ForeignOffice Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιζοντας την κολοκύθια με το "gearbest" Dear Customer, Thank you for contacting Gearbest. We have received your information. We apologize that we don't have the IMEI number which belongs to customer 'privacy. 1)Using the mobile phone dials *#06# , it will be displayed on mobile phone screen 2) Click the settings about this machine 3) Check on the phone box Thank you for your cooperation. Best regards, Charlen Gearbest Customer Service http://www.gearbest.com/ [email protected] At 10/15/2019 11:35:30 CST So you need me to send you the imei? Gearbest Customer Support At 10/16/2019 10:10:53 CST Dear Customer, Thank you for contacting Gearbest. We have received your information. 1) We don't understand your meaning. This question is what you ask us, and we also don't know. 2) Please send us your order number and inform us the problem in detail , then we could help you better. Thank you for your cooperation. Best regards, Charlen Gearbest Customer Service http://www.gearbest.com/ [email protected] At 10/16/2019 11:05:53 CST I dont have the order number. Up above you asked the imei of the device. Thats what asked you to approve me. Gearbest Customer Support At 10/17/2019 04:06:40 CST Dear Customer, Thank you for contacting Gearbest. We have received your information. I don't ask for you the IMEI number. If you have other questions, please feel free to contact us. Thank you for your cooperation. Best regards, Charlen Gearbest Customer Service http://www.gearbest.com/ [email protected] At 10/17/2019 04:58:28 CST Up above they asked me to guide throught settings in order to find the imei, whats thst for? Gearbest Customer Support At 10/18/2019 01:32:47 CST Dear Customer, Thank you for contacting Gearbest. We have received your information. If your item is defected, you need to offer the Imei number to check something. It will help technique department to solve the problem . Thank you for your cooperation. Best regards, Charlen Gearbest Customer Service http://www.gearbest.com/ [email protected] At 10/19/2019 01:07:00 CST ******** Gearbest Customer Support At 10/19/2019 04:46:49 CST Dear s, We are sorry for this inconvenience . Could you please offer us order number? Then we could help you sovle it further. Once again we apologize for any inconvenience caused. Best Regards, Charlen Gearbest Customer Service http://www.gearbest.com/ [email protected] At 10/19/2019 09:25:41 CST I dont know if you actually speaking enhlish, simply understand it or you just trolling. You asked for the imei and i gave it to you, you asked me like three time? for the order number and I TOLD YOU THAT I DONT HAVE ACCESS TO IT CAUSE I DONT HAVE ACCESS TO THE ACCOUNT WHICH HAS BEEN USED TO BUY THE PHONE, NEITHER I CAN RESTORE IT CAUSE I VE DELETE THE EMAIL WHICH I USED TO REGISTER. IS THAT ENOUGH CLEAR TO YOU OR WHAT? Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2019 από ForeignOffice
zygorito Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Transaction ID από PayPal ή τράπεζα δεν τους κάνει για να βγάλουν άκρη από εκεί το order number και να κάνεις τη δουλειά σου; 1
helicoid Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 1) Το να ποστάρεις το email σου φόρα παρτίδα να το τσιμπήσουν τα μισά crawlers του net και να παίρνεις κάθε μέρα over 9000 προσφορές επιμήκυνσης δε νομίζω οτι είναι κάτι που το θέλεις. 2) Σου ζητάνε να δώσεις order number μαζί με αναλυτική περιγραφή του προβλήματος σε ένα email. Μην το κάνεις σπασμένο τηλέφωνο. 3) Το να παραγγείλεις κάτι απ'έξω, να σβήσεις όλα τα email επιβεβαίωσης/tracking κτλ και να χάσεις και από πάνω access στον λογαριασμό είναι αν μη τι άλλο αυτοκαταστροφική πρακτική. 4) Τα "enhlish" τους είναι google translate, αλλά και τα δικά σου δεν πάνε πίσω. 5) Όταν παραγγέλνουμε από Κίνα για να γλυτώσουμε 20 ευρώ, παίρνουμε εν γνώση μας το ρίσκο να μπλέξουμε σε τέτοιες φάσεις ασυνεννοησίας, ακόμα και να έχουμε όλα τα info σωστά. Αν δεν τα έχουμε κιόλας, τότε καλό κουράγιο. Βασικά η φάση είναι το ίδιο με το να πας σε ένα μαγαζί εδώ δίπλα, να πάρεις κάτι, να χάσεις την απόδειξη, να σου χαλάσει το κάτι, και να πας ζητώντας αντικατάσταση χωρίς την απόδειξη. Και αν σου πούνε οτι γίνεται μόνο με απόδειξη να βάλεις και τις φωνές. Πρέπει να βρεις τρόπο να αποδείξεις εσύ οτι το αγόρασες από αυτούς. Εκτός και αν το τσίμπησες δεύτερο χέρι. 15
LittyMeek Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Τώρα ο σκοπός εδώ ποιος είναι και το σκεπτικό σου δεν ξέρω, εγώ πάντως δεν το διάβασα το κατεβατο. Αν θες τώρα συμβουλή βάλε οινόπνευμα πάνω 3 φορές τη μέρα. 1
ForeignOffice Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Εσας που ειρωνεύεστε θα σας απαντουσα αναλόγως εαν βρισκομασταν σε καποιο αλλο μερος του διαδικτύου ή και σε real life σκηνικο, αλλα δυστυχως εδω η ειρωνεία επιβραβεύεται με thumbs up και οι απαντήσεις σε αυτή με reports και ban. Τα αγγλικα μου ειναι επιπεδου lower, ποτε δεν ειπα οτι ειμαι λεκτορας, αλλα να κατανοώ και να συντασσω προτασεις μπορώ, τα οποια τυπογραφικα συμβαίνουν διοτι τα κειμενα γράφονται γρήγορα και δεν καθομαι να τα διορθώσω, γι αυτο άλλωστε και το "enhlish", γιατι το h βρισκεται πλησιον του g στο keyboard, αλλα που να το κατανοησει ο άδειος εγκέφαλος σας που μονο η μονη του διακριση ειναι η οξυδερκής ειρωνεία. 1 5
oceanborngr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, ForeignOffice είπε Εσας που ειρωνεύεστε θα σας απαντουσα αναλόγως εαν βρισκομασταν σε καποιο αλλο μερος του διαδικτύου ή και σε real life σκηνικο, αλλα δυστυχως εδω η ειρωνεία επιβραβεύεται με thumbs up και οι απαντήσεις σε αυτή με reports και ban. Τα αγγλικα μου ειναι επιπεδου lower, ποτε δεν ειπα οτι ειμαι λεκτορας, αλλα να κατανοώ και να συντασσω προτασεις μπορώ, τα οποια τυπογραφικα συμβαίνουν διοτι τα κειμενα γράφονται γρήγορα και δεν καθομαι να τα διορθώσω, γι αυτο άλλωστε και το "enhlish", γιατι το h βρισκεται πλησιον του g στο keyboard, αλλα που να το κατανοησει ο άδειος εγκέφαλος σας που μονο η μονη του διακριση ειναι η οξυδερκής ειρωνεία. Ακομη και καλα να ηταν τα αγγλικα σου -που δεν ειναι- πρεπει να καταλαβεις οτι του αλλου πιθανον να ειναι χειροτερα. Οταν παραγγελνεις απο κινεζοσαιτ να εισαι προετοιμασμενος για τετοιες καταστασεις και να διατηρεις -ΦΥΣΙΚΑ- ενα μονο λογαριασμο και ενα μονο mail για τις παραγγελιες. Για να κανεις τη ζωη σου και πιο ευκολη κρατα και τις συσκευασιες. Απο τη στιγμη που εχεις 0 στα 3, τι θες να κανει ο δολιος ο chan lee? Αν το εχεις παρει μεταχειρισμενο, πασο. Αλλα ειναι κακη ιδεα ουτως η αλλως αν δεν ειναι γνωστος σου ο πωλητης ωστε να εχει την ευχερεια να σε βοηθησει.
tsipakis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 59 λεπτά πριν, ForeignOffice είπε Εσας που ειρωνεύεστε θα σας απαντουσα αναλόγως εαν βρισκομασταν σε καποιο αλλο μερος του διαδικτύου ή και σε real life σκηνικο, αλλα δυστυχως εδω η ειρωνεία επιβραβεύεται με thumbs up και οι απαντήσεις σε αυτή με reports και ban. Τα αγγλικα μου ειναι επιπεδου lower, ποτε δεν ειπα οτι ειμαι λεκτορας, αλλα να κατανοώ και να συντασσω προτασεις μπορώ, τα οποια τυπογραφικα συμβαίνουν διοτι τα κειμενα γράφονται γρήγορα και δεν καθομαι να τα διορθώσω, γι αυτο άλλωστε και το "enhlish", γιατι το h βρισκεται πλησιον του g στο keyboard, αλλα που να το κατανοησει ο άδειος εγκέφαλος σας που μονο η μονη του διακριση ειναι η οξυδερκής ειρωνεία. lower επιπεδο ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα 1
ougxar Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Μηπως δεν εχει ντριγκιντραγκα το τηλεφωνο? 1
george1807 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, ForeignOffice είπε Εσας που ειρωνεύεστε θα σας απαντουσα αναλόγως εαν βρισκομασταν σε καποιο αλλο μερος του διαδικτύου ή και σε real life σκηνικο, αλλα δυστυχως εδω η ειρωνεία επιβραβεύεται με thumbs up και οι απαντήσεις σε αυτή με reports και ban. Τα αγγλικα μου ειναι επιπεδου lower, ποτε δεν ειπα οτι ειμαι λεκτορας, αλλα να κατανοώ και να συντασσω προτασεις μπορώ, τα οποια τυπογραφικα συμβαίνουν διοτι τα κειμενα γράφονται γρήγορα και δεν καθομαι να τα διορθώσω, γι αυτο άλλωστε και το "enhlish", γιατι το h βρισκεται πλησιον του g στο keyboard, αλλα που να το κατανοησει ο άδειος εγκέφαλος σας που μονο η μονη του διακριση ειναι η οξυδερκής ειρωνεία. Ούτε για pet δεν είναι τα αγγλικά σου αλλά τέλος πάντων. Ουσιαστικά ζητάς βοήθεια χωρίς να μπορείς να τους αποδείξεις ότι έχεις πάρει τη συσκευή από αυτούς. Στείλε τους το ΙΜΕΙ και ήλπιζε να σε βγάλει κάπου. Αλλά η όλη φάση είναι σαν να μπαίνεις σε κατάστημα και να λες από εσάς το πήρα απλώς δεν έχω απόδειξη. Βρες ένα email παραγγελίας, μια πληρωμή μέσω paypal και στείλε το imei μαζί.
asemnos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 9 λεπτά πριν, ougxar είπε Μηπως δεν εχει ντριγκιντραγκα το τηλεφωνο? Φουσεκης ❤ 1
sexymwro7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Παρτους τα σωβρακα φιλε! Ακους εκει να μη σε εξυπηρετουν οι παλιο-κινεζοι, επειδη δε εχεις καμια αποδειξη οτι αγορασες κατι απο αυτους! Δοκιμασες να ορκιστεις και να φιλησεις σταυρουδακι για να σε πιστεψουν?
LittyMeek Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, ForeignOffice είπε Εσας που ειρωνεύεστε θα σας απαντουσα αναλόγως εαν βρισκομασταν σε καποιο αλλο μερος του διαδικτύου ή και σε real life σκηνικο, αλλα δυστυχως εδω η ειρωνεία επιβραβεύεται με thumbs up και οι απαντήσεις σε αυτή με reports και ban. Τα αγγλικα μου ειναι επιπεδου lower, ποτε δεν ειπα οτι ειμαι λεκτορας, αλλα να κατανοώ και να συντασσω προτασεις μπορώ, τα οποια τυπογραφικα συμβαίνουν διοτι τα κειμενα γράφονται γρήγορα και δεν καθομαι να τα διορθώσω, γι αυτο άλλωστε και το "enhlish", γιατι το h βρισκεται πλησιον του g στο keyboard, αλλα που να το κατανοησει ο άδειος εγκέφαλος σας που μονο η μονη του διακριση ειναι η οξυδερκής ειρωνεία. Καλά ηρέμησε λίγο ομως
zygorito Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Πλάκα πλάκα το gearbest μια χαρά after sale έχει, όσες φορές χρειάστηκα κάτι πχ σπασμένο ή συσκευή να μη φορτίζει με το ανάλογο βιντεάκι πέφτει refund/partial refund. Μπορεί να κουράσουν λίγο με καμιά 6-7 μηνύματα αλλά βγαίναι άκρη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις