Fabinas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Ευτυχής κάτοχος ενός samsung j5 2016, το οποίο λειτουργει ακόμα άψογα μετα από 2.5 χρόνια, αν εξαιρέσουμε την μπαταρία, η οποία αδειάζει ταχύτατα. Πρέπει όμως να βρω σχετικά σύντομα ενα αντίστοιχης δυναμικότητας smartphone, οποτε ακούω τις προτάσεις σας! 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 200 ευρώ max 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούριες 5) Μέγεθος οθόνης; Σίγουρα όχι μικρότερο απο το J5. 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Οπωσδήποτε : a) dual sim ΚΑΙ extra SD card slot, b) θύρα ακουστικών, c) radio d) καλό GPS, e) καλό bluetooth 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; σχεδόν αδιαφορο. Απο τη στιγμή που βγαζει μη θολές φωτό, όλα καλά. 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!! όσο περισσότερο κρατάει με τη χρήση που περιγράφω παρακάτω, τόσο το καλύτερο! 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android. 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Web browsing, μουσική, ραδιο, google maps, fitness/calorie tracking. Ίσως και netflix - cosmote tv (δεν τα χρησιμοποιώ προς το παρον, αλλα δε θα με χαλούσε να αρχίσω) Άλλες πληροφορίες: Προσανατολίζομαι επίσης συντομα σε αγορα του Huawei Honor Band 5 fitness tracker. Από την άλλη, έχω περιφερειακά (ακουστικά, powerbank) samsung, όπως και smart tv της ίδιας εταιρίας, οπότε χρησιμοποιώ ενίοτε το κινητό και ως remote control. Δεν παιζω απαιτητικά παιχνίδια με γραφικά, κυριως puzzle games. Με ενδιαφέρει η ταχύτητα χρήσης και ανταπόκρισης και η μεγαλη αυτονομία από την απόδοση. Σπάνια εχω ανοιχτες πάνω από 2 εφαρμογές ανοιχτες ταυτόχρονα. Από την άλλη, πρόσεξα ότι το καινούριο xiaomi με τιμή κατω των 100e είναι αντιστοιχης δυναμικότητας με το δικό μου J5/2016, οπότε προσανατολίζομαι σε κάτι πιο καλό. Ευχαριστώ εκ των προτερων για τις γνώμες σας
adi32 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Αν δε θες χωριστή υποδοχή SD και 2 Sim παίρνεις mia3
saruman123 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Κάνε την υποχώρηση στις δύο sim+ sd και πάρε το Mi A3 που είπαν τα παιδιά.
Fabinas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Θα το εκτιμούσα αν μου προτείνατε επίσης καποιο τηλέφωνο απο huawei και samsung, αντιστοιχης δυναμικότητας με το Mi A3, χωρίς όμως το όριο τιμής, απλά και μόνο για να κανω συγκρισεις. 1
vargas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 14 ώρες πριν, Fabinas είπε Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Θα το εκτιμούσα αν μου προτείνατε επίσης καποιο τηλέφωνο απο huawei και samsung, αντιστοιχης δυναμικότητας με το Mi A3, χωρίς όμως το όριο τιμής, απλά και μόνο για να κανω συγκρισεις. Το Α70.της Samsung 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα