Προς το περιεχόμενο

Mozilla 1.4 και πρόβλημα με τα fonts

ata1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά το πρώτο μου post από Linux έχω ένα πρόβλημσ με τα ελληνικά fonts από mozilla σχεδόν σε κάθε σελίδα ακόμα και στο insomnia σε μερικά σημεία δείχνει μουτζούρες. Καμια βοηθεια ή κάποιο εναλλακτικό browser για linux έχετε να μου προτείνετε?

Δημοσ.

Δοκίμασε πρώτα να βάλεις την τελευταία έκδοση. Έχει βγεί η 1.6 και η 1.7a. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις και τον firefox (0.8) που είναι λίγο-πολύ το ίδιο πράγμα. Αν δεν διορθωθούν τα πράγματα, δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις άλλα fonts για τα ελληνικά.

Δημοσ.

Λάθος έκανα. Τελικά δεν έχει πρόβλημα με τα ελληνικά όπως φαίνεται αλλά δείχνει μουτζούρες σε μερικά γράμματα και όταν μαρκάρω τα συγκεκριμένα εμφανίζονται κανονικά. Καμιά ιδέα?

Επίσης επειδή είμαι πολύ νέος στο χώρο κατέβασα το mozilla το new το setup μετι εντολή γίνεται? Χρειάζεται να βγάλω το παλιό?

Δημοσ.

Bρήκα καναδυο γραμματοσειρες που δεν το κάνουν αυτό αλλά μερικά γράμματα είναι εντονα άλλα όχι κτλ. Εσείς ποια προτείνετε να βάλω στα preferences?

Δημοσ.

Δυστυχως στη Helvetica και στη Lucida που μου αρέσουν βγάζει μουτζούρες!!! Τωρα δουλεύω σε Times κανονικά αλλά δεν μου αρέσει αυτή η γραμματοσειρά. Καμια ιδέα γιατί δε δουλέυει η Helvetica?

Δημοσ.

Egw katebasa ton firefox (se SuSE 9.0) k gia kapoio logo den emfanizetai kammia ellhnikh grammatoseira, enw to olo gui tou exei san font ta terminal.

Xali mauro me liga logia...

Exei kaneis kammia idea gia to pws mporw na enhmerwsw thn efarmogh auth gia thn yparxh twn ypoloipwn fonts?

Δημοσ.

Άμα πας επεξεργασία->προτιμήσεις στις γραμματοσειρές δεν έχει άλλες? Εγω από εκεί τα αλλάζω μια χαρά απλώς δεν δουλεύουν όλες καλά. Τώρα έχω τη Times η οποία δουλεύει μια χαρά αλλά δεν είναι και η πιο ευανάγνωστη.

Δημοσ.

Μια βοήθεια ακομα παιδιά γιατί χάνομαι. Κατέβασα τον Firefox και δεν είναι rpm αλλα .tar.gz Πως γίνεται εγκατάσταση σε αυτό το πράγμα??? :)

Δημοσ.

Mpes se konsola san root (su -) k dwse 'tar -xvzf mozilla.tar.gz (h opws to lene telos pantwn)...

8a kanei extract ena folder firefox. Mesa ekei 8a breis to executable 'firefox'.

De xreiazetai na trexeis tpt parapanw (make scripts,klp...), paizei kateu8eian...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...