Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη σημερα εδωσα το 1700X και εχω χασει τον μπουσουλα δεν ξερω τι να βαλω πλεον στην ROG Crosshair Vi Hero

Απο την μια λεω για σειρα 7 του 18 δηλαδη 2700Χ απο την αλλη σε ποιο καινουριο αλλα σειρα 5 3600Χ

Δωστε μου τα φωτα σας.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Αρα 3600 τον Χ η τον απλο;εχουν μια διαφορα στα 40 ευρω.

Αν έχεις ψυκτρα δίκη σου, πάρε τον απλό.

Καμια πρακτική διαφορά δεν έχουν πέρα της ψύκτρας και άντε 50-75MHz

• Like 3
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Αν έχεις ψυκτρα δίκη σου, πάρε τον απλό.

Καμια πρακτική διαφορά δεν έχουν πέρα της ψύκτρας και άντε 50-75MHz

Έχω την macho zero

Επειδή δεν βιάζομαι να το στήσω έχω το φορητό έχω και του γιου να περιμένω κανένα black Friday?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Έχω την macho zero

Επειδή δεν βιάζομαι να το στήσω έχω το φορητό έχω και του γιου να περιμένω κανένα black Friday?

Κανεις δεν ξέρει. Μπορεί να βγάλουν 3800Χ με 320 ευρώ πχ, δεν ξερω. Δύσκολο όμως γιατί έχουν έλλειψη στα κομμάτια.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sheogorath είπε

Κανεις δεν ξέρει. Μπορεί να βγάλουν 3800Χ με 320 ευρώ πχ, δεν ξερω. Δύσκολο όμως γιατί έχουν έλλειψη στα κομμάτια.

Η αλήθεια είναι πως 3800 δεν έχουμε δει όπως είχαμε τον 1800

Λάθος μου 3800X υπάρχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να περιμένεις Black Friday για τον 3700Χ, μικρή διαφορά στις επιδόσεις έχει από τον 3800Χ. Είναι πολύ τούμπανος ο 3700Χ και η χρυσή τομή κατά τη γνώμη μου. 65 watt, 8/16 αν θέλεις το κάτι παραπάνω από τους 6άριδες και δεν ξεφεύγει και στην τιμή..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Ισως να περιμενω αυτον να τον βρω κατω απο 300

Βρε παιδια στις αγγελιες εχουν τρελαθει πουλανε ιδιες τιμες με Skroutz  και σε περιπτωσεις ποιο ακριβα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Βρε παιδια στις αγγελιες εχουν τρελαθει πουλανε ιδιες τιμες με Skroutz  και σε περιπτωσεις ποιο ακριβα.

Σωστός ... αμα νιώσεις οτι σου πέφτει η πίεση περνάς μια βόλτα απο τις αγγελίες και έρχεσαι στα ίσια σου !!!

Επεξ/σία από 50EuroUser
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Για να μην ανοίγω  νεο θεμα θελω την βοήθεια σας. Ειμαι αναμεσα στον ryzen 7 3700x που κανει στα 330 περίπου και στον 2700 x στα 180-200ευρω.αξιζει η διαφορα που ειναι κοντα στα 130 ευρω? 

Τον υπολογιστή τον δουλεύω για παιχνίδια σχεδον. 

Θα τον συνδυασω με τις μνήμες που μου μεινανε που ειναι 2 Χ 8gb corsair vengeance 2400.

Εχω παραγγείλει την msi b450 tomahawk max. 

Και ειμαι αναμεσα σε sapphire rx5700xt nitro k rtx2070 super. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Καλύτερα σε 3600 παρα 2700

Οι  Ryzen θέλουν καλές μνήμες να πας σε 3200 τουλάχιστον.

Απο οτι εχω δει μπορώ να τις κανω oc τις μνημες μου μεχρι καποιο οριο.ο 3600 θα επαρκουν οι 6 πυρηνες? Αλο τους 8?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...