γιατί τα κάνω μέσω teamviewer 30 γυρνάω σπίτι τώρα με το CRU πρέπει να το ψάξω σαν επόμενο στάδιο εκτός και αν φτιάξει τα drivers η amd.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Αντε να φύγουν οι γιορτές να έρθει απόθεμα να την τσιμπήσω κ γω γιατί ζηλεύω αχχα 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geocom Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Μετάβαση σε αυτή την οθόνη από 27 ιντσών 1440p 60hz αξίζει? Κυρίως για gaming χρήση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, Geocom είπε Μετάβαση σε αυτή την οθόνη από 27 ιντσών 1440p 60hz αξίζει? Κυρίως για gaming χρήση. Δεν υπάρχει λόγος νομίζω να φύγεις από 2Κ σε 1080.. Αν η κάρτα γραφικών είναι κομπλέ καλύτερα να πας σε περισσότερα hz σε 2Κ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 25 λεπτά πριν, Geocom είπε Μετάβαση σε αυτή την οθόνη από 27 ιντσών 1440p 60hz αξίζει? Κυρίως για gaming χρήση. Όχι. Πας σε 1440/144± όπως ανέφερε και ο Light παραπάνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xelidoni Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Στις 27/12/2019 στις 2:49 ΠΜ, LIGHT1NG είπε Διάβασε εδώ 349 και 350 σελίδα βρήκα μια άκρη για τα 144 αλλά δεν μπορώ να δω διαφορά 6 με 8 bit γιατί τα κάνω μέσω teamviewer 30 γυρνάω σπίτι τώρα με το CRU πρέπει να το ψάξω σαν επόμενο στάδιο εκτός και αν φτιάξει τα drivers η amd.. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά έκανες τίποτα με το CRU που είχες πει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, xelidoni είπε Χρόνια πολλά και καλή χρονιά έκανες τίποτα με το CRU που είχες πει Καλή Χρονιά Έστειλα στην amd αλλά βρήκα τρόπο να το κάνω να δουλέψει κανονικά απλά πάει 6 bit από 8 bit το color depth αλλά δεν είδα καμία διαφορά Από θέμα χρώματος Θα ανεβάσω σε λίγο τι άλλαξα ακριβώς με screenshot γιατί είμαι λίγο έξω για δουλειές Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από LIGHT1NG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 @xelidoni Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα