prince_21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, JChrist είπε αν μπορείς δες τις παρακάτω εικόνες σε full screen (πάτα το F11 όταν ανοίξεις το σύνδεσμο) και δες αν το κείμενο φαίνεται σωστά σε όλην την έκταση της οθόνης χωρίς όμως να κουνηθείς από τη θέση σου, εσύ να είσαι στην κανονική σου θέση και μόνο τα μάτια σου να κουνιούνται και να κοιτάνε στις άκρες, πάνω, κάτω, αριστερά, δεξιά φαίνεται σωστά το κείμενο ή χάνεται όσο απομακρύνεσαι από το κέντρο της οθόνης; η εικόνες είναι εδώ εδώ sorry για το πρήξιμο αλλά ακόμα δεν την έχει φέρει κάποιο μεγάλο κατάστημα για να τη δω από κοντά Οχι, μια χαρα μου φαινονται και τα 2 που τα εβαλα σε full screen! Αν θελετε καποιο βιντεο, φωτο και νομιζετε οτι θα βοηθησει με χαρα να το κανω Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2019 από prince_21 1
x_revenge Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 23 ώρες πριν, prince_21 είπε Να σαι καλα! Εχει 19αρι αν δεν κανω λαθος. Εγω την εχω με hdmi Σωστα αυτη εχω και ερχεται με 1 hdmi και ενα display port. Δεν εχω δοκιμασει ακομα display port, ουτε να τεσταρω αυτες τις ρυθμισεις που λες, αλλα οταν το κανω θα ενημερωσω. Η αληθεια ειναι οτι freesyng - g sync δεν μπορω να δοκιμασω, ειμαι με rtx 2060 και windows 7! Δυστυχως δεν εχω βρει χρονο να αφιερωσω αλλα σε gaming που την τεσταρα τα χρωματα ειναι πολυ ομορφα και σε word δεν κουραζει καθολου. Ειχα 1 dell p2314h και αργοτερα lg ultrawide ips 29um59-p. Φοβομουν οτι μετα την ultrawide δεν θα μπορουσα να παω σε 24αρα, αλλα ισα ισα που βολευει περισσοτερο σε τυπου bf1 , bfv online. Γενικα για τα λεφτα της ειμαι σιγουρος οτι θα μεινετε ικανοποιημενοι μιας και ειναι αρκετα φτηνη για αυτα που προσφερει. Freesync δουλευει με nvidia καρτες σειρας 1000, 1600 και 2000, ανοιξε το στο μονιτορ απο τις ρυθμισεις και μετα πηγενε στο nvidia control panel εκει που λεει setup g-sync και πατα στο enable g-sync compatible, νομιζω γινεται μονο με displayport και κανε update τα drivers αν δεν εχεις κανει για πολυ καιρο. Ωραιο θα ηταν αν μπορεις να το δοκιμασεις λιγο ειδικα σε 48 fps και κατω για να δουμε πως παει το LFC με nvidia καρτες.
prince_21 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, x_revenge είπε Freesync δουλευει με nvidia καρτες σειρας 1000, 1600 και 2000, ανοιξε το στο μονιτορ απο τις ρυθμισεις και μετα πηγενε στο nvidia control panel εκει που λεει setup g-sync και πατα στο enable g-sync compatible, νομιζω γινεται μονο με displayport και κανε update τα drivers αν δεν εχεις κανει για πολυ καιρο. Ωραιο θα ηταν αν μπορεις να το δοκιμασεις λιγο ειδικα σε 48 fps και κατω για να δουμε πως παει το LFC με nvidia καρτες. Δε λειτουργει αν δεν εχεις windows 10 νομιζω. Δε βρισκω αυτη τη ρυθμιση καν! Θα κανω update και τους drivers μπας και, αλλα δε νομιζω οτι γινεται Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2019 από prince_21
JChrist Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, x_revenge είπε Freesync δουλευει με nvidia καρτες σειρας 1000, 1600 και 2000 φαντάζομαι πως το γνωρίζει αυτό και αναφερόταν στο συνδυασμό με το λειτουργικό 16 ώρες πριν, prince_21 είπε Οχι, μια χαρα μου φαινονται και τα 2 που τα εβαλα σε full screen! Αν θελετε καποιο βιντεο, φωτο και νομιζετε οτι θα βοηθησει με χαρα να το κανω αν το έκανες και φαίνονται ok, μου αρκεί, ευχαριστώ πολύ 1
