Προς το περιεχόμενο

Τους 158 εκατομμύρια συνδρομητές έφτασε το Netflix

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

21 ώρες πριν, Bermudakias33 είπε

Άλλοι έχουν Netflix...

Άλλοι έχουν HULU...

Άλλοι θα βάλουν Apple TV....

Άλλοι θα βάλουν Disney...

Άλλοι θα πληρώνουν στο YouTube...

Άλλοι θα βάλουν ότι άλλη μ@##$^@   βγει...

Εγώ έχω το καλύτερο, που έχει όλα τα παραπάνω μαζί, και δεν χρειάζεται να ψάχνω ποια σειρά είναι σε ποιο κανάλι! Ούτε θα κάτσω να χάσω μια καλή σειρά επειδή δεν την έχει η συνδρομητική μου...

Η δική μου «συνδρομητική» λοιπόν, λέγεται Download και μάλιστα είναι δωρεάν…!  Επίσης, έχει 10 φορές περισσότερους «συνδρομητές» από το Netflix!

Φανταζομαι εσυ δουλευεις χωρις να πληρωνεσαι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μιας και λέμε για το Netflix, ας γράψω ένα περιστατικό να μην την πατήσουν κι άλλοι.

Πριν μερικούς μήνες, αγόρασα μια δωροκαρτα για προσωπική χρήση. Έβαλα τον κωδικό, και κάποια στιγμή, συγκεκριμένα με τη λήξη του 6ου κύκλου της σειράς Black List, ακύρωσα τη συνδρομή.

Με την έναρξη του 7ου κύκλου, επανενεργοποιω τη συνδρομή μου. Παρατηρώ λοιπόν ότι έχει αφαιρεθεί ένα ποσό.

Μιλάω με την υποστήριξη, ψάχνουν να δουν αν έχει γίνει κάποια παραβίαση του λογαριασμού μου, τους λέω κατηγορηματικά ότι χρήση κάνουμε μόλις εγώ και οι γονείς μου οι οποίοι το καλοκαίρι δεν κάνουν χρήση μιας και βρίσκονται στο εξοχικό...

Ε λοιπόν, το πόρισμα ήταν ότι ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΉ, ΑΦΑΙΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΔΩΡΟΚΑΡΤΑΣ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, basilis5 είπε

Φανταζομαι εσυ δουλευεις χωρις να πληρωνεσαι;

Το αντίθετο...! Πληρώνομαι χωρίς να δουλεύω...! Aλλά εγώ είμαι περίπτωση και ανήκω στο 2-3% των ανθρώπων.

Εσύ τι κάνεις; Φαντάζομαι, δουλεύεις και πληρώνεις συνδρομητικές;

Παρόλα αυτά, το κύριο  πλεονέκτημα του download είναι η ευκολία και η ποικιλία που έχεις. Το κόστος είναι γενικά δευτερεύων.

Από τις 44 σειρές που έχω δει, μόνο οι 7 είναι στο Netflix. Δηλαδή δεν θα έβαζα Netflix, ακόμη και αν με πλήρωναν, διότι δεν με βολεύει.

Ίσως να το σκεφτώ αν βγει κάποτε μια υπηρεσία που να έχει μέσα τα πάντα… και όχι μόνο τα τωρινά, αλλά και από 25 χρόνια πίσω. Τότε ναι.

Επεξ/σία από Bermudakias33

4 λεπτά πριν, Bermudakias33 είπε

Το αντίθετο...! Πληρώνομαι χωρίς να δουλεύω...! Aλλά εγώ είμαι περίπτωση και ανήκω στο 2-3% των ανθρώπων.

Ετσι εξηγειται το γιατι δεν εκτιμας την δουλεια αλλων. Εγω ναι, καπως ετσι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, basilis5 είπε

Ετσι εξηγειται το γιατι δεν εκτιμας την δουλεια αλλων. Εγω ναι, καπως ετσι

Την δουλειά των σειρών την έχουν πληρωθεί 100 φορές. Αλλά αφού κόπτεσαι τόσο πολύ για αυτούς, πλήρωσε και τα «δικά» μου.😄

Με τέτοια καταναλωτική νοοτροπία θα βγουν 15 συνδρομητικές, θα τις πληρώνεις όλες και θα βλέπεις και μόνο τα μισά.

Εκεί βασίζονται.Στην υποτιθέμενη ευκολία που προσφέρει, ή οποία όμως παγιδεύει τον χρήστη, στο να μην δει όλες τις καλές σειρές, αλλά να δει μόνο το 10% από αυτές, και ότι άλλη σαβούρα του βάλουν!

Αλήθεια, θα νιώθαμε άραγε το ίδιο αν μας ανάγκαζαν να πάμε να ψωνίσουμε από 10 διαφορετικά σουπερμάρκετς, για να βρούμε τα προϊόντα που θέλουμε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, D___G είπε

Ελπίζω ό,τι και να ανοίξει, να έχει ολόκληρες τις σειρές και όχι όπως έκανε σε μερικές σειρές το Netflix π.χ. στο Star trek next generation ή το deep space nine που έλειπαν βασικά επεισόδια από την σειρά

Αυτό είναι το νόημα του να έχει ο καθένας τη δικιά του υπηρεσία.

Η καθεμιά θα έχει τις σειρές της και δεν θα τις "νοικιάζει" season με season μέχρι και επεισόδιο με επεισόδιο και διαφορετικό περιεχόμενο ανά χώρα βάση δικαιωμάτων.

To Netflix, στα περισσότερα που έχει δεν είναι ο παραγωγός, είναι ο μεσάζοντας.

Τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει όμως να κινείται σε πραγματικά δικά του originals.

43 λεπτά πριν, Bermudakias33 είπε

Παρόλα αυτά, το κύριο  πλεονέκτημα του download είναι η ευκολία και η ποικιλία που έχεις. Το κόστος είναι γενικά δευτερεύων.

Ποικιλία ίσως, την ευκολία δεν τη βλέπω πουθενά, αλλά ίσως είμαι κακομαθημένος και βαριέμαι θανάσιμα να ψάχνω για υπότιτλους.

Αν ήμουν αγγλόφων ίσως, αλλά όντας έλλην βαριέμαι θανάσιμα να ψάχνω για υπότιτλους και να κάθομαι να κοιτάζω το μισό επεισόδιο να δω αν είναι συγχρονισμένοι.

Θέλω να πατάω το κουμπί και να παίζει αμέσως με ελληνικούς υπότιτλους και σίγουρα συγχρονισμένους.

Και μη μου πεις για κάτι ελληνικά sites με hardcoded subs και ποιότητα VHS.

Μπορεί να φταίει ότι μεγάλωσα, δεν είμαι πια 20, ίσως το ότι έχω λεφτά, ίσως να είμαι κακομαθημένο, ποιος ξέρει 🙂

Επεξ/σία από aypnia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μένα το θέμα είναι να πατάω το κουμπί και να βλέπω ότι θέλω εγώ και όχι ότι σαβούρα έχει ανεβάσει το κάθε Netflix.

Γιατί να δεις τις 5-6 καλές σειρές που έχει και να χάσεις τις άλλες 40 καλές που είναι στα άλλα δίκτυα;  

Δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμη συνδρομητική που να τα έχει όλα. Ακόμη και να βάλεις όλες τις συνδρομητικές (αυτό έχει και μεγαλύτερη σκοτούρα από το download) πάλι δεν θα τις δεις όλες, διότι θα λείπουν σειρές από το FOX κτλ καθώς και παλιότερες σειρές που δεν τις βρίσκεις πουθενά. 

Όσο για τα αγγλικά και τους υπότιτλους. Καιρός να μάθουμε αγγλικά. Ποτέ δεν είναι αργά. Θα μας βγει και σε καλό.😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Bermudakias33 είπε

Για μένα το θέμα είναι να πατάω το κουμπί και να βλέπω ότι θέλω εγώ και όχι ότι σαβούρα έχει ανεβάσει το κάθε Netflix.

Γιατί να δεις τις 5-6 καλές σειρές που έχει και να χάσεις τις άλλες 40 καλές που είναι στα άλλα δίκτυα;  

Δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμη συνδρομητική που να τα έχει όλα. Ακόμη και να βάλεις όλες τις συνδρομητικές (αυτό έχει και μεγαλύτερη σκοτούρα από το download) πάλι δεν θα τις δεις όλες, διότι θα λείπουν σειρές από το FOX κτλ καθώς και παλιότερες σειρές που δεν τις βρίσκεις πουθενά.

Δεν διαφωνώ καθόλου μαζί σου, ειδικά στο παλιότερο περιεχόμενο.

Όταν υπάρχει μόνο 1 συνδρομητική που δεν της ανήκει το περιεχόμενο αλλά το νοικιάζει από τη Disney, το FOX, τη Warner, τη Universal κλπ τότε η συνδρομητική αυτή θα σε ρίξει σε παλιότερο περιεχόμενο γιατί δεν βγαίνει να τα πάρει όλα.

Πχ βγαίνει τώρα το Disney+, το περισσότερο παλιό περιεχόμενο που έχει μέσα δεν υπήρχε στο Netflix,  μπαίνει για πρώτη φορά σε streaming.

Αυτοί μπορούν να το βάλουν μέσα γιατί δεν θα έχει επιπλέον κόστος για αυτούς, είναι δικό τους περιεχόμενο.

Για να έχουμε μια συνδρομητική με όλα μέσα πρέπει η Disney να τους εξαγοράσει όλους, μέχρι και τις Apple και Amazon.

Θες να δεις μια παλιά σειρά; Μέχρι τώρα η μόνη μας λύση ήταν να τη κατεβάσουμε, δεν ήταν καν διαθέσιμη στη χώρα μας στη μόνη streaming υπηρεσία που έχουμε, μελλοντικά όμως θα έχουμε και την επιλογή να τη δούμε βάζοντας για ένα μήνα την υπηρεσία που είναι.

Θες να δεις μια νέα σειρά σαν το Game of Thrones; Η μόνη λύση που είχαμε μέχρι τώρα ήταν ή να τη κατεβάσουμε ή να φορτωθούμε ένα ωραιότατο 2ετές συμβόλαιο στην Nova. Μελλοντικά θα μπορούμε να βάλουμε για ένα μήνα το δικό μας HBO και να τη δούμε.

Τώρα αναγκαστικά η μόνη λύση είναι είτε να κατεβάζεις ή να τα σκας χοντρά σε συμβόλαια ετών και στη Nova και τη Cosmote για να έχεις περισσότερο περιεχόμενο της προκοπής ή να εξοικειωθείς να βλέπεις και πολύ σαβούρα πέρα από κάποιες αξιόλογες σειρές.

Δεν είμαι μαζόχα φίλε, αυτές οι υπηρεσίες οικονομία θα μου κάνουν, θα μου έρχεται πολύ φθηνότερα κόβοντας τουλάχιστον τη Nova και θα έχω και πολύ περισσότερο περιεχόμενο της προκοπής να δω.

Επεξ/σία από aypnia

19 ώρες πριν, JimGer είπε

Ξέρεις πολλούς στο εξωτερικό που πληρώνουν 4-5 συνδρομές? Γιατί εγώ που μένω στο εξωτερικό δεν ξέρω. Οι περισσότεροι που ξέρω έχουν κάποιο και αυτό όπως και Ελλάδα συνήθως με φίλους κλπ. Απλά on top μερικοί έχουν και amazon prime now καθώς είναι δωρεάν αν έχεις prime συνδρομή (για δωρεάν delivery 1 μέρας)

Btw Ο πιο εύκολος τρόπος να βλέπει κάποιος τα πάντα πολύ εύκολα φθηνά και παράνομα, είναι με kodi και real-debrid/premiumize. Ποιότητες καλύτερες από netflix κλπ ανάλογα τι αντέχει η σύνδεσή σου με τιμές από 3 ευρώ το μήνα ανά ip. Αλλά το netflix αξίζει με 4 άτομα για να βγάζει σειρές που πληρώνονται οι ηθοποιοί και για να βλέπεις όπου θες να κατεβάζεις εύκολα, να συνεχίζεις κλπ. Τώρα 5 συνδρομητικές δεν θα βάλω είναι η αλήθεια...Θα δείξει πως θα είναι και οι υπότιτλοι στα υπόλοιπα. Μου φαίνεται αν γίνει αυτό το πανηγύρι με τις συνδρομητικές, θα βγει και ένα app που θα του βάζεις ότι συνδρομητική έχεις, και θα σου βγάζει όλες τις σειρές και θα επιλέγει τη σωστή συνδρομητική χωρίς να σε νοιάζει που τρέχει τι... Και θα βρεθείτε ένα group 10-15 ατόμων με προσωπικά profiles εκεί οπότε θα βλέπετε όλοι νόμιμα

Προσωπικα ναι! Ξερω πολυ κοσμο! Οποιος ασχολειται και παρακολουθει σειρες κτλ. και περναει ενα μεγαλο του χρονου του ετσι εχει αρκετες συνδρομητικες! Παιζει σημαντικο ρολο και πως περνας τον ελευθερο σου χρονο, φιλοι μου που ειναι εξω που ειναι συνεχως εκτος σπιτιου εχουν 1 νετφλιξ και ενα spotify και δεν τους ενδιαφερει κατι αλλο, οταν βγαινει κατι που τους ενδιαφερει κανουν 1 μηνα συνδρομη βλεπουν αυτα που θελουν και μετα το κοβουν. Στην απεναντι οχθη ατομα που περνουν μεγαλο μερος του χρονου τους σπιτι τα εχουν ολα και βλεπουν οτι θελουν εκεινη τη στιγμη. Φιλε μου οταν ο μισθος εξω ειναι 1500+ € δεν λεει κατι να δωσεις 50 ευρω να εχεις 4-5 συνδρομες και να κανεις τη δουλεια σου. Τα εξοδα διαβιωσης (εκτος του ενοικιου+ των λαχανικων κατα ενα περιεργο λογο :P ) ειναι πανω-κατω τα ιδια. Δεν εχω ασχοληθει καθολου με KODI και τα συναφη, εχω μεινει πολυ πισω σε αυτα, απλα τορρεντ και κατεβαζω αυτα που θελω σε 1080p συνηθως . Σε κανα 6μηνο που θα παρω μια καλη 4κ τηλεοραση και θα θελω 4κ περιεχομενο on the fly θα δω πως θα το στησω λεω τοτε να ασχοληθω με αυτα. Σιγουρα θα γινει αυτο που λες με το app! 

9 ώρες πριν, Bermudakias33 είπε

Από τις 44 σειρές που έχω δει, μόνο οι 7 είναι στο Netflix. Δηλαδή δεν θα έβαζα Netflix, ακόμη και αν με πλήρωναν, διότι δεν με βολεύει.

Ίσως να το σκεφτώ αν βγει κάποτε μια υπηρεσία που να έχει μέσα τα πάντα… και όχι μόνο τα τωρινά, αλλά και από 25 χρόνια πίσω. Τότε ναι.

Κοιτα αδερφε, καλα μην κοροιδευομαστε και γω με download λειτουργω εδω και αρκετα χρονια (ποια αρκετα δλδ, ολα τα χρονια) και δεν το κοβω να το αλλαζω συντομα αλλα μην εθελοτυφλουμε κιολας, τους κλεβουμε. Οτι κατι ειναι βολικο, οικονομικοτερο, οτι κατι δεν μπορεις να το βρεις στην χωρα σου κτλ. ολα ισχυουν αλλα δεν αλλαζει το γεγονος οτι τους κλεβουμε. Μια υπηρεσια που θα εχει τα παντα δεν θα βγει ποτε για πολλους λογους που δεν χρήζουν αναλυσης στο thread. Επισης το επιχειρημα που παιζει πολυ "δεν το εχει φερει ακομα στην χωρα μου" ή "δεν εχει υποτιτλους", ή "εδω εχει 3 σαιζον και εξωτερικο τωρα παιζει η εκτη" ολα καλα και σωστα αλλα και παλι...αν δεν το εχει στην χωρα σου αδερφε δεν το βλεπεις...η το κλεβεις! Ξαναλεω και γω κατεβαζω πολυ περιεχομενο καθημερινα, παιχνιδια, προγραμματα, ταινιες, σειρες, τα παντα αλλα να ξερουμε τι κανουμε και τι λεμε. Καλως η κακως, κλεβουμε.

• Like 1

Αγαπητό Netflix,

Το θέμα δεν είναι πόσους συνδρομητές έφτασες... αλλά πόσους θα μπορέσεις να κρατήσεις...

μιας και σα πολλά παράπονα ακούω, ακόμα και από εδώ μέσα στο insomnia.

3 hours ago, tsibosp said:

Προσωπικα ναι! Ξερω πολυ κοσμο! Οποιος ασχολειται και παρακολουθει σειρες κτλ. και περναει ενα μεγαλο του χρονου του ετσι εχει αρκετες συνδρομητικες! Παιζει σημαντικο ρολο και πως περνας τον ελευθερο σου χρονο, φιλοι μου που ειναι εξω που ειναι συνεχως εκτος σπιτιου εχουν 1 νετφλιξ και ενα spotify και δεν τους ενδιαφερει κατι αλλο, οταν βγαινει κατι που τους ενδιαφερει κανουν 1 μηνα συνδρομη βλεπουν αυτα που θελουν και μετα το κοβουν. Στην απεναντι οχθη ατομα που περνουν μεγαλο μερος του χρονου τους σπιτι τα εχουν ολα και βλεπουν οτι θελουν εκεινη τη στιγμη. Φιλε μου οταν ο μισθος εξω ειναι 1500+ € δεν λεει κατι να δωσεις 50 ευρω να εχεις 4-5 συνδρομες και να κανεις τη δουλεια σου. Τα εξοδα διαβιωσης (εκτος του ενοικιου+ των λαχανικων κατα ενα περιεργο λογο :P) ειναι πανω-κατω τα ιδια. Δεν εχω ασχοληθει καθολου με KODI και τα συναφη, εχω μεινει πολυ πισω σε αυτα, απλα τορρεντ και κατεβαζω αυτα που θελω σε 1080p συνηθως . Σε κανα 6μηνο που θα παρω μια καλη 4κ τηλεοραση και θα θελω 4κ περιεχομενο on the fly θα δω πως θα το στησω λεω τοτε να ασχοληθω με αυτα. Σιγουρα θα γινει αυτο που λες με το app! 

Υποθέτω για που έξω μιλάς. Αλλά γενικά δεν βλέπω τραγικά διαφορετικές καταναλωτικές συνήθειες στην Αγγλία που μένω από Ελλάδα. Πέρα από έναν που γνωρίζω που έχει και κάτι tv now κλπ σχεδόν όλοι οι άλλοι έχουν ένα netflix συνήθως shared και ένα spotify family ή συνήθως μέσω συμβολαίου. Λίγοι δίνουν σε αρκετές συνδρομητικές. Μπορεί στην Ελλάδα και στην Αγγλία να μην έχει το 50άρικο ακριβώς την ίδια αξία, αλλά ο πολύς κόσμος σε καμία από τις 2 δεν σπαταλάει αβέρτα.

Σε άλλα νέα το Kodi με το realdebrid βοηθάει στο να μην χρειάζεται να κατεβάζεις τίποτα. Εγώ παλιά κατέβαζα σε δίσκους και τακτοποιούσα κλπ. Η αλήθεια είναι τώρα με αυτούς τους τρόπου που είναι γελοίοι, δεν αξίζει καν να ασχοληθείς. Λιγότερα σου βγαίνει και ειδικά αν όταν θες να δεις ταινία έχεις σύνδεση να streamάρεις κάτι rips 50 και 70+ γίγα για καλή 4Κ τότε δεν θα ήθελα να ήξερα πόσα TB θα χρειαζόμουν. Έχει αλλάξει ο τρόπος κατανάλωσης πιστεύω. Τουλάχιστον σίγουρα σε εμένα. Το netflix είναι φοβερό και για γονείς κλπ βέβαια. Έσωσε την ψυχική μου υγεία (Τέρμα πια τα άπειρα τηλέφωνα από γονείς κλπ). Επίσης το νόμιμο πέραν της ευκολίας πληρώνει τους ηθοποιούς. Σημαντικότατο. Απλά με 1000 συνδρομητικές πλέον πολλοί θα έχουν πάλι ένα υβρίδιο 1-2 και τόρρεντ όπως παλιά.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά τι νομίζετε ότι τo Disney το Apple TV θα σας βάλει block buster με 6 ευρώ η θα κάνει παραγωγές. Κάποια πράγματα είναι μελετημένα και κρατείστε πολύ μικρό καλάθι γιατί και ο κολοσσός όπως η amazon πήγε να κάνει κάτι αλά είναι πολύ πίσω και κατηγορηματικά δεν βάζει ελληνικούς υπότιτλους 

Επεξ/σία από alessio021
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...