Lafiel Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Ίσως να παίζει κάποιο ρόλο για τη καθυστέρηση ότι το μόνιτορ κατασκευάζεται στη Κίνα. (edit: Λόγο του Corona virus) Spoiler Όσο για το backlight bleed νομίζω το κινητό μου βγάζει πολύ φωτεινές φώτο γιατί στο μάτι φαίνεται σαν του @WildShadow σε φούλ φωτεινότητα κ πίσσα σκοτάδι, αλλά στο outlast 2 πχ το ξεχωρίζεις. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2020 από Lafiel
Anthraxos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια τι διαβαζω εδω μεσα.. Δηλαδη νομιζετε οτι φταιει το e-shop η το οποιοδηποτε καταστημα που ΔΕΝ εχει τα προιοντα που παρήγγειλε στο καταστημα του ? Πως ακριβως συμφερει το eshop κλπ καταστηματα να καθυστερουν τοσες παραγγελιες ? Ειναι προφανες οτι το προβλημα οφειλετε απο την μερια του προμηθευτη. Και κατα 99% η καθυστερηση οφειλετε στην κατασκευη του panel. Η εταιρεια που εχει αναλαβει το panel δεν ειναι η AOC απο πισω. Και με τον κοροναιο τωρα τα πραγματα εγιναν χειροτερα. Καθεστε και τους πριζετε στα τηλεφωνα λες και θα αλλαξει κατι. Αν εχετε γερο στομαχι καθιστε και περιμενετε να ερθουν τα προιοντα 😛 Αλλιως ακυρωση παραγγελιας. Να λετε ποσο τυχεροι ειστε που βρηκατε το ΤΡΕΛΟ COMBO ( συγκεκριμενο μοντελο <200 ευρω + απο ενα καταστημα με ονομα.) Γιατι ειναι πολυ διαφορετικο να αγορασεις κατι απο τον κοτσοβολο σε σχεση με ενα σκρουτζομαγαζο. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2020 από Anthraxos 1
Dreamingod Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Anthraxos είπε Ρε παιδια τι διαβαζω εδω μεσα.. Δηλαδη νομιζετε οτι φταιει το e-shop η το οποιοδηποτε καταστημα που ΔΕΝ εχει τα προιοντα που παρήγγειλε στο καταστημα του ? Πως ακριβως συμφερει το eshop κλπ καταστηματα να καθυστερουν τοσες παραγγελιες ? Ειναι προφανες οτι το προβλημα οφειλετε απο την μερια του προμηθευτη. Και κατα 99% η καθυστερηση οφειλετε στην κατασκευη του panel. Η εταιρεια που εχει αναλαβει το panel δεν ειναι η AOC απο πισω. Και με τον κοροναιο τωρα τα πραγματα εγιναν χειροτερα. Να λετε ποσο τυχεροι ειστε που βρηκατε το ΤΡΕΛΟ COMBO ( συγκεκριμενο μοντελο <200 ευρω + απο ενα καταστημα με ονομα.) Γιατι ειναι πολυ διαφορετικο να αγορασεις κατι απο τον κοτσοβολο σε σχεση με ενα σκρουτζομαγαζο. Καταλαβαίνω όλα αυτά που λες φίλε μου, εγω προσωπικά δεν βιαζομαι τοσο για να την παραλαβω γιατι εχω ακομη την παλια. Αυτο που μας εκνευριζει ολους εδω μεσα ειναι το γεγονος οτι κοροιδευουν τους πελατες τους.... Στο εμποριο εσυ μπορει να εισαι ο τελευταιος κρικος της αλυσιδας, αλλά αν εσυ εισαι ο τελικος πωλητης και αμεσα επικοινωνεις με τον τελικο πελατη, οφειλεις πρωτα απο ολα να σεβεσαι. Να σεβεσαι τον χρονο και το προγραμμα του καθενος. Ξερω απο αυτα γι αυτο σου λεω. Οταν εγω πχ πουλαω επιπλα, ο πελατης ερχεται στο μαγαζι, τα βλεπει, ρωταει ποτε θα εχει στα χερια του το καθενα. Εγω πρεπει να παραγγειλω απο ενα εργοστασιο, να μου τα στειλουν, τελος να τα παω στο σπιτι του πελατη. Αν εμενα με καθυστερησει το εργοστασιο, ή ο οδηγος φορτηγου, ή το τελωνειο, Εγω πρεπει να δωσω μια λογικη εξηγηση στον πελατη, εγω ευθυνομαι για αυτο το κομματι. Τελος παντων θελω να πω τοτε απλα δεν επρεπε να πουν αναμενεται νεα παραλαβη στις 3 Φεβρουαριου, για να κανονισει ο καθενας τη δουλεια και το προγραμμα του, να παρει αλλη οθονη ή να μην παρει καν... 2
7nisiotis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Anthraxos είπε σκρουτζομαγαζο Έχει πεταχτεί εκτός skroutz χροοονια τώρα. Ναι σιγά μη κολλάνε και το πάνελ όσο μιλάμε βρε συ. Απλά είχαν παραγγείλει μικρό στοκ ή ήταν λάθος η τιμή και απλά είχαν λίγα μοντέλα για " κράχτη ". Το κάνει συχνά με τις οθόνες στο eshop για να τραβήξει λίγο πελάτες καθώς έχει πέσει η κινητικότητα εδώ και πολλά χρόνια. Τουλάχιστον απ'ότι φαίνεται από άλλες προσφορές δεν ακυρώνουν εύκολα. Θα μπορούσαν όμως να ενημερώσουν το κόσμο σχετικά Από τη μία δεν πειράζει που θα αργήσει καθώς την Παρασκευή προβλέπεται ταβερνακι με παρέα οπότε θα φάω και λίγα χρήματα από αυτά που ήταν για την οθόνη Μέχρι να έρθει θα τα έχω ξαναμαζεψει. Εξάλλου περιμένουμε που περιμένουμε. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2020 από 7nisiotis
NicKtheGreeK97 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπερα παιδια, παρηγγειλα την οθονη πριν καιρο απο Κωτσοβολο και ηρθε σημερα με μεγαλη καθυστερηση, στο ενδιαμεσο ομως την παρηγγειλα και απο Vision Studio (με 217ε) επειδη υπηρχε θεμα με την διαθεσιμοτητα. Υπαρχει καποιος που θελει να την παραλαβει πριν κανω ακυρωση παραγγελιας?
7nisiotis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Απάντησε το eshop περί εγγύησης Μου έριξε πάσα το λινκ, βασικά ότι είχαν αναφέρει και αρκετοί, κάποιες σελίδες πίσω https://eu.aoc.com/en/warranty-information
music_lover Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Πολύ το ψειρίζεται και μάλιστα άσκοπα. Λόγω κορονοΐου παρατάθηκε η κινεζική πρωτοχρονιά για 15 ημέρες οπότε όλα τα εργοστάσια στην Κίνα έμειναν κλειστά για κάνα μήνα και άνοιξαν την περασμένη Δευτέρα οπότε υπομονή.
Anthraxos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Έχει πεταχτεί εκτός skroutz χροοονια τώρα. Ποιος εχει πεταχτει απο το σκρουτζ? Ο κοτσοβολος ? Εγω συχνα πυκνα τον βλεπω. Δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια για τον κοτσοβολο αν θα ειναι εκει η οχι. Δεν του χαλαει το prestige. Απλα εμας δυσκολευει οταν συγκρινουμε τιμες απο ολα τα ελληνικα καταστηματα. 😛 6 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Ναι σιγά μη κολλάνε και το πάνελ όσο μιλάμε βρε συ. Απλά είχαν παραγγείλει μικρό στοκ ή ήταν λάθος η τιμή και απλά είχαν λίγα μοντέλα για " κράχτη ". Το κάνει συχνά με τις οθόνες στο eshop για να τραβήξει λίγο πελάτες καθώς έχει πέσει η κινητικότητα εδώ και πολλά χρόνια. Αυτο που λες δεν στεκει. Caseking, AmazonEU, AmazonUS κλπ πολυ μεγαλυτερα καταστηματα/αποθηκες δεν εχουν stock, το eshop καταφερε να μας κοροιδεψει ? χαχαχα Το προβλημα δεν ειναι ουτε ο κοροναιος αλλα ουτε και η Κινεζικη Πρωτοχρονια. Το προβλημα αυτο υπαρχει απο Νοεμβρη που ξεκινησαν να δινοντε στα καταστηματα το προιον. Απο τοτε το παρακολουθω και βλεπω τα ιδια. Δεν υπαρχει πουθενα stock(ή υπαρχει ελαχιστο). Απλα τωρα μαζι με την κοροναιο και δεν ξερω και εγω τι αλλο, εχουν μεινει πισω στις παραγγελιες. Τους επομενους μηνες λογικα θα σταθεροποιηθει η κατασταση.
7nisiotis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 12/2/2020 στις 10:42 ΜΜ, Anthraxos είπε Ποιος εχει πεταχτει απο το σκρουτζ? Ο κοτσοβολος ? Εγω συχνα πυκνα τον βλεπω. Δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια για τον κοτσοβολο αν θα ειναι εκει η οχι. Δεν του χαλαει το prestige. Απλα εμας δυσκολευει οταν συγκρινουμε τιμες απο ολα τα ελληνικα καταστηματα. 😛 Αυτο που λες δεν στεκει. Caseking, AmazonEU, AmazonUS κλπ πολυ μεγαλυτερα καταστηματα/αποθηκες δεν εχουν stock, το eshop καταφερε να μας κοροιδεψει ? χαχαχα Το προβλημα δεν ειναι ουτε ο κοροναιος αλλα ουτε και η Κινεζικη Πρωτοχρονια. Το προβλημα αυτο υπαρχει απο Νοεμβρη που ξεκινησαν να δινοντε στα καταστηματα το προιον. Απο τοτε το παρακολουθω και βλεπω τα ιδια. Δεν υπαρχει πουθενα stock(ή υπαρχει ελαχιστο). Απλα τωρα μαζι με την κοροναιο και δεν ξερω και εγω τι αλλο, εχουν μεινει πισω στις παραγγελιες. Τους επομενους μηνες λογικα θα σταθεροποιηθει η κατασταση. Νόμιζα ότι αναφερωσουν στο κιτρινομαγαζο. Νταξει όπως είπα πλέον κανόνισα τις δουλειές μου οπότε ας έρθει και το Πάσχα. Απλά θα μπορούσαν να είχαν στείλει μια ενημέρωση αν δεν ήταν σίγουροι. Ένα μικρό σχόλιο: Είχε και υποτίθεται σε αναμονή διαθεσιμότητα οπότε σκέφτηκα ότι ήταν καλό deal. *Τώρα, αν και γνωρίζω ότι σε θέμα εγγύησης είναι σαν να μην έχω με το συγκεκριμένο μαγαζί (κίτρινο) σε σχέση με την εγγύηση του caseking/amazon κλπ καθώς φοβάμαι την αναμονή/ και τη εξτρα χασουρα η οποία διαδικασία είναι πιο αργή και δυσλειτουργική απ'ότι ενός καταστήματος όπως το caseking, amazon .. όπου σε 2 εβδομάδες έχεις ή χρήματα πίσω ή αντικατάσταση. Πήρα το ρίσκο -50 ευρώ κάτω σε σχέση με το να τα έδινα στον Μπέζος ή στο Caseking γιατί όσα λιγότερα δίνω σε κάτι από το οποίο δεν κερδίζω χρήματα τόσο το καλύτερο θα συμφωνήσουν οι περισσότεροι απλοί χρήστες. [/spoiler] Ήταν λίγο bait καθώς χαρήκαμε ότι βρέθηκε στοκ αλλά και -30 ευρώ καλύτερη τιμή. Εξού και οι αντιδράσεις. Αυτά. Αντε καλή μας εύχομαι παραλαβή. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από 7nisiotis 1
7nisiotis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Απ'ότι με ενημέρωσε ο @mameloukos παρέλαβε ήδη την οθόνη που ήταν να παραλάβω γω από Κωτσόβολο και πρώτες εντυπώσεις θετικότατες!
panagiotis54 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 μολις τωρα με πηραν τηλ απο eshop....αναμενεται 17 του μηνα στα κεντρικα η οθονη...σε 2 εργασιμες θα ειναι πειραια που θελω εγω! 1
petran91 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε μολις τωρα με πηραν τηλ απο eshop....αναμενεται 17 του μηνα στα κεντρικα η οθονη...σε 2 εργασιμες θα ειναι πειραια που θελω εγω! Βάλε και 3-4 μέρες καθυστέρηση γιατί σιγά μην πέσουν μέσα πάλι, καλές 25 θα παραλάβουμε! Και πάλι ευχαριστημένος θα είμαι
Nero55 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 https://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=68118&cat=10 2-10 εργασιμες λεει, οποτε ειναι πιθανο οσοι παραγγειλαμε απο το e-shop να εχουμε αναλογες ημερομηνιες παραλαβης αν εχουν τον ιδιο προμηθευτη
gorillas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κοιτώντας μόλις την εξέλιξη παραγγελίας από το eshop πλέον, το "αναμονή παραλαβής" έγινε "άμεσα διαθέσιμο".. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από gorillas
petran91 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, gorillas είπε Κοιτώντας μόλις την εξέλιξη παραγγελίας από το eshop πλέον, το "αναμονή παραλαβής" έγινε "άμεσα διαθέσιμο".. Και σε εμένα το ίδιο. Πατώντας βέβαια στην οθόνη λέει εξαντλημένο και η κατάσταση της παραγγελίας μου βρίσκεται ακόμα στο "Συγκέντρωση Προιόντων". Θετικό σημάδι όπως και να έχει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα