Penny2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να μάθω αν ξέρετε πώς φτιάχνουμε ένα graphic design portfolio? Και είναι remote graphic designer? Ασχολούμαι με σχέδιο αλλά είναι η πρώτη φορά που θα δείξω κάτι σε graphic design και θέλω να ξέρω τι σχέδια πρέπει να κάνω
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Penny2019 είπε Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να μάθω αν ξέρετε πώς φτιάχνουμε ένα graphic design portfolio? Και είναι remote graphic designer? Ασχολούμαι με σχέδιο αλλά είναι η πρώτη φορά που θα δείξω κάτι σε graphic design και θέλω να ξέρω τι σχέδια πρέπει να κάνω Πρέπει να δείξεις σχέδια που ζητάει η δουλειά που ψάχνεις. Άμα σου ζητάει λογότυπα για παράδειγμα τότε δεν έχει νόημα να βάλεις κάποιο πίνακα ζωγραφικής στο πορτφόλιο σου. Βάλε μόνο σχετικά πράγματα με τη δουλειά. Εστίασε σε ότι σου ζητάνε και στο αντικείμενο που στο ζητάνε. ΠΧ. αν σου ζητάνε λογότυπα για εταιρίες αρχιτεκτονικής τότε δείξε λογότυπα που έκανες για παρόμοιες εταιρίες. Δε ξέρω πόσα και τι σχέδια ζητάνε, αν δεν σου ξεκαθαρίζουν τότε βάλτα όλα. Λογότυπα, φυλλάδια, ιστοσελίδες οτιδήποτε έκανες ποτέ.... Remote graphic designer είναι ο γραφίστας που δουλεύει από το σπίτι. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2019 από aizensama24
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα