Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mου αρεσει που ολοι οι woke ινσομνιαδες εδω κραζουν το νετφλιξ και περιμενουν το ντισνευ και το απλ τιβι, λες και προκειται για καμια επανασταση!!!

Το νετφλιξ εδειξε το δρομο οταν οι αλλοι ετρωγαν ακομα βαλανιδια πανω στα δεντρα, μου ειναι αποριας αξιο πως μπορει καποιος να κραζει;

Το δε συγχρονο αστειο ειναι αυτο της 'ποσοτητας' vs 'ποιοτητας', λες και υπαρχει 'ποιοτητα' στις σειρες και στις ταινιες, πραγματικα μιλαμε για κλαυσιγελο απο τα woke μηνυματα.

Μια χαρα το νετφλιξακι, θα ηθελα να εχει κρατησει και τις παλιες ταινιες αλλα δεν γινεται να τα εχεις ολα. Βγαζει πολυ πραμα, καποιες σειρες ειναι πολυ καλες, καποιες μετριες και καποιες απλα ειναι για άλλους.

Καποια στιγμη θα πεσει, λογικο ειναι να πεσει αυτος που ειναι στην κορυφη. Και τοτε θα εχουμε τα επομενα woke σχολια, "μα που παει με τετοιες σειρες κλπ"

• Like 19
Δημοσ.

Αφού προτιμάται το στρήμινγκ και η ευκολία έναντι των άλλων μέσων, και το Netflix σε αυτό έδειξε το δρόμο, δεν καταλαβαίνω την αντίδραση ορισμένων.

Το ίδιο δεν έγινε και στη μουσική με το στρήμινγκ; Τα ξεπέρασε όλα με το Spotify να δείχνει το δρόμο.

Άμα αύριο αλλάξει η πλατφόρμα της πρώτης θέσης και είναι άλλη, αυτό δεν έχει να κάνει με τον τρόπο που επιλέγει το κοινό να βλέπει και να ακούει. Η ψυχαγωγία πάει χέρι-χέρι με την ευκολία και την άνεση και σιγά τώρα που θα προτιμήσει ο άλλος να κατεβάσει ταινία ή σειρά ακόμα και με τον πειρατικό τρόπο τον "δωρεάν" που λένε.

Ήταν καλή κίνηση η δυνατότητα ενσωμάτωσης των υπηρεσιών αυτών στην κύρια συσκευή διασκέδασης της οικογένειας στο σπίτι. Με ένα μικρό αντίτιμο (arguably) έχεις ό,τι θέλεις σε πολύ καλή ποιότητα εικόνας και ήχου χωρίς να περιμένεις καθόλου.

Δημοσ.

Μερικούς insomniacs πρέπει να σας πάρουν αναλυτές οι εταιρίες, χαραμιζεστε στην Ελλάδα. Μια χαρά θα επιβιώσουν όλοι οι παίκτες του streaming γιατί, το έχω ξαναπεί εδώ μέσα, το κόστος για τον μέσο Ευρωπαίο και Αμερικανό είναι μικρό. Μην κάνετε αναλύσεις με κριτήρια το μικρόκοσμο μας.

• Like 8
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Εγγραφή μέσω VPN Τουρκίας; 

τυπε να ναι καλα το 10minute mail και οι απειρες καρτες για μυριων λογων αφορμες που απολαμβανω τσαμπα νετφλιξ κανα διχρονο τωρα

χαχα

• Confused 2
Δημοσ.

Πολλα τα διςεκατομμυρια ...δεν θα επρεπε να αυξησει την τιμολογιακη του πολιτικη ισα ισα θα επρεπε να φθηνηνει σαν υπηρεσια

Δημοσ.

σε μενα παντως συνεβη το εξης παραξενο....Εχω μια smart tv μοντελο 2011-2012 και ενω οι ελληνικοι υποτιτλοι δεν υποστηριζοταν και ειχα αναγκαστει να προσφυγω σε tv box για να απολαμβανω την υπηρεσια βγαζοντας τα ματια μου σε ποιοτητα 480p τωρα πλεον με καποια πιθανη αναβαθμιση που δεν πηρα ποτε χαμπαρι απολαμβανω ποιοτητα μεσω του app της τηλεορασης στα 1080p και με υποτιτλους!!!!

Συνδυαζομενο παντα με συνδρομη που μοιραζομαστε με φιλους για μενα παραμενει εξαιρετικα value for money υπηρεσια!!!!

Δημοσ.

Δε βαρεθήκατε τη γκρίνια ?  Σας χαλάει δηλαδή με 3-4 euro / το μήνα  μέσω sharing να βλέπετε μια καλή σειρά χωρίς διαφημίσεις ? Δείτε σαπίλες, ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1 κτλ που είναι τζάμπα.  Ο "θείος" είναι άλλη ιστορία.

• Like 9
Δημοσ.

Τα θέλω όλα 😂. Εντάξει αν υπολογίσεις ότι είναι συνήθως 4 άτομα ανα συνδρομή, έχει καλό νούμερο. Βέβαια θα το ξεπεράσουν εύκολα πιστεύω οι πιο νέοι (Disney +, Apple TV+...) Τουλάχιστον θα έχουμε μεγαλύτερη γκάμα επιλογής για την διασκέδασή μας στο σπίτι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, gdimitris είπε

Βεβαια, purevpn συγκεκριμενα. Απο οσο βλεπω ομως πλεον πρεπει να κανεις επαληθευση με κινητο τουρκικο, αρα οποιος προλαβε προλαβε

Πρώτα απ`όλα τι σχέση έχει το νούμερο και από ποια χώρα θα είναι; Ας μην αναλύσουμε το γιατί πρέπει να έχω ή να μην έχω τούρκικο ή ελληνικό ή κινέζικο νούμερο. Δεν ισχύει αυτό που λες η εγγραφή γίνεται κανονικά. Εκτός εάν έχεις προσπαθήσει να κάνεις την εγγραφή χωρίς VPN ή έχεις βάλει λάθος ip.

Επεξ/σία από d4mage
Δημοσ.
14 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

εγω το κόβω συντομα. 3 ευρω δινω αλλα ουτε αυτα δεν αξιζει. σκρολλάρω συχνα να δω τι έχει και απο τις πολλες φόλες που εχω δει δυσκολέυομαι να πατήσω το Play σε κάτι που δεν φαινετε πολυ καλο. το concept ποσότητα>ποιότητα δεν μου κάνει καθόλου. αλλωστε έτσι όπως πανε να χωρίσουν το περιεχόμενο σε 10 πλατφόρμες δεν υπάρχει λογος να εχεις μια. Αν δεν μπορείς να εχεις 4-5 ας μην εχεις τπτ.  

Ο κλασσικός τζάμπατζης Έλληνας πάλι καλά που δεν δίνεις 30 σεντ

• Like 5
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Devil9697 είπε

Αμα η samsung βγαλει app για το disney+ στις tizer TV την αλλη μερα καταργω το netflix.Αμα η samsung βγαλει app για το disney+ στις tizer TV την αλλη μερα καταργω το netflix.

Αυτό ξαναπές το

Δημοσ.

Πέρα από το πόσους συνδρομητές  το netflix η το amazon .εγώ βλέπω κάτι άλλο ο καπιταλισμός στα πάνω τού σε λίγο καιρό η ελληνική τηλεόραση θα είναι μια ανάμνηση όπως τν ξέρουμε  θα την παρακολουθούν η τρίτη ηλικία  είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα αλλάζει ο κόσμος... Και το λέω αυτό γτ όταν έβαλαν ίντερνετ στο χωριό μου πριν 2χρονια οπτική ίνα πριν δεν είχε καθόλου ίντερνετ  δεν ξανά είδα τηλεόραση.. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...