Exploticon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 και σε εμενα το ιδιο αμεσα διαθεσιμο και ελεγα σαν κατι να αλλαξε και το e-gate το εβαλε σε στοκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μάλλον πάει με σειρά προτεραιότητας; ή παίζει ρόλο αν πληρώσεις με κάρτα; Μπαίνω να δω κ γω έτσι αν άλλαξε κάτι. EDIT όχι. Το ίδιο έμεινε. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiraNee Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Εμένα μόλις άλλαξε σε Συγκέντρωση Προϊόντων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lagrange Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Μάλλον πάει με σειρά προτεραιότητας; ή παίζει ρόλο αν πληρώσεις με κάρτα; Μπαίνω να δω κ γω έτσι αν άλλαξε κάτι. Θα μπορουσε. Εγω την αγορασα 3/2 και δεν υπαρχει καποια εξελιξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, MiraNee είπε Εμένα μόλις άλλαξε σε Συγκέντρωση Προϊόντων. Ξαναέλεγξα μόλις και παραμένει στην συγκέντρωση εμένα. Βλέπω ότι έκανες παραγγελία στις 2/2 άρα μάλλον τις παίρνουν με τη σειρά. Εγώ έκανα 3/2, θα ελέγχω συχνά σήμερα και θα ενημερώσω. Πολύ θετική η εξέλιξη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorillas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, petran91 είπε Και σε εμένα το ίδιο. Πατώντας βέβαια στην οθόνη λέει εξαντλημένο και η κατάσταση της παραγγελίας μου βρίσκεται ακόμα στο "Συγκέντρωση Προιόντων". Θετικό σημάδι όπως και να έχει. Νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, έρχεται αύριο αν πάνε όλα καλά.. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από gorillas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exploticon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) αμα ειχε προτεραιοτητα θα ημουν πρωτος Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από Exploticon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε όσους δεν είναι τικαρισμενο ούτε το 3ο βήμα πάμε για την επόμενη φουρνιά. Μάλλον +2 βδομάδες; μέρες; Who knows. Θα έρθουν. Μάλλον πάει με βάση σειρά προτεραιότητας. Αν παρατηρήσετε, όσοι είναι να παραλάβουν αυτή τη βδομάδα ή την επόμενη αναφέρει " άμεσα διαθέσιμο " ή " συγκέντρωση προς αποστολή " κλπ. Καλύτερα κιόλας. Κανονίστε τα οικονομικά σας και τις εξόδους σας αυτές τις μέρες λόγω Τσικνοπέμπτης/ Καθαράς Δευτέρας και θα έρθει και η οθόνη. Έρχεται Τσικνοπέμπτη think about it Καλή παραλαβή στους πρώτους και μη ξεχάσετε το ανάλογο ποστ να συγκρίνουμε τις παρτίδες για τυχόν διαφορές Κ η δικιά μου Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2020 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lagrange Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 18 λεπτά πριν, Exploticon είπε αμα ειχε προτεραιοτητα θα ημουν πρωτος Δεν θα επρεπε να εχει ομως ; Περιεργο αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exploticon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Lagrange είπε Δεν θα επρεπε να εχει ομως ; Περιεργο αυτο δεν ξερω μπορει να φταιει οτι πληρωσα με καρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 20 λεπτά πριν, Exploticon είπε αμα ειχε προτεραιοτητα θα ημουν πρωτος Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exploticon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, petran91 είπε Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι? πειραια ρεντη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Exploticon είπε πειραια ρεντη Προσπαθώ να καταλάβω πώς δίνουν προτεραιότητες γι αυτό ρωτάω. Δεν καταλαβαίνω όμως Το ότι πλήρωσες με κάρτα θα έπρεπε να σου έδινε προτεραιότητα. Τέλος πάντων αναμένουμε κι εμείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasiotis_john Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 "" 03/02/20 "" παραγγελία από μένα, μη ελεγμένο / σε εξέλιξη ! Όσοι πάρετε παιδιά πείτε και τι πάνελ σας έτυχε, μακάρι να τύχει τέλειο σε ΌΛΟΥΣ μας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nero55 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε "" 03/02/20 "" παραγγελία από μένα, μη ελεγμένο / σε εξέλιξη ! Όσοι πάρετε παιδιά πείτε και τι πάνελ σας έτυχε, μακάρι να τύχει τέλειο σε ΌΛΟΥΣ μας. same, για να δουμε Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από Nero55 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα