Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 17/10/2019 στις 10:09 ΜΜ, Federer είπε

Ίσως ήρθε η στιγμή να αναβαθμίσω απο XP σε 7άρια ...

Και εγω απο Vista σε Σβήστα. 

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Ναι αλλά αμα είναι,θα έχει Ray tracing ? και ακόμη πιο βασικό,will it Run Crysis ? 😺

Θα έχουν, και αυτές και οι επόμενης γενιάς AMD που έρχονται και αυτές αρχές του χρόνου. Εδώ οι κονσόλες θα έχουν θα χάσει η γριά intel το πανηγύρι? 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, drakoulis είπε

Αυτό είναι από την παλιά προσπάθεια της intel πριν αρκετά χρόνια με το iris που επειδή ήταν πολύ πίσω σε επιδόσεις από AMD Nvidia δεν βγήκε ποτέ στην αγορά.

Ναι το λέει και στο video, είναι απο το project larrabee,αλλά δείχνει ότι δεν είναι τελείως άσχετοι με το αντικείμενο, πάντως ένας Ρώσος που έτρεξε την κάρτα σαν συνεπεξεργαστή την έδειξε.

Δημοσ.

ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΗΤΡΙΚΗ ΛΟΓΙΚΑ  . . . .🖕

1 λεπτό πριν, TsironakosMix είπε

Μιλωντας παντα για high end gpu καθαρα για gaming. Οταν λεει TDP 25W, δεν ειναι oμως λιγα;

Η μετρηση στα 25watt εγινε ...σε διακοπη ρευματος.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, UnlockedEvolution είπε

Πολύ καλό για εμάς τους καταναλωτές. Όσες περισσότερες εταιρείες κατασκευής τόσο μεγαλύτερος ανταγωνισμός άρα και καλύτερες τιμές.

εκεινο με τον τοτο το ξερεις?

Δημοσ.

τους έχω ικανούς να βγάλουν ειδική θύρα pci-e με ένα πιν παραπάνω και να θες μαζί με την νέα κάρτα γραφικών , νέα μητρική, επεξεργαστή   

• Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

"H πρώτη γενιά των καρτών γραφικών Xe προορίζεται να καλύψει πολλά τμήματα της αγοράς, συμπεριλαμβανομένης της αγοράς των υπολογιστών αλλά και των κέντρων δεδομένων και εφαρμογών AI, όπου η Nvidia κατέχει τη μερίδα του λέοντος."

Για να κάνει την "πάπια" για το gaming που είναι το 90% της αγοράς gpu μάλλον τίποτε μούφα θα είναι. Να υπενθυμίσουμε στην INTEL ότι κυκλοφορεί ο 3400G οπότε αν δεν δώσει υψηλές αποδόσεις σε 1080 gaming τουλάχιστον επιπέδου 1660ΤΙ θα πάει άπατη (πέρα από την τιμή που πρέπει να είναι χαμηλότερη από AMD , NVIDIA για να αξίζει να το ρισκάρει κάποιος).

Το μερίδιο των workstations gpus σε χρήματα παίζει να είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό των pc gamers. Επίσης εσύ κράζεις μια εταιρεία γιατί απλά δεν θα βγάλει προϊόν στα μέτρα σου? Κράξε και τους xeon και epyc στα cpu αντίστοιχα άμα είναι γιατί δεν τα πάνε καλά στα παιχνίδια.

9 ώρες πριν, ThReSh είπε

Τότε γιατί λέμε "επιτέλους ανταγωνισμός" σε κάτι που δεν μας αφορά?

Εγώ κάνω gpu accelerated προσομοιώσεις. 

Εμένα μου επιτρέπεις να πω επιτέλους ανταγωνισμός ?

• Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, chris_g92 said:

Εγώ κάνω gpu accelerated προσομοιώσεις. 

Εμένα μου επιτρέπεις να πω επιτέλους ανταγωνισμός ?

Γιατί, είσαι στην κατηγορία "δεν μας αφορά" ?

• Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, svartevarg είπε

Θα υπάρχει πλαφόν τιμής...δυστυχώς...

Υπαρχουν σοβαρες φημες που λενε οτι η Ιντελα στρεφεται εναντιον της πρασινης κ θα ξεκινησει με πολυ χαμηλες τιμες για να την κοπανησει. Ασχετα με το ποσο ακριβως θα ειναι το ποσο που θα ζηταει, το βασικο ειναι να ευσταθουν οι φημες οτι θα ακολουθησει ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ τιμολογιακη πολιτικη, δλδ θα κοιταξει να "σπασει" την αγορα με καλες προσφορες, κ να κοψει κομματι της πιτας για τον εαυτο της με τσαμπουκα. 

Λογικα, αν δεν βγαλει μονο επαγγελματικα μοντελα, αλλα απευθυνθει στον μεσο πελατη, ειναι ψιλομονοδρομος οι χαμηλες τιμες. Σε μια εποχη που κατεβαζει τα παντα για να ειναι κοντα στα νουμερα της κοκκινης, αποκλειεται να ξεφυγει κ να το παιξει "δευτερη nvidia". H αγορα ειναι κορεσμενη κ η πελατεια εχει διαλεξει δρομο εδω κ πολυ καιρο. Η Ιντελα πρεπει να το παιξει πολυ εξυπνα. Μοναδικη περιπτωση να εχει ψιλες τιμες ειναι να βγαλει αποκλειστικα καρτες για επαγγελματιες. 

Το πλαφον δεν ειναι σιγουρο. Εδω κ χρονια ολες οι εταιριες βρισκονται σε διαρκη κινητικοτητα στις τιμες (προς τα πανω φυσικα). Δεν αποκλειεται να δουμε κ αντιστροφη κινηση. Παγιωμενες παντως δεν ειναι (δυστυχως ως τωρα). Αν αληθευει εστω κ κατα ενα μερος οτι οι επερχομενες Navi θα ταρακουνησουν τα νερα, κ με την συνηθισμενη πτωση στις τιμες που συνοδευουν τις καρτες της amd, θα εχουμε ενα 2020 που η πρασινη θα παρουσιασει καινουργια μοντελα σε ενα πολυ μεγαλο μενου που ηδη εχει, η amd θα φερει πολλα καινουργια μοντελα να ανταγωνιστει στα ψηλα κ στα χαμηλα με πολυ καλες τιμες, κ η Ιντελα θα μπει στο παιχνιδι των discrete μετα απο κατι δεκαετιες απο σουπες κ χιλοπιτες στα integrated (κ με ενα αγγουρι μισοβαλμενο απο τους επεξεργαστες να την τσουζει ηδη). Δεν την παιρνει να πατησει αλλες μπανανοφλουδες. Ιδιως στα πρωτα βηματα σε εναν φρεσκο τομεα. Θα μου πεις, την επαιρνε να κανει παρουσιασεις με καταψυκτες κ τσιπακια σερβερ? Η την επαιρνε να βαζει οδοντοκρεμες κατω απ τα καπακια? Οχι, αλλα τωρα εχει παραμπει το αγγουρι κ ποναει.... Φαινεται απ την πτωση τιμων στα cpus. Θα το κανει το μπαμ στις καρτες, ακομα κ αν μπει μεσα οικονομικα. 

Μην ξεχνας οτι η Ιντελ ειναι το 80% των γραφικων παγκοσμια κ ανεξαρτητου συσκευης (απο τηλεφωνα κ πανω)!!! Αυτο που προσπαθει να κανει ειναι να βαλει κ το ονομα απο πισω απο τον αριθμο που ΗΔΗ ΕΧΕΙ. Οχι να ξεκινησει τωρα, οπως οι περισσοτεροι εχουν την εντυπωση. Με αλλα λογια, θελει να κανει ονομα ΚΑΙ στα γραφικα, ωστε να μπορει ΝΑ ΤΑ ΧΡΕΩΝΕΙ !! Μεχρι τωρα κανενας δεν την ξερει για εταιρια γραφικων κ τα δινει τσαμπα (η δεν αναφερει καθολου την χρεωση τους). Αμα κανει ονομα, περα απ τις καρτες που θα πουλησει, θα εχει κ εναν λογο παραπανω να ανεβαζει τιμες κ σε οποιο αλλο προιον απ την γκαμα της θα εχει εσωτερικα τα "παιδια" του Koduri. 

K φυσικα θα αποχτησει κ πληρη "ανεξαρτησια" στον mobile/ ΟΕΜ τομεα απ τις 2 αντιπαλους της. Αν δωσει ποιοτητα στην σωστη τιμη, ολα θα γινουν intel inside με intel inside γραφικα, εως κ τις πιο απαιτητικες συσκευες. Αρα κ εδω εχει λογο να κρατησει τις τιμες χαμηλα, ωστε να βγαινουν ολα φτηνα για τις κατασκευαστικες.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Με 25watt TDP, κάρτα γραφικών δεν την λες.

Μάλλον θα αφαιρέσει τα ενσωματωμένα για να καταφέρει να προσθέσει πυρήνες στους επεξεργαστές της και θέλει να μπορεί να δίνει εξωτερικά γραφικά.

Σιγά μην καταφέρει κάτι παραπάνω....  Εδώ οι άλλοι δύο με χροοονια πίσω και έχουν ακόμα θέματα.

Δημοσ.

Τσαπατσουλικη δουλειά μου μυρίζει εδώ. Μακάρι να βγουν και να είναι και καλές για να ανέβει ο ανταγωνισμός, μήπως πέσουν οι τιμές, ΑΛΛΑ δεν νομίζω να εξυπηρετήσει στο κομμάτι του gaming 🤔

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...