prince_21 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, JChrist είπε φαντάζομαι πως το γνωρίζει αυτό και αναφερόταν στο συνδυασμό με το λειτουργικό αν το έκανες και φαίνονται ok, μου αρκεί, ευχαριστώ πολύ Το εκανα και φαινονται μπομπα καμια δυσκολια. Σας ξαναλεω, αν θελετε φωτο βιντεο, με χαρα να βοηθησω. Πιστευω η οθονη θα πουλησει full μιας και ειναι πολυ φτηνη Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2019 από prince_21
x_revenge Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, prince_21 είπε Δε λειτουργει αν δεν εχεις windows 10 νομιζω. Δε βρισκω αυτη τη ρυθμιση καν! Θα κανω update και τους drivers μπας και, αλλα δε νομιζω οτι γινεται Αν ειναι μονο για 10 οκ δεν πειραζει, αλλα θα σου προτεινω να πας στα 10 καποια στιγμη γιατι σε 3 μηνες τελειωνει το support για τα 7 απο τη microsoft, και επιπλεον στα 10 θα εχεις και freesync, directx 12, και οτι αλλο δεν υποστηριζουν τα 7. 1
prince_21 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, x_revenge είπε Αν ειναι μονο για 10 οκ δεν πειραζει, αλλα θα σου προτεινω να πας στα 10 καποια στιγμη γιατι σε 3 μηνες τελειωνει το support για τα 7 απο τη microsoft, και επιπλεον στα 10 θα εχεις και freesync, directx 12, και οτι αλλο δεν υποστηριζουν τα 7. Ναι το γνωριζω! Σιγουρα θα παω σε 10αρια!
NotebookFreak Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα...Η διαφορα με τη 24 G1 ειναι μόνο η αντίθεση και το IPS?γιατι βλέπω καλύτερα specs και 30ε κάτω.? Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2019 από NotebookFreak
RasAlGhul Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, NotebookFreak είπε Παιδιά καλησπέρα...Η διαφορα με τη 24 G1 ειναι μόνο η αντίθεση και το IPS?γιατι βλέπω καλύτερα specs και 30ε κάτω.? Ναι μόνο 😆
Carrion Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, NotebookFreak είπε Παιδιά καλησπέρα...Η διαφορα με τη 24 G1 ειναι μόνο η αντίθεση και το IPS?γιατι βλέπω καλύτερα specs και 30ε κάτω.? Το ένα είναι παλιότερο μοντέλο VA και το άλλο νέο με IPS. Καμία σχέση δηλαδή για σύγκριση. 4
7nisiotis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Ενημέρωση από Κοτσοβολο στο εάν θα είναι σύντομα διαθέσιμο ξανά το μονιτορ Καλησπέρα σας, Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε κατόπιν ερωτήματος στο αρμόδιο τμήμα της εταιρείας μας, το προϊόν στο οποίο αναφέρεστε δεν δύναται να καλυφθεί παραγγελία από τον προμηθευτή. Παραμένουμε στη διάθεσή σας. Με εκτίμηση,
LIGHT1NG Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Στις 4/12/2019 στις 1:39 ΜΜ, 7nisiotis είπε Ενημέρωση από Κοτσοβολο στο εάν θα είναι σύντομα διαθέσιμο ξανά το μονιτορ Καλησπέρα σας, Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε κατόπιν ερωτήματος στο αρμόδιο τμήμα της εταιρείας μας, το προϊόν στο οποίο αναφέρεστε δεν δύναται να καλυφθεί παραγγελία από τον προμηθευτή. Παραμένουμε στη διάθεσή σας. Με εκτίμηση, Κλασσική περίπτωση βλάβης του κοτσοβολου, αγόρασε το από msystems και επέλεξε μεταφορική όχι acs και θα σου βγει 5-10 ευρώ μαξ
7nisiotis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε Κλασσική περίπτωση βλάβης του κοτσοβολου, αγόρασε το από msystems και επέλεξε μεταφορική όχι acs και θα σου βγει 5-10 ευρώ μαξ Από caseking.de θα τη πάρω λόγω δωρεάν μεταφορικών επιστροφής σε περίπτωση προβλήματος ( dead pixel, έντονο backlight bleed κλπ). *** ΕΚΤΟΣ και τη ρίξει πάλι το Αμαζον γύρω στα 180 Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2019 από 7nisiotis
x_revenge Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δεν υπαρχει πια καθολου στο σκρουτζ εκτως απο εναν παπαρα που θελει 300 ευρω. Και εγω περιμενα να δω κανα εκθεσιακο στο κοτσοβολο πριν το τελος του χρονου lol.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα