Lafiel Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 42 λεπτά πριν, WildShadow είπε Τσέκαρα τη οθόνη και έπρεπε να αλλάξω τα 60hz στα 144hz μέσο του Windows και όχι της Nvidia. Δεν ξέρω για IPS glow και έχει χαμηλό backlight bleed. Σε τί brightness είναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WildShadow Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, Lafiel είπε Σε τί brightness είναι ? Στα 20% ή 30%. Πρέπει να το βάλω στο 100% και να ξαναβγαλω τη φωτογραφία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lafiel Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Ναί, αν σου είναι εύκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Η οθόνη του θέματος σε σχέση με την παρακάτω του Πλαισίου στα 200€; https://www.lagonika.gr/gaming-monitor-samsung-monitor-27-lc27fg73-curved-plaisio/ Η προσφορά του Πλαισίου στα 200€ έχει λήξει, αλλά ρωτάω για να καταλάβω λίγο τις συγκρίσεις που κάνετε, επειδή δεν ξέρω από οθόνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WildShadow Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, Lafiel είπε Σε τί brightness είναι ? Σήμερα έβαλα το brightness 100% και contrast 50%. Είναι εντάξει ή όχι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, WildShadow είπε Σήμερα έβαλα το brightness 100% και contrast 50%. Είναι εντάξει ή όχι? Το λευκό που φαίνεται με την πραγματικότητα πόση διαφορά έχουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Carrion Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 36 λεπτά πριν, WildShadow είπε Σήμερα έβαλα το brightness 100% και contrast 50%. Είναι εντάξει ή όχι? Είναι καλύτερα από μια άλλη που είχα δει κάτι σελίδες πίσω. Στον χώρο που την έχεις και στην χρήση που κάνεις βλέπεις να σε ενοχλεί κάτι; Τα όρια της δικής μου ανοχής δεν τα ξεπερνά. Κάποιος άλλος που ψάχνει το τέλειο panel μπορεί να μη το άντεχε. Καλοδούλευτη και να την χαρείς από εμένα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WildShadow Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Carrion είπε Είναι καλύτερα από μια άλλη που είχα δει κάτι σελίδες πίσω. Στον χώρο που την έχεις και στην χρήση που κάνεις βλέπεις να σε ενοχλεί κάτι; Τα όρια της δικής μου ανοχής δεν τα ξεπερνά. Κάποιος άλλος που ψάχνει το τέλειο panel μπορεί να μη το άντεχε. Καλοδούλευτη και να την χαρείς από εμένα . Όχι, δεν με ενοχλεί καθόλου και το δουλεύω με το φως ανοικτό. Θα κάνω μερικά τεστ σε games, G Sync και AOC G Menu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) πηρα και εγω τηλ στον πειραια....δεν εχουν ιδεα περιμεναν χθες λεει...θα με καλεσουν αυτοι μου ειπε και καλα....καταλαβατε Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2020 από panagiotis54 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε πηρα και εγω τηλ στον πειραια....δεν εχουν ιδεα περιμεναν χθες λεει...θα με καλεσουν αυτοι μου ειπε και καλα....καταλαβατε Ε τα ίδια δηλαδή. Μπας και σου είπε για ενδεχόμενη ακύρωση; αντιπροσφορα; μη κάλυψη όλων των παραγγελιών λόγω υψηλής ζήτησης; Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2020 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exploticon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 πηρα κι εγω τωρα και μου ειπε πως δεν παραλαβανε εχθες και οτι ο συναδελφος του ειπε οτι θα παραλαβουν την επομενη τριτη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) οχι δεν μου ειπε για αντιπροσφορες δεν μου ειπε τιποτα απολυτως βασικα ουτε μου εδειξε πως ηξερε την οθονη Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2020 από panagiotis54 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamingod Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Exploticon είπε πηρα κι εγω τωρα και μου ειπε πως δεν παραλαβανε εχθες και οτι ο συναδελφος του ειπε οτι θα παραλαβουν την επομενη τριτη.... Σοβαρα τωρααα ετσι πάνε τα πραγματα σε αυτους ρε παιδια??? να παραγγειλεις κατι οταν λενε οτι θα το παραλαβουν εκεινη τη μερα, να περασει μια βδομαδα να λενε τριτη, και αφου δεν παρελαβαν τριτη αντε περιμενε μπααας και ερθει την αλλη τριτη, μετα απο 2 βδομαδες δηλαδη..... θα τρελαθω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Καλά από που τις παραγγέλνουν; Αμέρικα; Αυτό δεν καινούργιο που κάνουν και στο κιτρινομαγαζο αλλά και γενικότερα ελληνικά μαγαζιά Δείτε μια παραγγελία από το 2015, πάλι οθόνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, Exploticon είπε πηρα κι εγω τωρα και μου ειπε πως δεν παραλαβανε εχθες και οτι ο συναδελφος του ειπε οτι θα παραλαβουν την επομενη τριτη.... ααα θα μας πάνε από Τρίτη σε Τρίτη μου φαίνεται. Το λογικό είναι αυτό βέβαια καθώς η οθόνη είναι δυσεύρετη σε όλη την Ευρώπη, το eshop θα την έφερνε αμέσως και σε τιμή χώμα? Από εκεί που ήμουν αισιόδοξος ότι θα παραλάβουμε αυτή τη βδομάδα, τώρα προσπαθώ να είμαι αισιόδοξος ότι θα παραλάβουμε μέσα στον μήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα