LIGHT1NG Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, panagiotis54 είπε για ποιον λογο χρειαζεται usb? Η οθόνη πάνω έχει 4 usb ports Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RasAlGhul Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε Η οθόνη πάνω έχει 4 usb ports Κάτι χάνω εδώ. Usb A female δεν είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, RasAlGhul είπε Κάτι χάνω εδώ. Usb A female δεν είναι; Ναι τα οποία για να δουλέψουν θέλουν το καλώδιο που έβαλα στο λινκ θα ανεβάσω φωτογραφία από το μόνιτορ σε λίγο που θα είμαι σπίτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Το display port που έχει μέσα είναι 19πινο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 50 λεπτά πριν, RasAlGhul είπε Κάτι χάνω εδώ. Usb A female δεν είναι; 13 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Το display port που έχει μέσα είναι 19πινο; 20 pin είναι @yiannis1991 γιατί λυπημένη φάτσα χδ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Το display port 20 pin που δίνει η οθόνη δεν είναι συνδεμένο το 20ο οπότε καθίσταται σαν 19 pin δοκίμασα το τσεκ με την καρτα δικτύου,αν για αυτό σε ανησυχούσε @yiannis1991 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RasAlGhul Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τωρα καταλαβα οτι προκειται για usb hub 😂 Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2020 από RasAlGhul Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamingod Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Τελικα ειναι προβληματικο το πανελ ή οχι? Ερχεται με καμμενα πιξελ κλπ εχω διαβασει σε μερικα ποστ. Το προτείνετε εσεις που το αγορασατε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Dreamingod είπε Τελικα ειναι προβληματικο το πανελ ή οχι? Ερχεται με καμμενα πιξελ κλπ εχω διαβασει σε μερικα ποστ. Το προτείνετε εσεις που το αγορασατε? Μια χαρά είναι τώρα αν είσαι άτυχος αυτό θα το πάθεις με όλες τις οθόνες που μπορεί να αγοράσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros88 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Στο eshop την έχει στα 169€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 http://www.e-shop.gr/othoni-aoc-24g2u-238-led-full-hd-p-PER.168637 ορμάτε @yiannis1991 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Ξέρουμε σε dual monitor setups πως λειτουργεί το FreeSync; Παρήγγειλα την οθόνη του τίτλου κι έχω και μια 75αρα LG ips. Διαβάζω περίεργα πράγματα στο νετ, οτι πρέπει να είναι το ίδιο μοντέλο για να λειτουργήσει η οτι πρέπει να γίνει unplug η μια. Γίνεται να έχω έστω την παλιά lg στα 60 και την AOC στα 144; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, aekoriginal21 είπε Ξέρουμε σε dual monitor setups πως λειτουργεί το FreeSync; Παρήγγειλα την οθόνη του τίτλου κι έχω και μια 75αρα LG ips. Διαβάζω περίεργα πράγματα στο νετ, οτι πρέπει να είναι το ίδιο μοντέλο για να λειτουργήσει η οτι πρέπει να γίνει unplug η μια. Γίνεται να έχω έστω την παλιά lg στα 60 και την AOC στα 144; Με ενδιαφέρει κι εμένα αυτό καθώς έχω επίσης μία ips LG 75hz και σκοπεύω να τις βάλω σε dual monitor setup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WildShadow Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Πήρε κανείς τη οθόνη από Κωτσόβολο σήμερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 φυσικα το τικι τακα μερικων κλειδωσε το τοπικα με την προσφορα απο το eshop.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα